Canon imageFORMULA DR-M1060

imageFORMULA DR-M1060

Sokoldalú és hihetetlenül kompakt A3-as lapolvasó választható U alakú és egyenes papírpályával. A DR-M1060 különböző típusú dokumentumok akár A3-as méretben történő megbízható beolvasásához jelent tökéletes és helytakarékos megoldást.

/Images/imageFORMULA_DR-M1060_detail_tcm128-1274372.png

Előnyök

 • Hihetetlenül kompakt A3-as lapolvasó
 • U alakú és egyenes papírpálya különböző dokumentumok kezeléséhez
 • Hatékony lapolvasás akár 120 kép/perc sebességgel
 • Elülső adagoló a kényelmes papíradagolás érdekében
 • Hasznos szoftver (pl. Kofax VRS)
 • Választható síkágyas lapolvasók, illetve vonalkód modul egyszerű hozzáadása

Termékjellemzők

A Canon imageFORMULA DR-M1060 részletesebb megtekintése

Rendkívül kompakt


A DR-M1060 egyedülállóan kompakt A3-as lapolvasó olyan kevés asztali felülettel rendelkező vállalati irodák, illetve fiókirodák számára jelent ideális megoldást, ahol A3-as méretű lapolvasásra van szükség. A felhasználók értékelik majd a kényelmes, elölről történő dokumentumadagolást és a jól kezelhető kiadást.

Megbízható és sokoldalú papírkezelés


A robosztus adagolómechanizmussal működő választható U alakú és egyenes papírpálya különböző hordozótípusok, például dombornyomott lapok, vastag és vékony hordozók, illetve 3 méter hosszú dokumentumok zökkenőmentes beolvasását teszi lehetővé. Az ívlapos mód segítségével A1-es méretű dokumentumok beolvasása is lehetséges. A DR-M1060 számtalan technológiával biztosít megbízható papírkezelést. Az ultrahangos kettősbehúzás-felismerésnek köszönhetően megelőzhető a képek elvesztése, a kettősbehúzás-feloldás (DFR) funkció segítségével pedig csökkenthető a megszakítások száma, hiszen speciális esetekben a felhasználók gyorsan figyelmen kívül hagyhatják azokat és folytathatják a beolvasást.

Rendkívül hatékony beolvasás


A DR-M1060 hihetetlen hatékonysággal használható az ultragyors, akár 120 kép/perces (A4) kétoldalas beolvasásnak és a 60 lapos dokumentumadagolónak köszönhetően. Kis mérete ellenére nagy teherbírású: naponta akár 7500 dokumentum kezelésére is alkalmas.

Mindig tökéletes képfeldolgozás


Élvezze a DR-M1060 olyan speciális képfeldolgozó funkciói által biztosított tökéletes képeket, mint a speciális szövegjavítás, amely eredetileg halvány szövegekből is tisztán olvasható képeket készít. További funkciók javítják a képminőséget és konzisztenciát, így az automatikus színfelismerés, automatikus méretfelismerés és kiegyenesítés, a szövegtájolás korrekciója, illetve az egyénileg beállítható színkiejtés.

Tartozék szoftver a megnövelt hatékonyságért


A CaptureOnTouch szoftver segítségével ad-hoc és mindennapos szkennelési feladatait is gyorsan és könnyedén elvégezheti. Nagyobb mennyiségű dokumentum beolvasásához a CapturePerfect jelenti az ideális megoldást, hiszen többablakos és miniatűr nézettel, valamint olyan rugalmas opciókkal rendelkezik, mint a beolvasás mappába, e-mailbe vagy a SharePointra. A DR-M1060 készülékhez eCopy PDF Pro Office és Kofax VRS (AIPE motorral) szoftver is tartozik.

Választható extrák


A magas szintű hatékonyság fenntartása érdekében a DR-M1060 számos választható tartozékokkal kapható. Kötött könyvek, újságok és törékeny hordozók beolvasása az A4-es és az A3-as választható síkágyas lapolvasó egységgel egyaránt lehetséges. Ezek az USB-kapcsolaton keresztül csatlakoztatott, kettős lapolvasást lehetővé tévő síkágyas egységek zökkenőmentesen működnek együtt a DR-M1060 készülékkel, így ugyanazokat a retusálási funkciókat bármely beolvasás során kényelmesen alkalmazhatja. 2D vonalkód modul opció melynek segítségével lehetővé válik a QR-, a PDF417, valamint az adatmátrix kódok felismerése az ISIS/TWAIN illesztőprogramokon keresztül.

