SZOFTVEREK

Grafikai alkalmazáskezelő szoftver

Bővítsd vállalkozásodat nyomtatás-előkészítő szoftverrel az összetettebb, nagyértékű nyomtatásokhoz

Touchstone

Touchstone

Tűnj ki versenytársaid közül: állíts elő texturált, többrétegű és részletgazdag nyomatokat, melyek ideálisak a belsőépítészeti piac, valamint a feliratkészítési és művészeti ágazatok számára. Az Touchstone bővítmény a hibátlan eredmények érdekében lehetővé teszi, hogy még küldés előtt ellenőrizd a tervezeteket.

Arizona Xpert

Arizona Xpert

Dolgozz hatékonyabban, és hozz létre összetett többrétegű nyomatokat egyszerűen. Az öntanuló funkció révén a folyamatokat elmentheted, egymáshoz igazíthatod és megismételhed, ezáltal növelheted a hatékonyságot és csökkentheted a költségeket. Az Arizona Xpert középpontjában az Arizona 1300 sorozat áll.

Kapcsolódó szoftver

ProCut software

ProCut szoftver

Ideális eszköz a reklámanyagok digitális nyomtatásával és vágásával foglalkozó vállalkozások számára. Automatizáld a munkafolyamataidat az előkészítéstől kezdve a vágásig, és élvezd a teljesen integrált folyamat előnyeit.

ONYX® RIP

ONYX® RIP

Ez a nagy teljesítményű szoftver automatizált feladatokat, valamint szín- és vágási költségek kezelését teszi lehetővé, így növelheted a termelési munkafolyamataid hatékonyságát.

ONYX® Thrive

ONYX® Thrive

Az Adobe® PDF Print Engine technológián alapuló szoftver teljes körű munkafolyamatot kínál a digitális fájltól egészen a nyomtatásig és vágásig.

Kapcsolódó termékek

Tudj meg többet „beszerzési és számlakezelési” megoldásainkról!

Lépj kapcsolatba a csapatunkkal