CanoScan LiDE 600F

A CanoScan LiDE 600F lapolvasó LiDE technológiát alkalmaz, amely 4800 x 9600 dpi* felbontást tesz lehetővé, továbbá filmadapter egységgel és háromutas kialakítással rendelkezik, ennek köszönhetően annyira sokoldalú, hogy szinte bármilyen igényt kielégít.

Előnyök

  • Ergonomikus háromutas kialakítás
  • Filmadapter egység 35 mm-es filmszalagokhoz
  • 3. szintű FARE és QARE technológia a por és a karcolások eltávolításához
  • 4800 x 9600 dpi*; 48 bites színmélység
  • USB 2.0 Hi-Speed
  • Beolvasás PDF-formátumba
  • Többfényképes üzemmód
  • 7 EZ gomb
  • Teljes körű szoftvercsomag

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon CanoScan LiDE 600F

Sokoldalú és tetszetős


Az ergonomikus kialakítású CanoScan LiDE 600F a tökéletes LiDE lapolvasó, a legtöbb lapolvasót kenterbe verő egy négyzetmilliméterre jutó teljesítménnyel. A rendkívül vékony és kompakt CanoScan LiDE 600F egyedi, háromutas kivitele és két csuklópántos fedele lényegében mindenféle anyag beolvasását lehetővé teszi. A beépített állvánnyal a függőleges lapolvasás és a lapolvasó helytakarékos tárolása is megoldott.

Filmbeolvasás


A CanoScan LiDE 600F sokoldalú tartozéka a filmadapteregység (FAU), melynek csatlakoztatásával egyszerre 6 db 35 mm-es negatív beolvasására képes.

Automatikus retusálás


A beolvasott anyag infravörös érzékelését alkalmazó 3-as szintű FARE technológia automatikusan helyreállítja az összekarcolódott, sérült vagy kifakult film képét, így több órányi kézi retusálás takarítható meg. Ezenkívül csökkenti a nagy ISO-érzékenységű filmből adódó szemcsézettséget, és háttérfény-kompenzáció is végezhető vele. A 3-as szintű QARE ugyanezeket a funkciókat kínálja fényképnyomatokhoz.

Kiváló minőség


A 4800 x 9600 dpi-s LIDE érzékelő minden részletet rögzít, így a CanoScan LiDE 600F káprázatosan tiszta, nagyítható és nagyfelbontású nyomtatáshoz is használható képeket hoz létre. A 48 bites színmélység biztosítja a beolvasott anyagok kivételesen pontos színvisszaadását.

Teljesítmény és sebesség


A kábelrengeteget csökkentendő, a CanoScan LiDE 600F egyetlen USB-kapcsolaton keresztül kapja a szükséges tápellátást. A lapolvasó páratlan hordozhatósága révén laptophoz csatlakoztatva bárhol használható. Az USB 2.0 Hi-Speed csatlakozás gondoskodik a villámgyors lapolvasásról és a kiváló minőségű képátvitelről is.

Több fénykép beolvasása


A CanoScan LiDE 600F készülékkel a Canon gyors többképes módjának köszönhetően időt takarít meg, mert egy munkafolyamatban akár 10 fényképet is beolvashat egyszerre. A többképes mód automatikusan azonosítja, megvágja és kiegyenesíti az összes képet.

EZ gombok


A rugalmasság és az idővel való takarékoskodás érdekében hét gombhoz hozzárendelhetők a leggyakoribb beolvasási feladatok. Rendelje hozzá ezekhez a leggyakrabban használt funkciókat: másolás, beolvasás, PDF-fájl létrehozása, vagy e-mail programba küldés. Négy gomb az azonnali PDF-formátumba történő lapolvasáshoz van társítva.

Teljes körű szoftvercsomag


Az ArcSoft PhotoStudio, az OmniPage SE és a Presto!PageManager programokkal szerkesztheti fényképeit, papíralapú dokumentumait egyenesen szerkeszthető fájlokká alakíthatja át, és kezelheti az összes beolvasott képet. A Canon ScanGear és CanoScan Toolbox eszközeit a jobb képminőség és kezelhetőség érdekében frissítettük.

*Lásd a műszaki leírást

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon CanoScan LiDE 600F funkcióiról és képességeiről.