CanoScan LiDE 110

A kezdő szintű felhasználóknak szánt LiDE beolvasó EZ gombjaival egyszerűen kezelhető az automatikus beolvasás, a másolás, az e-mailküldés és a PDF-készítés. A kezelést még egyszerűbbé teszi az Auto Scan Mode, valamint a por- és karcoláseltávolítás.

Előnyök

  • 2400x4800 dpi felbontás 48 bites színképpel
  • 300 dpi felbontású, A4-es beolvasás 16 mp alatt
  • 4 EZ gomb: automatikus beolvasás, másolás, e-mail és PDF-funkció
  • A por és a karcolásnyomok intuitív csökkentése a fényképeken
  • Automatikus beolvasás mód: egyszerű beolvasás és mentés

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon CanoScan LiDE 110

Minőségi beolvasás


A kezdő szintű lapolvasó az összes fényképet és beolvasott dokumentumot lenyűgöző, 2400x4800 dpi felbontással kezeli. A 48 bites belső színmélységnek köszönhetően rendkívül részletgazdag fényképek készíthetők. A képérzékelő és az üveglap azonos szélességű, ami minden fényképről éles és tiszta reprodukciót biztosít.

A4-es eredetik színes beolvasása 300 dpi felbontással gyorsan, mindössze 16 másodperc alatt.

Kompakt és ízléses


Az ultrakompakt, stílusos kivitelű lapolvasó minden háztartásban remekül beválik. A beépített kivitelű fedél lehetővé teszi bármilyen típusú dokumentum – például könyvek - beolvasását, ugyanakkor stílusos megjelenést biztosít.

Egyszerű használat


A lapolvasó 4 darab, egyetlen gombnyomással működtethető kezelőgombja egyszerű használatot biztosít. Az automatikus beolvasás gomb automatikusan felismeri az eredeti dokumentum típusát és segítségével a fényképek és dokumentumok egyetlen kattintással beolvashatók. A másolás, az e-mail és a PDF-készítő gomb ugyanilyen egyszerű kezelést tesz lehetővé.

Időtakarékos képjavítási eljárások


A fényképekhez rendelkezésre álló por- és karceltávolító funkcióval a képek javíthatók és szebbé tehetők. A funkció automatikusan csökkenti a port és a karcolásokat, ezenkívül helyreállítja a régi fényképek kifakult színeit. Az Auto Document Fix technológia külön-külön javítja a beolvasott dokumentumok szöveges és grafikus részeit, illetve az azokban található képeket. A további időtakarékos funkciók között az Auto Photo Fix II és a Solution Menu EX szerepel.

USB-tápellátás


A lapolvasó tápellátását és csatlakoztatását egyetlen USB-kábel biztosítja, ami minimálisra csökkenti a kábelrengeteget.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon CanoScan LiDE 110 funkcióiról és képességeiről.

Scanning resolution in dots per inch

Dokumentumolvasási felbontás (dpi)

No power connection required

Nincs szükség tápcsatlakozásra

A4 colour document scan speed

A4 színes dokumentumolvasási sebesség

One touch operation

Működtetés egyetlen gombnyomással

Scan thick documents or magazines

Vastag dokumentumok és magazinok beolvasása

PDF files creation function

PDF-fájlkészítési funkció