Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

Az ultrakompakt, hordozható P-150 készülék a leggyorsabb A4-es kétoldalas lapolvasó az ágazatban. Ideálisan használható az irodában és út közben. A 15 oldal/perces beolvasási lehetőség első osztályú, 20 lapos automata lapadagolóval egészül ki.

Előnyök

  • Gyors beolvasás akár 15 oldal/perc (30 kép/perc sebességgel)
  • Ultrakompakt méret a helytakarékosság és a mobilitás jegyében
  • Azonnali üzemképesség az integrált szoftverrel
  • Egyszerű USB-alapú működtetés
  • Gyors kötegelt beolvasás a 20 lapos ADF-adagolóval
  • Minőségi képalkotás a 600 dpi felbontású képérzékelőnek köszönhetően
  • Mac / Linux illesztőprogram a többplatformos kompatibilitáshoz

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon imageFORMULA P-150

A legkompaktabb hordozható A4-es kétoldalas lapolvasó a kategóriájában.


A könnyűvázas, ultrakompakt P-150 készülék jól használható kis irodákban vagy otthon, ahol fontos a jó helykihasználás. A mobil munkaerő pedig út közben is bárhol elvégezheti a dokumentumolvasást.

A termelékenység netovábbja


A P-150 készülék időt takarít meg felhasználóinak, akik a segítségével még többre képesek: dokumentum mindkét oldalának beolvasása akár 15 lap/perc sebességgel és első osztályú, 20 lapos automata dokumentumadagoló a gyors beolvasáshoz.

Az egyszerűen hordozható készülék jóvoltából a távmunkát végzők számára is elérhetővé válik a beolvasás. Felgyorsítja a fontos dokumentumok (megrendelők, számlák és megbízások) feldolgozását, ezáltal növeli a produktivitást, ugyanakkor költségtakarékos megoldás.

Kiválóan alkalmas kis irodában illetve otthon történő használatra.


A P-150 készülék kis helyigénye és elegáns kivitele irodai és otthoni környezetben is megállja a helyét. A CaptureOnTouch szoftver segítségével bárki könnyedén végezhet beolvasást.

Ideális a mobil munkaerő számára


Nincs még egy lapolvasó, ami ilyen jól elférne az aktatáskában vagy laptoptáskában; az USB-alapú működtetés pedig azt jelenti, hogy még hálózati adaptert sem kell magával vinnie. Egyszerűen csatlakoztassa a P-150 készüléket a laptopra, és indítsa el a beolvasást. Az integrált CaptureOnTouch lite szoftver segítségével a mobil munkatársak kollégáik számítógépéről is végezhetnek beolvasást anélkül, hogy külön illesztőprogramra vagy alkalmazásra lenne szükség.

Fejlett. intuitív képfeldolgozás


A precíziós, 600 dpi felbontású érzékelő kiváló képminőséget biztosít, a kiváló beolvasási minőségről és hatékonyságról pedig a képfeldolgozási funkciók széles köre gondoskodik (pl. automatikus színfelismerés, automatikus oldalméret-felismerés, kiegyenesítés és a szövegtájolás felismerése)

CaptureOnTouch az egyszerű beolvasáshoz

A Canon CaptureOnTouch szoftvere egyszerű és hatékony beolvasást tesz lehetővé, és egygombos hozzáférést ad a rutinfeladatokhoz (beolvasás e-mailbe vagy asztalra). Lehetőség van továbbá az cloud-based Evernote telepítésére az információk internetre történő egyszerű feltöltéséhez, ahonnan aztán bármikor elérhetők.

Maradéktalan együttműködés


A P-150 készülék a TWAIN és ISIS szabvány illesztőprogramok jóvoltából számos más képfeldolgozó alkalmazással együttműködik.

Egyszerű tárolás


A Canon CaptureOnTouch szoftvere és a BizCard Readerhez hasonló integrált alkalmazásoknak köszönhetően a névjegyek közvetlenül beolvashatók és importálhatók elektronikus nevjegytárba. A PaperPort szintén az elektronikus fájlok tárolását, kezelését és visszakeresését segíti.

Valódi környezetbarát tanúsítványok


Az USB-működtetés és az 5 W-os alacsony teljesítményigény valóban környezetbarát eszközzé avatja a P-150 készüléket. Maradéktalanul megfelel az ENERGY STAR kompatibilitás feltételeinek: energiahatékony és kevesebb költséggel működik.

Mutatós, korszerű dizájn


A modern stílusú, selymes fekete bevonat jóvoltából a P-150 nem csak megtérülő befektetés, hanem még jól is mutat.

Többplatformos kompatibilitás


A P-150 típus kompatibilis a tartozék Mac TWAIN illesztőprogrammal és CaptureOnTouch szoftverrel ellátott Mac rendszerekkel. SANE-kompatibilis Linux-illesztőprogram is elérhető a nyílt architektúrát előnyben részesítő szervezetek számára. Az illesztőprogram letölthető a Canon szoftvertámogatási oldaláról.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA P-150 funkcióiról és képességeiről.