Canon CanoScan LiDE 90

CanoScan síkágyas fénykép- és dokumentumolvasó

CanoScan LiDE 90

Canon CanoScan LiDE 90

Rendkívül kompakt, könnyű beolvasás

Ez a középkategóriás fénykép- és dokumentumolvasó ideális megoldás azok számára, akiknek gyakran van szükségük fényképek és dokumentumok kiváló minőségű beolvasására. Rendkívül kis mérete helyet szabadít fel, soha nincs útban.

Előnyök

 • Kategóriájának legkisebbje a világon, felcsíptethető állvánnyal a függőleges használathoz
 • USB-áramellátás, nincs szükség külön tápellátásra
 • 2400x4800 dpi* felbontás; 48 bites színmélység
 • A4, 300 dpi felbontású beolvasás körülbelül14 mp alatt.
 • Beolvasás személyi számítógépre, e-mailbe és PDF-állományba
 • 4 EZ gomb
 • Automatikus képjavítás
 • Kiterjedt szoftvertámogatás

Termékjellemzők

Minőség

A nagyításra és nagy felbontású nyomtatásra alkalmas képek előállítása érdekében egy 2400x4800 dpi* felbontású érzékelő rögzíti a legapróbb részleteket is. A 48 bites színmélység biztosítja a páratlan pontosságú színvisszaadást.

Sebesség

A/4-es lapok beolvasása 300 dpi felbontáson körülbelül14 másodperc alatt. A nagysebességű USB.2.0 csatolófelület biztosítja a képek gyors átvitelét a számítógépre.

Kialakítás

Kategóriájának legkisebb lapolvasója a világon (mindössze 25 x 36,4 x 4 cm), így soha nincs útban. Egy felcsíptethető állvány segítségével a készülék praktikusan, függőleges helyzetben is használható, ami még több helyet szabadít fel a felhasználónak.

A zseniális Z kialakítású, kettős felfüggesztésű fedél lehetővé teszi könyvek, magazinok és más kisméretű háromdimenziós tárgyak könnyű beolvasását.

Funkciók

Olvasson be dokumentumokat és fényképeket közvetlenül a számítógépre, e-mailbe vagy PDF-formátumba. Készítsen gyors szöveges keresés funkcióval rendelkező, többoldalas PDF-dokumentumot.

Az újragépeléssel járó fáradalmakat elkerülendő, pontos optikai karakterfelismerő (OCR) szoftver konvertálja a nyomtatott szöveget szerkeszthető elektronikus dokumentummá.

Könnyű üzemeltetés

Négy, a leggyakrabban használt beolvasási feladatok (másolás, beolvasás, PDF, illetve e-mailben történő küldés) kezelésére beprogramozott EZ beolvasógomb segíti az egyszerű, egyetlen érintésre induló beolvasást.

Többfényképes mód

Olvasson be és mentsen külön fájlba akár tíz különálló képet egyetlen művelettel. A többfényképes mód automatikusan felismeri, méretre vágja és kiegyenesíti a képeket, ezáltal időt és energiát takarít meg.

Automatikus képjavítás

A 3. szintű QARE-technológia automatikusan helyreállítja a megkarcolt, sérült vagy homályos fényképeket; így megtakarítja a felhasználónak a manuális retusálással töltött időt.

A ScanGear szoftverrel lehetőség van az ellenfény kompenzálására és a szemcsézettség csökkentésére.

USB-tápellátás

Ez az intelligens lapolvasó egyetlen USB-kapcsolaton keresztül kapja az áramot, így használata kényelmesebb és kevesebb kábelre van szükség. Rendkívül könnyű és hordozható, hogy bárhol használhassa.

Szoftver

A mellékelt szoftverek között van az ArcSoft PhotoStudio, az OmniPage és a Presto! PageManager (kizárólag PC-re). Az MP Navigator EX alkalmazás leegyszerűsíti a lapolvasó használatát és a bonyolult beolvasási műveletek elvégzését a személyi számítógépéről.

