Simplify, plug and play solutions

Egyszerűsíteni – Plug and play megoldások a bonyolult adminisztráció leegyszerűsítéséhez

Kihívások

A megfelelő eszközök nélkül könnyen teherré válhat az időigényes adminisztráció. Ha például nem rendelkezik házon belüli IT-szakértővel, sokkal nehezebb kezelni a mai összetett dokumentumfeldolgozási technológiákat. A termelékenység rovására mehet, ha a távolról dolgozó alkalmazottak nem tudnak könnyen hozzáférni a szükséges dokumentumokhoz.

Használatra kész dokumentumkezelési megoldásaink leegyszerűsítik a mindennapi adminisztrációt, így több ideje marad azon feladataira, amelyek tényleg számítanak.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Esettanulmány

Ismerje meg, hogy segítettünk Leeds városi tanácsának nyomtatási szolgáltatásaik optimalizálásában, termelékenységük javításában, illetve a költségek és a hulladékmennyiség csökkentésében.

További információk

Kapcsolat

– ismerje meg, hogyan segíthetünk üzletmenetének leegyszerűsítésében

További információk

Ügyfél alkalmazások

Menedzselt nyomtatási szolgáltatások kis- és középvállalkozások számára

menedzselt nyomtatási szolgáltatások kis- és középvállalkozások számára
Növelje termelékenységét: szabadítsa fel a nyomtatási szolgáltatások kezelési és karbantartási feladatainak elvégzésére fordított munkaerőt kisvállalkozásában. A célnak megfelelő és optimalizált rendszer biztosítása mellett átfogóbb rálátást biztosíthatunk nyomtatási szokásaira – ezzel nem csak a költségeket, de a hulladék mennyiségét is csökkentheti.

A következő is érdekelheti