Támogatás igénylése

Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák szervizeléséért és támogatásáért. Amennyiben hálózati kamerájával kapcsolatban segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az Axis Communications vállalattal.

Egyéb üzleti termékekkel kapcsolatos segítségnyújtásért az alábbi telefonszámon vagy e-mail-címen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot, látogasson el internetes támogatási oldalunkra, amely termékspecifikus illesztőprogramokat, szoftvereket, felhasználói kézikönyveket, készülékszoftvereket, GYIK-et és egyéb hasznos tartalmakat talál, amelyek választ adhatnak kérdésére.Általános terméktámogatás:
Mielőtt kapcsolatba lépne velünk, kérjük, olvassa el az alábbi tudnivalókat:

  • Ha hosszabb ideig tartó csökkentett használat vagy használaton kívüli állapot után berendezésproblémákkal találkozik, látogasson el a Visszatérés a munkába oldalra, ahol hasznos tippeket találhat néhány gyakori probléma megoldásához.

  • Készülékének tisztításával kapcsolatban, kérjük, tekintse meg Készüléktisztítási irányelveinket.
Hívjon minket a 1 237 5910-es telefonszámon.*
Hétfő–péntek: 8:00–17:00
  • Segítsen nekünk, és készítse elő készüléke sorozatszámát.

A sorozatszám helyének meghatározásához a Hol olvasható a sorozatszám? talál segítséget.
*A hívások díja szolgáltatója földrajzi helyzetétől függ. A pontos díjakról érdeklődjön szolgáltatójánál.
Küldjön nekünk e-mailt a szerviz@canon.hu címre.
A mielőbbi segítségnyújtás érdekében az üzenetbe foglalja bele az alábbi adatokat.

Megjegyzés: az e-mailben elküldött minden információt kizárólag a probléma megoldásához használunk fel. Személyes adatait semmilyen formában nem használjuk fel marketing célokra vagy értesítések küldésére olyan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek érdekelhetik Önt.

Fontos figyelmeztetés!

Egyes internetszolgáltatók nem kívánt üzenetnek vélik a kapott választ, és blokkolják az üzenetet. Annak érdekében, hogy biztosan megkapja a válaszüzenetet, vegye fel adonotreply@support.canon-europe.com címet a címjegyzékébe.

Feedback