Canon imageFORMULA DR-G1130

imageFORMULA DR-G1130

Nagy sebességű, kiváló minőségű A3-as lapolvasó speciális lapolvasási alkalmazásokhoz és kiemelten fontos munkákhoz. Tökéletes választás központosított vagy távoli irodák, illetve lapolvasásra specializálódott irodák számára.

DR-G1130

Előnyök

 • Nagy sebességű A3-as színes beolvasás akár 200 kép/perces sebességgel
 • 500 lapos automatikus dokumentumadagoló
 • Megbízható adagoló a különböző dokumentumtípusok kezeléséhez
 • A készülék elején elhelyezkedő papíradagoló és U alakú papírvezetés a kényelmes használatért
 • Robusztus kialakítás, amely bírja a terhelést
 • Kiváló minőségű képfeldolgozás

Termékjellemzők

A(z) Canon imageFORMULA DR-G1130 részletesebb megtekintése

Még hatékonyabb, még gyorsabb beolvasás


A nagy sebességű DR-G1130 lapolvasó még hatékonyabbá teszi a munkát. Akár 130 oldal/perces vagy 260 kép/perces fekete-fehér és szürkeárnyalatos beolvasásra is képes.
A speciális processzor segítségével akkor is maximális sebesség érhető el, ha több képfeldolgozó funkció működik egyszerre. Az 500 lapos dokumentumadagolóval nagyobb kötegek is beolvashatók, így értékes idő takarítható meg.

Továbbfejlesztett dokumentumkezelés


A különleges papírkezelési funkciók javítják a beolvasás hatékonyságát és gondoskodnak a tökéletes eredményről akár kevert típusú dokumentumok esetén is. Az egyenes papírbeviteli pályának köszönhetően egyenletesebb a beolvasás és elkerülhető főként a vékony papírlapok sérülése, míg a három papíradagoló mód gondoskodik a különböző dokumentumtípusok megbízható kezeléséről. A tűzőkapocs-érzékelőknek köszönhetően a DR-G1130 megakadályozza a dokumentumok sérülését, míg az ultrahangos kettősbehúzás-felismerés figyelmezteti a felhasználót, ha a készülék netalántán két lapot húzna be egyszerre.

Fókuszban a felhasználók kényelme


A DR-G1130 papíradagolója a készülék elején helyezkedik el, ami akár kényelmes ülő helyzetből is lehetővé teszi a dokumentumok betöltését és eltávolítását. A szemmagasságban elhelyezkedő kezelőpanel és feladatgombok szintén a felhasználó kényelmét szolgálják.

Nagy igénybevételre tervezve


Kompakt mérete ellenére a DR-G1130 robusztus felépítése bírja a modern vállalatokra jellemző munkatempót, hiszen akár napi 30 000 beolvasásig is terhelhető. Egyaránt tökéletes megoldást jelent különböző ágazatok számára, legyen szó központi vállalati irodákról vagy lapolvasásra specializált irodákról.

Kiváló minőségű képfeldolgozás


A kimagasló minőség folyamatos fenntartásának érdekében a DR-G1130 intelligens képfeldolgozó funkciók egész sorával rendelkezik. A speciális kiegyenesítési módszernek köszönhetően a lapolvasó nemcsak érzékeli és kiegyenesíti a ferdén betöltött dokumentumokat, hanem azt is ellenőrzi, hogy a beolvasott képeken maradt-e ferde szöveg. Az Ívlapos móddal akár A1-es méretű adathordozók is beolvashatók A MultiStream funkció kettős képkimenetet hoz létre: optikai karakterfelismerő alkalmazásokhoz fekete-fehéret, archiváláshoz pedig színeset, míg a karakterkiemelő funkció javítja az olvashatóságot a jobb optikai karakterfelismerés érdekében.

Opciók és szoftverek nagy választéka


A kötegelt anyagok egyszerű beolvasása érdekében a DR-G1130 csatlakoztatható a Canon opcionális FSU-201 A3-as vagy FSU-101 A4-es síkágyas dokumentumolvasóihoz. A további opcionális tartozékok között szerepel az utónyomtató egység és a dokumentumazonosító-kódoló. A Canon mellékelt CapturePerfect szoftverének segítségével könnyedén végezhető kötegelt beolvasás SharePoint csatlakozással.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA DR-G1130 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Scanning speed A4 (single sided)

Beolvasási sebesség A4-es lapok esetében (egyoldalas)

Automatic document feeder

Automatikus dokumentumadagoló

Scanning speed A4 (single sided)

Napi beolvasási mennyiség

A3

Kétoldalas, A3-as beolvasás

icon

Hatékony kötegelt beolvasás

USB connection

Jobb képminőség

 • Szkenner

 • Telepítőlemez

 • Kofax VRS lemez

 • Dokumentáció

 • USB-kábel

 • Tápkábel

 • Tisztítókendő

Tartozék szoftverek

Tudjon meg többet a lapolvasóhoz mellékelt szoftverekről.

Canon alkalmazások

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Hatékony, gyors és hatékony tömeges dokumentumbeolvasást biztosító alkalmazás. Speciális kimeneti beállításokat, valamint többablakos és vázlat nézetet biztosít.

 • Az alkalmazás számos – többek között az oldalak kiegyenesítésére, az olvashatóság javítására és a képek élesítésére szolgáló – funkciót tartalmaz, így mindenkor precíz digitális dokumentumok készíthetők vele
 • A dokumentumok közvetlenül e-mailbe, fájlba, PDF-fájlba, vagy prezentációba is beolvashatók – egyetlen gombnyomással
 • Emellett egyszerűen regisztrálhatók a rutinfeladatok, illetve szerkeszthetők, rendezhetők és kezelhetők a fájlok
 • Kofax VRS támogatása

Kompatibilitás: Windows

További információk >

Más szoftverfejlesztőktől származó alkalmazások

Kofax VRS

Az ágazatvezető képfeldolgozó szoftver, a VRS csökkenti a manuális dokumentumkészítéssel töltött időt, javítja a beolvasott képek minőségét, és maximalizálja a nagy mennyiséget beolvasó készülékek teljesítményét. A jobb olvashatóság és a jobb optikai karakterfelismerés növeli a hatékonyságot.
Kompatibilitás: Windows

Szoftverfejlesztői csomag

BSDP

Az üzleti megoldások fejlesztői program (BSDP) célja, hogy hozzáférést biztosítson számos műszaki adathoz, és így elősegítse az üzleti termékeink választékához tartozó alkalmazások fejlesztését. Az SDK-csomagokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a Canon Developer Programme weboldalára.