Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

A gyors, kompakt, színes hálózati lapolvasó a produktivitás növelése és az információ megosztás egyszerűsítése jegyében született. A stílusos, robusztus megjelenés ideális választássá teszi forgalmas irodák és ügyfeleket kiszolgáló létesítmények számára.

Előnyök

  • Kompakt, attraktív kivitel
  • Beolvasás és dokumentumküldés több célhely számára
  • Felhasználóbarát kezelés, többek közt az intuitív, színes érintőképernyőnek köszönhetően
  • Fejlett biztonsági lehetőségek széles választéka
  • Egyszerű távoli kezelhetőség és hálózati integrálás

Termékjellemzők

A(z) Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P részletesebb megtekintése

Helytakarékos kialakítás


A ScanFront 300/300P egyszerűen használható, és mivel kategóriájában a legkisebb, szinte bárhol elfér az irodában. Stílusos, robusztus kialakításával remekül illik a vevőszolgálati irodákba.

Hatékonyság megnövelése


A ScanFront 300/300P segítségével gördülékenyebben zajlanak a munkafolyamatok, az akár 30 lap/perces vagy 60 kép/perces beolvasási sebességnek köszönhetően pedig csökkenthetők a költségek. Az iroda dolgozói gyorsan és biztonságosan küldhetik el a dokumentumokat egyszerre akár több különböző célhelyre is a hálózaton keresztül - időt és költségeket megtakarítva.

Felhasználóbarát működtetés


A ScanFront 300/300P használata egyszerű és kényelmes. A nagy méretű, nagy felbontású, színes érintőképernyő a kollektívák számára lehetővé teszi a menük közti gyors navigálást, míg a személyre szabott gombok biztosítják a fájlok gyors és pontos elosztását.

Robusztus biztonság


Fejlett biztonsági jellemzők gondoskodnak a kritikus információk feletti ellenőrzés megtartásáról. A vállalati hálózathoz való jogosulatlan hozzáférést akadályozza meg a biztonságos felhasználó- és ujjlenyomat-felismerés (csak ScanFront 300P). A még nagyobb biztonság érdekében felhasználónként letiltható az egyes beolvasási funkciókhoz való hozzáférés.

Kényelmes távműködtetés


A ScanFront 300/300P hálózati dokumentumszkennerek egyszerűen telepíthetők és kezelhetők, ezáltal hozzájárulnak az informatikai költségek csökkentéséhez. A dokumentumszkenner hálózatba integrálása nem igényel sem új hardvert, sem új szoftvert. A rendszergazda akár távolról is frissíthet, menthet és helyreállíthat több készüléket is egy egyszerű internetböngészővel, illetve párhuzamosan a ScanFront Administration Tool eszközzel.

Zökkenőmentes integráció


Egyszerűen integrálható a dokumentumkezelő rendszerekkel a testreszabott indexfájl és képfájl elnevezéseknek köszönhetően, amely lehetővé teszi a fájlok könnyebb osztályozását és visszakeresését.

Megbízhatóság, amire lehet hagyatkozni


Az egyenes papírvezetésnek és a robusztus dokumentumadagolónak köszönhetően akár különböző súlyú és méretű dokumentumokat is fennakadás nélkül olvashat be egyszerre. A ScanFront 300P ultrahangos kettősbehúzás-érzékelőjének köszönhetően egyelten átfedésben behúzott dokumentum sem marad észrevétlen.

Környezetvédelemből jeles


A ScanFront 300/300P, amely hasonló készülékekhez viszonyítva akár 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt, hozzájárul a vállalat energiafelhasználás csökkentésére vonatkozó célkitűzéseihez.

Egyedülálló és egyszerű testreszabás


A ScanFront 220/220P hálózati dokumentumszkennerekhez szoftverfejlesztői csomag (SDK) érhető el a rendszerintegrátorok számára egyedi dokumentumolvasási megoldások megvalósításához. További részletek a Canon üzleti megoldások fejlesztői programján (BSDP) keresztül érhetők el.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.