Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Kompakt és megbízható színes hálózati dokumentumolvasó, amely növeli a hatékonyságot és lecsökkenti az informatikai kiadásokat a gyors és egyszerű működésnek, a központosított kezelésnek és a meglévő alkalmazásokba és munkamenetekbe való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően.

Előnyök

 • Elegáns, kompakt kialakítás
 • Gyors és megbízható dokumentumolvasás
 • Felhasználóbarát működtetés személyre szabható feladatgombokkal
 • Kisebb informatikai költség a távkezelésnek és hálózati integrációnak köszönhetően
 • Fejlett biztonsági funkciók
 • A webalapú fejlesztőkészlet segítségével egyszerűen az igényekre szabható

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon imageFORMULA ScanFront 330 készüléket

Gyors és megbízható dokumentumolvasás


A kompakt ScanFront 330 segítségével gördülékenyebben zajlanak a munkafolyamatok, az akár 30 lap/perces beolvasási sebességnek köszönhetően pedig csökkenthetők a költségek. A felhasználók gyorsan és biztonságosan küldhetik el a dokumentumokat egyszerre akár több különböző célhelyre is a hálózaton keresztül. Az új tervezésű papíradagoló görgős mechanizmusának és az egyenes papírpályának köszönhetően a felhasználók vegyesen is beolvashatják a különböző típusú dokumentumokat, legyen köztük akár vastag vagy vékony papír, sima vagy dombornyomott kártya, 1 méter hosszú vagy A3 méretű dokumentum (ívlapos üzemmódban).

Felhasználóbarát működtetés


A ScanFront 330 készülékkel egyszerű és kényelmes a beolvasás. Az intuitív, nagy felbontású 8,4" érintőképernyő és a személyre szabható feladatgombok biztosítják a fájlok különböző helyekre, például e-mailbe, hálózati mappába, FTP-re, USB-eszközre, faxba vagy nyomtatásra történő gyors és pontos továbbítását. A hasznos és időtakarékos funkciók között van a beolvasás e-mailbe funkció, amellyel a felhasználók gyorsan elküldhetik a dokumentumokat saját e-mail címükre, vagy az ad hoc faxolás, ahol beolvasás közben adhatók meg a faxolási adatok.

Kényelmes távműködtetés


A ScanFront 330 egyszerűen telepíthető, kezelhető és szervizelhető, így használatával jelentős informatikai költség takarítható meg. Az új dokumentumolvasó bármikor hozzáadható a hálózathoz külön hardver vagy szoftver nélkül, és kiszolgáló szoftver telepítése nélkül is használható. A rendszergazda akár távolról is frissíthet, menthet és helyreállíthat több készüléket is egy egyszerű internetböngészővel, illetve párhuzamosan a ScanFront Administration Tool eszközzel.

Zökkenőmentes integráció


A készülék bonyodalmak nélkül integrálható az üzleti alkalmazásokba. A metaadatokat tartalmazó indexfájlok (CSV vagy XML formátumban) a beolvasással együtt átvihetők, az adatokból pedig fájlnév generálható, ami egyszerűbbé teszi a fájlok osztályozását a háttériroda rendszerben. A fejlesztők számára szoftverfejlesztő készletek is elérhetők, köztük a webalapú verzió is, amellyel a ScanFront szoftver külön internetes vagy felhőalapú kiszolgálóról is futtatható. Ez sokkal szabadabb integrációs lehetőségeket kínál a fejlesztők és informatikai részlegek számára, hogy létrehozhassák saját testre szabott integrált megoldásaikat az általuk használt üzleti alkalmazásoknak megfelelően.

Rendíthetetlen biztonság


A ScanFront 330 számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyekkel a felhasználók maguk vezérelhetik az információ-hozzáférés, -kezelés és -továbbítás minden mozzanatát. Ilyen biztonsági funkció az azonosítóhoz kötött bejelentkezés, a jelszó-hitelesítés és az automatikus kijelentkeztetés egy bizonyos használaton kívül töltött idő után. A felhasználói korlátozások és a felhasználói tevékenységek központilag felügyelhetők, míg a biztonságos dokumentumküldésről a PDF-titkosítás, a biztonságos megtekintésről, szerkesztésről és nyomtatásról pedig a jelszavas védelem gondoskodik

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon imageFORMULA ScanFront 330 nyomtató ​funkcióiról.

Scanning speed A4 (single sided)

Beolvasási sebesség A4-es lapok esetében (egyoldalas)

Automatic document feeder

Automatikus dokumentumadagoló

Up to 3,000 sheets per day

Naponta akár 4000 oldal beolvasása

Intelligent network scanning

Intelligens hálózati lapolvasás

8.4” touch screen

8,4” érintőképernyő

Double-sided scanning

Kétoldalas beolvasás

Scan to Folder

Beolvasás mappába

Scan to FTP

Beolvasás FTP-re

Scan to email

Beolvasás e-mailbe

Scan to USB memory

Beolvasás USB-memóriaeszközre

Scan to printer

Beolvasás nyomtatóba

Scan to FAX

Beolvasás faxba

 • Szkenner

 • Dokumentáció

 • Telepítőlemez

 • Hálózati adapter

 • Tápkábel

 • Adagológörgő

Tartozék szoftverek

ScanFront Administration Tool

Az adminisztrációs eszközszoftver több ScanFront lapolvasó egyidejű kezelését teszi lehetővé. Segítségével ellenőrizhető a hálózaton lévő ScanFront szkennerek aktuális állapota, konfigurálhatók a beállítások, kezelhetők a felhasználók, a konfigurációs adatok pedig elmenthetők és tárolhatók.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

ScanFront Service szoftver

A Canon ScanFront Service szoftvere javítja a ScanFront hálózati funkcióit. Beállításainak konfigurálásával a szkennelt anyagok olyan helyekre küldhetők a hálózaton, ahová a lapolvasóból közvetlenül nem lehet átvinni őket, például:

•  a hálózat egy másik szegmensében található célhelyre
•  a hálózaton található nyomtatókra
•  egy IP-cím által meghatározott számítógép megosztott mappáiba
•  egyes hálózatra csatlakoztatható tárolókra (NAS)

Szoftverfejlesztői csomag

Az üzleti megoldások fejlesztői program (BSDP) célja, hogy hozzáférést biztosítson számos műszaki adathoz, és így elősegítse az üzleti termékeink választékához tartozó alkalmazások fejlesztését. Az SDK-csomagokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a Canon Developer Programme weboldalára.

Easy Scanning

uniFLOW-kompatibilitás

Használja ki a Canon ScanFront hálózati dokumentumszkennerhez biztosított uniFLOW-támogatást, és javítsa dokumentumrögzítési munkafolyamatait, még több értékkel növelve ezáltal Canon nyomtatóparkját. A kompakt kialakítással rendelkező és ultramegbízható ScanFront dokumentumadagoló bármikor oda helyezhető, ahol a legnagyobb szükség van nagyobb mennyiségű dokumentum hatékonyabb rögzítésére.