Simplify, plug and play solutions

Egyszerűsíteni – Plug and play megoldások a bonyolult adminisztráció leegyszerűsítéséhez

Kihívások

A megfelelő eszközök nélkül könnyen teherré válhat az időigényes adminisztráció. Ha például nem rendelkezik házon belüli IT-szakértővel, sokkal nehezebb kezelni a mai összetett dokumentumfeldolgozási technológiákat. A termelékenység rovására mehet, ha a távolról dolgozó alkalmazottak nem tudnak könnyen hozzáférni a szükséges dokumentumokhoz.

Használatra kész dokumentumkezelési megoldásaink leegyszerűsítik a mindennapi adminisztrációt, így több ideje marad azon feladataira, amelyek tényleg számítanak.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Esettanulmány

Ismerje meg, hogy segítettünk Leeds városi tanácsának nyomtatási szolgáltatásaik optimalizálásában, termelékenységük javításában, illetve a költségek és a hulladékmennyiség csökkentésében.

További információk

Kapcsolat

– ismerje meg, hogyan segíthetünk üzletmenetének leegyszerűsítésében

További információk

Ügyfél alkalmazások

Menedzselt nyomtatási szolgáltatások kis- és középvállalkozások számára

menedzselt nyomtatási szolgáltatások kis- és középvállalkozások számára
Szabadítsa fel az időrabló nyomtatáskezelési feladatok elvégzésére fordított munkaerőt, és növelje a produktivitást és csökkentse a hulladékmennyiséget. Tudja meg, miként dolgozhat gyorsabban és intelligensebben a menedzselt nyomtatási szolgáltatások megoldásaink segítségével.

Hatékony dokumentum-előállítás

hatékony dokumentum-előállítás
Segítse alkalmazottjait a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésben, olyan egyszerű nyomtatási szolgáltatás kifejlesztésével, amely lehetővé teszi a nyomtatási feladatok lekérését bármely hálózati eszközről.

Mobiliroda lehetővé tétele

mobiliroda lehetővé tétele
Növelje a termelékenységet és működjön hatékonyabban azáltal, hogy alkalmazottjainak lehetővé teszi azt, hogy a dokumentumok nyomtatását, szkennelését és feldolgozását elvégezzék, bárhol is legyenek.

Azonnal használható (Out-of-box) dokumentummegoldások

azonnal használható (Out-of-box) dokumentummegoldások
Az összetett eszközöket gyakran bonyolult beállítani és telepíteni. Fektessen egyszerű, felhasználóbarát, minimális beállítást igénylő és fejlett dokumentumkezelési funkciókkal rendelkező megoldásainkba, és dolgozzon hatékonyabban.

A következő is érdekelheti

  • Canon
  • ...
  • Plug & Play megoldások – Egyszerűsíteni