Canon’s Sustainability Approach

A Canon fenntarthatóságra vonatkozó megközelítése

A fenntarthatósághoz való hozzáállásunk azon kérdésekre összpontosít, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolják a képalkotási technológiák és szolgáltatások pozitív teljesítményének növelését támogató képességeinkre.

Stratégiánk

Ismerd meg fenntarthatósági stratégiánkat, például hogy hogyan azonosítottuk és kategorizáltuk a legfontosabb problémákat.

PDF letöltése

compass-and-map-in-hand-of-person

Teljesítményünk

Ismerd meg, hogy milyen célokat tűztünk ki 2020-ig a fenntarthatósággal kapcsolatos teljesítményünk javítására.
A fenntarthatósággal kapcsolatos teljesítményünknek köszönhetően sorozatban már a negyedik éve nyerjük el az EcoVadis arany szintű minősítését.

Fenntarthatósági teljesítmény

race-track

Ügyfeleink

Fenntarthatósági kezdeményezéseink az ügyfeleinknek nyújtott értékek maximalizálására szolgálnak. Nézd meg, hogyan érjük el mindezt.

PDF letöltése

Key-Solution-2_570x652

A Canon globális tevékenysége

A Canon EMEA fenntarthatósági stratégiája hozzájárul a Canon fenntarthatósággal kapcsolatos globális megközelítéséhez, amelyről részletesebben a Canon legújabb globális fenntarthatósági jelentésében olvashatsz.

Stratégia megtekintése

Fenntarthatósági jelentés

canon-global

Megfelelőség és irányelvek

Fenntarthatósági stratégiánk az általunk „kiváló alapoknak” nevezett tényezők biztosításán alapul, amelyek a megfelelőség és a tanúsítás minden releváns területére kiterjednek. Emellett különböző szabályzatokkal biztosítjuk a társadalmi és környezeti hatások általunk történő kezelésének folyamatos javítását:

További információk