 • * lásd a műszaki jellemzőket

A termékek műszaki adatai

Típus Asztali színes síkágyas lapolvasó
Képérzékelő CIS
Fényforrás 3 színű (RGB) LED
Optikai felbontás 2400 x 4800 dpi¹
Optikai felbontás 25 – 19 200 dpi
Csatlakozók Nagy sebességű USB 2.0
Színárnyalatok 48 bites bemeneti -> 48/24 bites kimeneti
Szürkeárnyalatok 16 bites bemeneti -> 8 bites kimeneti
Maximális dokumentumméret A4 / Letter [216 x 297 mm]
EZ felhasználói gombok 4 gomb (PDF, MÁSOLÁS, FÉNYKÉP, E-MAIL)
Előnézeti kép beolvasási sebessége Kb.9 mp¹²
Lapolvasás sebessége (színes) 2,7 ms/sor (300 dpi), 18,9 ms/sor (2400 dpi)
Lapolvasás sebessége (szürkeárnyalatos) 2,3 ms/sor (300 dpi), 6,3 ms/sor (2400 dpi)
Lapolvasás sebessége (fekete-fehér) 2,3 ms/sor (300 dpi), 6,3 ms/sor (2400 dpi)
Lapolvasás sebessége (A4, 300dpi, színes) Kb.14 mp
Áramellátás USB-porton keresztül
Energiafogyasztás 2,5 W maximum (működés közben);
1,0 W (készenléti)
Méretek 250 x 364 x 40 mm
Súly Kb.1,6 kg
Működési környezet (hőmérséklet) 5 ºC–35 ºC
Működési környezet (páratartalom) 10%–90% rel. páratartalom (20%–80% rel. páratartalom filmbeolvasásnál), páralecsapódás nélkül
Operációs rendszer követelmények Windows 2000/XP/Vista
Mac OS X 10.2.8–10.4 verzió
Mellékelt tartozékok Mellékelt szoftverek: ScanGear, MP Navigator EX, Solution Menu, OmniPage SE, ArcSoft PhotoStudio, Presto! PageManager (kizárólag PC-re)
Optikai felbontás ¹ Az optikai felbontás a legnagyobb hardveres mintavételi felbontás mértékegysége, az ISO 14473 szabvány alapján
Előnézeti kép beolvasási sebessége ¹ A nagysebességű USB 2.0 csatolófelület legnagyobb sebessége Windows rendszert futtató személyi számítógépen. A számítógépre történő átvitel időtartamát nem tartalmazza
² Az újrafeldolgozás idejét nem tartalmazza
Lapolvasás sebessége (színes) ¹ Scan speed indicates the time measured between pressing the scan button of the scanner driver and the on-screen status display turns off. Scan speed may vary depending on system configuration, interface, software, scan mode settings and document size
Lapolvasás sebessége (szürkeárnyalatos) ¹ A beolvasás sebessége a lapolvasó meghajtója beolvasás gombjának megnyomása és a képernyőn megjelenő állapotjelző eltűnése között eltelt időt jelöli. A beolvasás sebessége a rendszerkonfiguráció, a csatolófelület, a szoftverek, a beolvasás módja és a dokumentum mérete függvényében változhat.
Lapolvasás sebessége (fekete-fehér) ¹ A beolvasás sebessége a lapolvasó-illesztőprogram beolvasás gombjának megnyomása és a képernyőn megjelenő állapotjelző eltűnése között eltelt időt jelöli. A beolvasás sebessége a rendszerkonfiguráció, a csatolófelület, a szoftverek, a beolvasás módja és a dokumentum mérete függvényében változhat.
 • A termékspecifikációk külön értesítés nélkül változhatnak
 • A CanoScan és a ScanGear a Canon Inc. védjegye. A Microsoft, Windows, és a Windows logó
 • a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban és/vagy más országokban bejegyzett védjegye vagy védjegye.
 • Az egyes márka- és terméknevek az azok tulajdonosainak védjegyei.
 • CEL 1.0 specifikáció
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 141ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getReviews, 16ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;