legria wifi video cameras

LEGRIA wifis videokamerák

A Canon LEGRIA vezeték nélküli videokamerákkal gyerekjáték a csatlakozás. Oszd meg videóidat akár útközben is, továbbítsd élőben a felvételeket, és vezéreld távolról a kamerát.

wireless hd video cameras

Vezeték nélküli HD videokamerák használat közben

Videó megtekintése

Élő video-adatfolyam

Figyeld távolról otthonod helyiségeit az élő video-adatfolyam segítségével Android¹ és iOS rendszerű eszközök esetében¹. A felvételkészítés aktiválását követően akár útközben is beállíthatod a zoom értékét². Töltsd le az ingyenes CameraAccess Plus alkalmazást, és már indulhat is a felvétel.

CameraAccess Plus alkalmazás letöltése (Android)

CameraAccess Plus alkalmazás letöltése (iTunes)

live video streaming

Távoli Wi-Fi vezérlés

A LEGRIA wifis videokamera beállításait az élő nézettel távolról is vezérelheted okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Ideális megoldás olyan helyzetekhez, amikor a videokamera nehezen hozzáférhető.

legria wifi remote

Távoli böngészés

Használd a Canon Camera Connect alkalmazást2 okostelefonodról vagy táblagépedről, és tekintsd meg vezeték nélkül a videokamerádon található videoklipeket. Mentsd el kedvenc klipjeidet közvetlenül eszközödre2, és oszd meg őket egyszerűen online.

Canon Camera Connect alkalmazás letöltése

camera connect app

Csatlakozz a világhoz

Továbbítsd a legújabb videókat vezeték nélkül a wifis videokameráról² a Connect Station CS100 készülékre, majd élvezd a Full HD minőségű látványt a tv-n, és oszd meg a videókat a barátaiddal online.

További információk a Canon Connect Station CS100 készülékről

connect station cs100

Közvetlen internetes megosztás

Az egyszerű beállítási folyamatot követően közvetlenül az internetre töltheted fel a videókat – számítógép használata nélkül. Csatlakoztasd videokamerádat az otthoni Wi-Fi-hálózathoz*, majd oszd meg videóidat a YouTube-on, a Facebookon, a Twitteren vagy e-mailben.

*A Közvetlen internetes megosztás és a Küldés kiszolgálón keresztül funkció használatához image.canon fiók szükséges. Előfordulhat, hogy a image.canon bizonyos országokban vagy régiókban nem támogatott. További tájékoztatásért látogass el a www.canon-europe.com/cig honlapra.

1Támogatott operációs rendszer: Android 2.3-4.4, iOS5, iOS6, iOS7. A funkciók működése nem garantált minden készüléken.
2Kivéve LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40, LEGRIA mini és LEGRIA mini X. A nem otthonról történő felügyelethez internetkapcsolatra is szükséged lesz, valamint egy UPnP-kompatibilis útválasztóra és globális IP-cím eléréséhez való támogatásra.

Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye.

Az Android™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.