A termékek műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA DR-M1060 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

60ppm

Beolvasási sebesség A4-es lapok esetében (egyoldalas)

icon

Automatikus dokumentumadagoló

Daily Scanning Volume

Napi beolvasási mennyiség

A3

Kétoldalas, A3-as beolvasás

USB connection

USB-csatlakozó

icon

Hatékony kötegelt beolvasás

Tilting control panel

Egyszerű, intuitív beolvasás

eCOPY

PDF-létrehozás és -szerkesztés

USB connection

Jobb képminőség

DR-C240
 • Szkenner
 • Telepítőlemez
 • Kofax VRS lemez
 • eCopy PDF Pro lemez
 • Dokumentáció
 • USB-kábel
 • Hálózati adapter
 • Tápkábel
Cashback

Lapolvasás megtakarítással

23 500 Ft értékű visszatérítés a lapolvasó elismert viszonteladótól való megvásárlása esetén.

Tekintse meg ajánlatunkat

DR-M1060 Video

Tartozék szoftverek

Tudjon meg többet a lapolvasóhoz mellékelt szoftverekről.

Canon alkalmazások

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

A CaptureOnTouch felhasználóbarát kezelői felületével egyszerű a papíralapú dokumentumok digitális archívumba történő beolvasása, mentése és több célhelyre, többek között felhőszolgáltatásokba való elküldése. Hozzon létre kereshető PDF-fájlokat a beépített OCR technológiával.

Kompatibilitás: Windows

Capture Perfect

Hatékony, gyors és hatékony tömeges dokumentumbeolvasást biztosító alkalmazás. Speciális kimeneti beállításokat, valamint többablakos és vázlat nézetet biztosít.

 • Az alkalmazás számos – többek között az oldalak kiegyenesítésére, az olvashatóság javítására és a képek élesítésére szolgáló – funkciót tartalmaz, így mindenkor precíz digitális dokumentumok készíthetők vele
 • A dokumentumok közvetlenül e-mailbe, fájlba, PDF-fájlba, vagy prezentációba is beolvashatók – egyetlen gombnyomással
 • Emellett egyszerűen regisztrálhatók a rutinfeladatok, illetve szerkeszthetők, rendezhetők és kezelhetők a fájlok
 • Kofax VRS támogatása

Kompatibilitás: Windows

További információk >
capture_perfect.jpg
CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

A szkenner a CaptureOnTouch Pro szoftverrel érkezik, amely a Canon professzionális minőségű, egyszerűen használható szkennelőszoftvere. Készítsen és osztályozzon kötegelt beolvasásokat könnyedén, integrálja Canon szkennerét vállalkozásával és dokumentumkezelési munkafolyamataival, továbbá növelje hatékonyságát.

Kompatibilitás: Windows

További információk >

Más szoftverfejlesztőktől származó alkalmazások

eCOPY

Hatékony, egyszerűen használható alkalmazás PDF-fájlok megtekintéséhez, létrehozásához, szerkesztéséhez és konvertálásához. Az eCopy teljes körű jelölési, annotálási és szerkesztési funkciókat biztosít, és többek között automatikus űrlapmező-felismerési funkcióval ellátott, kitöltendő űrlapok létrehozását is lehetővé teszi. Emellett dokumentumbiztonsági és -aláírási eszközök teljes csomagját is magában foglalja.
Kompatibilitás: Windows

Kofax VRS

Az ágazatvezető képfeldolgozó szoftver, a VRS csökkenti a manuális dokumentumkészítéssel töltött időt, javítja a beolvasott képek minőségét, és maximalizálja a nagy mennyiséget beolvasó készülékek teljesítményét. A jobb olvashatóság és a jobb optikai karakterfelismerés növeli a hatékonyságot.
Kompatibilitás: Windows

Szoftverfejlesztői csomag

BSDP

Az üzleti megoldások fejlesztői programjának (BSDP) célja, hogy hozzáférést biztosítson számos műszaki adathoz, és így elősegítse az üzleti termékeink választékához tartozó alkalmazások fejlesztését. Az SDK csomagokkal kapcsolatos további információkat illetően látogasson el a BSDP weboldalára.