Transform, digital transformation and business process management

Alakítsa át üzleti folyamatait a gyorsabb és átgondoltabb munkavégzés érdekében

Kihívások

A manuális munkafolyamatok akadályozzák a termelékenységet és a növekedést – ez pedig meggátolja abban, hogy eleget tegyen az olyan üzleti kihívásoknak, mint az átfutási idők és az adminisztrációs költségek csökkentése, valamint a dokumentumigényű munkafolyamatok még biztonságosabbá tétele.

Javítsa munkamódszereit az ügyvitelkezelés fő területeinek digitalizálásával. Ezt többféleképpen megteheti: technológiák integrálásával, az egyes szolgáltatások kezelésével, vagy akár a Canonnak történő dokumentumfeldolgozás teljes körű kiszervezésével.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Esettanulmány

Tudja meg, hogyan segítettünk a DWF ügyvédi irodának fejleszteni az irodák közötti információáramlást úgy, hogy közben költségeik csökkentek, adatbiztonságuk pedig nőtt.

További információk

Kapcsolat

– ismerje meg, hogyan segíthetünk vállalkozása átalakításában

További információk

Ügyfél alkalmazások

Digitális postázó

digitális postázó
Javítson a termelékenységén, csökkentsen a költségein és nyújtson jobb ügyfélszolgálatot a levelek gyorsabb és hatékonyabb feldolgozásával a digitális postázónak köszönhetően.

Számlafeldolgozás

számlafeldolgozás
A manuális számlafeldolgozás nem hatékony és hibának ad helyet, ami aztán idő- és pénzveszteséghez vezet. A számlafeldolgozási megoldásunk segítségével felügyelni tudja a készpénzforgalmát, ezáltal időt takaríthat meg és megnyugodhat.

HR digitalizálása

HR digitalizálása
A manuális HR dokumentumkezelési munkafolyamatok lelassíthatják az üzletmenetet. Javítsa a termelékenységet és csökkentse a költségeket a manuális HR-folyamatok helyett a fejlettebb irányítást és jobb átláthatóságot lehetővé tévő automatizált munkafolyamatokkal.

Műszaki dokumentumok feldolgozása

Műszaki dokumentumok feldolgozása
Előzze meg versenytársait a termékdokumentáció elkészítésének és feldolgozásának felgyorsításával. Eszközeinkkel a meglévő dokumentumok újrafelhasználásával csökkentheti a költségeket, miközben javíthatja az ügyfelek elégedettségét könnyű és többcsatornás hozzáférést biztosítva a műszaki információkhoz.

CAD/GIS házon belüli nyomtatás

grafikák nyomtatása
Gyorsítson az üzletmenetén a nyomtatási módszerén való javítással, és osszon meg CAD és GIS rajzokat a legmodernebb CAD/GIS nyomtatási megoldásainkkal.

A következő is érdekelheti

  • Canon
  • ...
  • Ügyvitelkezelés – Átalakítani