Warranty_Page_Image

Canon Európai WG sorozat jótállása

Ez egy kereskedelmi vásárlóknak szóló jótállás, melyet a Canon Europa N.V., Bovernkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Hollandia („Canon”) nyújt azon vásárlóinak, akik saját felhasználásra vásárolnak Canon WG sorozatú terméket, de ezt annak az országnak a törvényei szerint, ahol a projektort megvásárolják, nem fogyasztóként teszik.
Ha ön fogyasztónak minősül, nem jogosult erre a jótállásra, de az állam Önre érvényes fogyasztói jogai megilletik.
Ezeket a feltételeket és az itt szereplő ajánlatokat Anglia és Wales törvényei szabályozzák, továbbá tekintetében Anglia és Wales bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal. 


A szolgáltatások kínálata a következő: 

• Helyszíni jótállás

Az Európai Gazdasági Területen („EGT” – tehát az EU, Izland, Lichtenstein, Norvégia), valamint Svájc területén való értékesítésre gyártott és ott vásárolt minden Canon WG sorozatú termékre a Canon Európai WG sorozat jótállása vonatkozik. Amennyiben az új WG sorozatú termék a vonatkozó jótállási időszak alatt meghibásodik, a Canon ingyenes hibajavítást garantál (a jótállási feltételek értelmében – lásd alább).
A jótállás nem terjed ki a vonatkozó jótállás feltételein és érvényességi idején kívül eső termékekre, megrongálódásokra és javításokra. A Canon azonban térítés ellenében javítási szolgáltatást kínál.
A jelen jótállási feltételek jelentik a fogyasztó kizárólagos jogorvoslati lehetőségét. Sem a Canon, sem leányvállalatai, sem az Európai WG sorozat jótállásának egyéb tagjai nem vonhatók felelősségre a termékre vonatkozó kifejezett vagy közvetett jótállási feltételek megsértéséből adódó véletlen vagy következményes károkért.


GYIKKérdés: Milyen jótállás vonatkozik az Európa területén vásárolt Canon WG sorozatú termékekre?

Válasz: A következő országok területén vásárolt termékekre a Canon általában az Európai WG sorozat jótállását alkalmazza: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Hollandia és az Egyesült Királyság. Tekintse meg a jótállás teljes felhasználási feltételeit

Kérdés: Canon termék vásárlása esetén a doboz milyen jótállásra vonatkozó információkat tartalmaz?

Válasz: A WG sorozat jótállásában résztvevő európai országokban általában minden termék doboza tartalmaz egy Európai WG sorozatú jótállás kártyát. Ez az alábbi példában láthatóhoz hasonlít:

 

Kérdés: Európai jótállásom regisztrálásához ki kell-e töltenem és vissza kell-e küldenem valamilyen dokumentumot a Canonnak?

Válasz: Az Európai WG sorozat jótállásának rendszerébe való regisztráláshoz nincs szükség semmilyen dokumentum visszaküldésére. Amennyiben jótállási javítást igényel az Európai WG sorozat jótállásának hatálya alatt, be kell mutatnia a Canonnak a termék vásárlását igazoló eredeti bizonylatot (amely tartalmazza a vásárlás eredeti dátumát).

Kérdés: Milyen dokumentumokra van szükség az Európai WG sorozat jótállásának keretében történő javítás igényléséhez?

Válasz: Amennyiben jótállási javítást igényel az Európai WG sorozat jótállásának hatálya alatt, be kell mutatnia a Canonnak a termék vásárlását igazoló eredeti bizonylatot (amely tartalmazza a vásárlás eredeti dátumát). A promóciós jótállási ajánlatok további követelményeket tartalmazhatnak, ezért ezzel kapcsolatban tekintse meg az adott promóciós ajánlat részletes szerződési feltételeit (ha van ilyen)

Kérdés: Általában mennyi ideig érvényes egy Canon Európai WG sorozatú jótállás?

Válasz: A Canon WG sorozatú termékek jótállásának érvényességi időtartama általában 1 év vagy 300 000 nyomtatás, amelyik hamarabb bekövetkezik. Kivételek azonban előfordulhatnak, ezzel kapcsolatban a Jogosultság lapon találhat további információkat. 

Kérdés: A Canon WG sorozatú termékemre akkor is érvényes az Európai WG sorozat jótállása, ha azt egy olyan országban vásároltam, amelyben a Canon nem kínálja az Európai WG sorozatú jótállást, de én magam az Európai WG sorozatú jótállásban résztvevő országok valamelyikének a lakosa vagyok?

Válasz: A termékekre általában az adott eladási régióban érvényes jótállás vonatkozik, a vásárlóknak pedig ebbe a régióba kell visszaküldeniük a jótállási javítást igénylő termékeket. A Canon általában nem nyújt általános jótállást, kivéve, ha egy adott termék/régió esetében ezt külön említik. 

Kérdés: Mely esetben szállítja ki a Canon a felhasználó által cserélhető alkatrészeket és hogyan cserélhetem azokat?

Válasz: A Canon ügyfélszolgálata megkeresésekor hibakeresést hajt végre az ügyfél problémájával kapcsolatban, és a hiba megoldására javasolhatja a felhasználó által cserélhető alkatrészeket. A megfelelő alkatrészek kézhez vétele után az ügyfélnek a nyomtató felhasználói felületén látható lépéseket követve kell lecserélnie az alkatrészeket.

További ajánlatok…

Feedback