Easy Service Plan imagePROGRAF nagy formátumú nyomtatókhoz

Easy Service Plan vásárlása esetén Ön első osztályú támogatásban és védelemben részesül Canon termékéhez. Páratlan szolgáltatások széles választékát kínáljuk előre összeállított Easy Service Plan csomagokban a terméke üzembe helyezésétől a javításig és karbantartásig.

Regisztráció és támogatás

Helyszíni javítás a vásárlást követő 3 és 5 év során, következő munkanapi megjelenéssel

Probléma esetén vagy ha segítségre van szükségük, a Canon ügyfélszolgálata a rendelkezésükre áll. Ha a probléma nem orvosolható telefonon keresztül vagy távoli eléréssel, akkor a következő munkanapon képzett szerviztechnikus munkatársunk megvizsgálja a készüléket az üzemelés helyszínén. A felhasználók elérhetik az ügyfélszolgálatot is.


Üzembe helyezés és képzés

A hardverek és segédprogramok (például nyomtató-illesztőprogram) telepítése, festék vagy hordozó betöltése, csatlakoztatás a hálózathoz, illetve USB-kapcsolat létesítése. A normál képzés megismertet a főbb funkciókkal és jellemzőkkel, kiegészítve a napi karbantartáshoz és hibaelhárításhoz szükséges ismeretekkel.


Bővített képzés

A félnapos képzés során az ügyfél betekintést nyer a termékkel és a hozzá tartozó szoftverekkel kapcsolatos fontos tudnivalókba, illetve hasznos információkat tudhat meg a készülék karbantartásáról. A képzés során elhangzanak a nyomtató menürendszerével, a nyomtatófej tisztításával és cseréjével, a hordozók betöltésével, a Windows/Macintosh nyomtató-illesztő programok fő és bővített funkcióival és a vonatkozó segédprogramokkal kapcsolatos ismeretek. Magában foglalja a PosterArtist próbaverziójának* áttekintését, megismerését is.* [*] Ha a PosterArtist teljes verzióját megvásárolta, akkor ennek a verziónak a telepítése és testre szabása indul el a próbaverzió helyett.* Ha a PosterArtist teljes verzióját megvásárolta, akkor ennek a verziónak a telepítése és testre szabása indul el a próbaverzió helyett.

Miért érdemes Easy Service Plan csomagot vásárolni?

● Ár-érték arány – A Canon mindenről gondoskodik, amire csak szükség lehet a termékéhez – beleértve az üzembe helyezést, a képzést és a helyszíni szervizelést is
● Rugalmas szerződések – Különböző szerződés-időtartamok választhatók, így tisztában lehet
a termék és a szervizelés költségeivel, és könnyedén megtervezheti
költségvetésüket a készülék teljes élettartamára.


● Időben érkező segítség – Az ügyfélszolgálat és terméktámogatás segítséget, tanácsokat és távoli problémamegoldást biztosít
● Maximális megtérülés – A készülék megfelelő karbantartása és a megfelelő terméktámogatás révén
● Átfogó termékbiztosítás – Tartalmazza a szervizalkatrészeket és a munkadíjat (rendeltetésszerű használat esetén)