Lépjen kapcsolatba velünk

Egyéb fogyasztói termékekkel kapcsolatos segítségnyújtásért telefonon vagy e-mailben veheti fel velünk a kapcsolatot. Mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot, kérjük látogasson el internetes támogatási oldalunkra, ahol termékspecifikus illesztőprogramokat, szoftvereket, felhasználói kézikönyveket, készülékszoftvereket, GYIK-et és egyéb hasznos tartalmakat talál, amelyek választ adhatnak kérdésére.

Vegye fel a kapcsolatot a Canon ügyfélszolgálatával


Ügyfélszolgálat:
06 1 235 5315
Elérhető:

Hétfő péntek

8:00 - 20:00

A hívás díja a telefonszolgáltatótól és díj csomagtól függően változhat. A pontos hívásdíjakért kérjük, keresse fel telefonszolgáltatóját.

A telefonbeszélgetés folyamán további adatokat kérhetnek Öntől. Ajánljuk, hogy a terméket és az alábbi adatokat tartsa kéznél a beszélgetés idején:

Kapcsolatfelvétel e-mailben


Alább az összes számozott részt sorrendben töltse ki, hogy a lehető legtöbb információt gyűjthessük össze.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

1. Az érintett termék

50/50

2. A használt rendszer

3. A kérdéses probléma

50/50
4000/4000

4. Személyes adatok

Az űrlap elküldése és az e-mail elérhetőség megadása egyben a weboldal Általános eltételeinek elfogadását jelenti. Ugyanakkor beleegyezik, hogy a Canon ügyfélszolgálata e-mailben megkeresse Önt. Ha nem egyezik bele a fentiekbe, használja a telefonszámok lehetőséget.

Megjegyzés: a fenti űrlapon beszolgáltatott minden információt kizárólag a probléma megoldásához használunk fel. Az űrlapon beszolgáltatott személyes adatokat semmilyen formában nem használjuk fel marketing célokra vagy értesítések küldésére olyan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek érdekelhetik Önt.

Fontos figyelmeztetés

Egyes internetszolgáltatók nem kívánt üzenetnek vélik a kapott választ, és blokkolják az üzenetet. Vegye fel a donotreply@support.canon-europe.com címet a címjegyzékébe, így biztosan megkapja a válaszüzenetet.

Feedback