Szkennelés uniFLOW megoldással

Még több érték Canon nyomtatóparkja számára a uniFLOW révén: szoftverplatform, mely leegyszerűsíti nyomtatási, szkennelési és eszközkezelési igényeinek kielégítését. A moduláris kialakításnak és a Canon eszközökkel való szoros integrációnak köszönhetően egyetlen, személyre szabott platformmá alakítható, amely felelős az irodai nyomtatás és szkennelés, valamint vállalati nyomtatóhelyisége irányításáért. 

A uniFLOW a teljes szkennelési folyamatot kezeli: az eszközről való közvetlen szkenneléstől és a nagy teljesítményű beolvasórendszerrel történő egyszerű dokumentumfeldolgozástól kezdve egészen a bármilyen támogatott célhelyre való szétosztásig.

Kényelmes szkennelés Canon eszközeiről

Biztosítsa az egyszerű beolvasás élményét konzisztens kezelőfelülettel minden kompatibilis Canon multifunkciós nyomtatón (imageRUNNER ADVANCE, adott imageRUNNER és i-SENSYS készülékek) és Canon hálózati szkenneren (imageFORMULA ScanFront) ultrakompakt méretben és megbízható lapadagolással.

Easy Scanning

Személyre szabott szkennelés

Valódi személyre szabott szkennelés: a felhasználók mindig csak a releváns munkafolyamatokat látják, függetlenül attól, hogy a vállalat melyik eszközén jelentkeznek be. A uniFLOW-rendszergazdák könnyedén jogosultságokkal szabályozhatják, mely munkafolyamatok legyenek elérhetők mindenki vagy adott részlegek, csoportok, illetve felhasználók számára.

Biztonságos szkennelés

Akadályozza meg az eszközök engedély nélküli használatát az olyan rugalmas felhasználói bejelentkezési opciókkal, mint a kártyás bejelentkezés, a felhasználónév/jelszó, a PIN-kód, a feladatszám vagy az anonim bejelentkezés. A szkennelési funkcióhoz való hozzáférés korlátozva lehet a felhasználó alapján, így még jobban megvédheti kényes vagy bizalmas üzleti adatait. A szkennelés ellenőrzési nyomvonala is rögzítésre kerül, így további jelentések készíthetők.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Egyszerű beolvasás

Egyetlen bejelentkezési funkció gondoskodik a multifunkciós eszközökön történő szkennelésről és nyomtatásról, ezáltal biztosítva hatékony üzleti folyamatokat. A bejelentkezést követően egy minden eszközön konzisztens, intuitív és kényelmes felhasználói felület könnyíti meg a szkennelést. A képernyőn megjelenő előnézet segít a felhasználóknak a beszkennelt anyagok ellenőrzésében.

A beolvasott képek gyors és rugalmas feldolgozása

Automatizálja egyszerűen a beszkennelt képek kereshető, strukturált és hipertömörített dokumentumokká alakítását uniFLOW megoldással. A rögzített dokumentumok szerkeszthetők, archiválhatók és rendszereibe integrálhatók.

A ScanFront hálózati kamerákkal való kompatibilitáshoz legalább 5.4 verziójú uniFLOW szükséges. A uniFLOW megoldással kapcsolatban beszéljen hivatalos Canon viszonteladójával vagy rendszerintegrátorával még ma. Az egyes márka- és terméknevek azok tulajdonosainak védjegyei.