hero
alt text goes here

TÖBBCÉLÚ
VIDEOKAMERÁK

Számtalan speciális alkalmazáshoz ideális kompakt, ultrakönnyű és sokoldalú videokamerák.

Rendkívül jól konfigurálható, többcsatlakozós kialakítás

Ezek a többcélú videokamerák nem csak lenyűgözően sokoldalúak, de mindig kimagasló teljesítményt nyújtanak és rendkívül rugalmasan konfigurálhatók, telepíthetők és vezérelhetők, így egy teljesen új dimenziót nyitnak az olyan alkalmazásoknál, mint a vadvilág és a természet dokumentálása, a színházi előadások, stúdió- és távoli felvételek készítése, továbbá a felügyeleti alkalmazásoknál is hasznosak lehetnek.

feature

ME20F-SHN

Ezzel a professzionális hálózati fényképezőgéppel akár teljes sötétségben is Full HD felbontású, színes videók készíthetők, mivel 2,26 MP-es, teljes képmezős CMOS-érzékelője a maximális értéket meghaladó, 4 milliós ISO-érzékenységet kínál.

feature

Teljes tartomány

Kreatív konfigurációk

Kreativitásodnak csak Te szabhatsz határt a kompatibilis Canon EF/EF-S objektívjeinek széles választékát támogató, Cinema Lock funkcióval ellátott EF bajonettel. A számos csatlakozási* lehetőségnek (például HDMI-kimenet, Genlock és 3G/HD-SDI-csatlakozók) köszönhetően egyszerűen integrálható a munkafolyamatokba.
*A típustól függően

Creative configurations

Több vezérlőcsatlakozó

A több távvezérlési csatlakozóknak (például 2,5 mm-es jack csatlakozó, RS422-csatlakozó és Ethernet-csatlakozó) köszönhetően úgy állíthatod be és használhatod a fényképezőgépet, ahogy Te szeretnéd.
*A típustól függően

Multi control interface

Kicsi és rugalmas

Ezeknek kompakt és ultrakönnyű fényképezőgépek az alján és tetején is találhatók rögzítési pontok, így a nehezen elérhető helyekre is egyszerűen felszerelhetők, egyedülálló tulajdonságaiknak* (például ultramagas ISO, infravörös felvétel, Ethernet és fejlett automatikus fókusz) köszönhetően pedig a speciális alkalmazásokhoz is ideálisak.
*A típustól függően

Small and flexible

Kapcsolódó termékek

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Fedezd fel a Canon Pro Video megoldást, és gondold újra a videózást

Legyen szó erőteljes független dokumentumfilmek, függőséget okozó drámák vagy díjnyertes koprodukciók készítéséről, a Canon Pro Video termékekkel új magaslatokba emelheted kreativitásodat.

Beszélj a Canonnal