Canon imageFORMULA DR-C125

imageFORMULA DR-C125

Az ultrakompakt imageFORMULA DR-C125 élen jár a helytakarékosság terén. Egyedi, függőleges J-Path kialakítása révén ideális választás a zsúfolt irodák és a korlátozott hellyel rendelkezők számára.

Előnyök

  • Lapos, kompakt kivitel, egyedi J-Path adagolással
  • Egyszerű, könnyen kezelhető beolvasás az intuitív funkcióknak köszönhetően
  • Nagy sebességű kétoldalas lapolvasás: 300 dpi felbontás mellett akár 25 lap/perc
  • Teljes szoftvercsomag minden lapolvasási igény kielégítésére
  • Hibrid modell, Mac- és Windows-felhasználók egyaránt használhatják

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon imageFORMULA DR-C125

Kompakt kialakítás, egyedi formaterv


Az egyedi formatervet és az innovatív funkciókat ötvöző DR-C125 nagy teljesítmény mellett megfizethető lapolvasást kínál. Függőleges J-Path papírszállító rendszerének köszönhetően a DR-C125 helyigénye kategóriájában a legkisebb. A DR-C125 közvetlenül a fal mellé állítható vagy elhelyezhető a pulton is, ahol csak korlátozott hely áll rendelkezésre. Az egyenes papírpálya lehetővé teszi a vastag és dombornyomásos lapok egyszerű beolvasását is, és a DR-C125 számára páratlan sokoldalúságot biztosít.

Gyors és megbízható lapolvasás

A DR-C125 lenyűgöző, akár 25 lap/perces (kétoldalas üzemmódban akár 50 kép/perces) sebességgel olvassa be a színes dokumentumokat, miközben a megbízható papírkezelésről az ultrahangos kettősbehúzás-felismerő gondoskodik.

Egyszerű használat, kiváló eredmények


A DR-C125 innovatív funkciói egyszerűvé teszik a lapolvasást. A CaptureOnTouch rendelkezik teljesen automatikus móddal, amely a dokumentum tartalma alapján automatikusan a legjobb beállításokat alkalmazza. Az egyszerű, egygombos beolvasással az összetett feladatok is pillanatok alatt elvégezhetők. A DR-C125 másik innovatív funkciója a dokumentumok nyomtatott oldallal felfelé történő adagolásának lehetősége, melynek használatával a dokumentumok természetes tájolásuk szerint adagolhatók, és így értékes idő takarítható meg.

Újratervezett CaptureOnTouch

Újraterveztük a CaptureOnTouch szoftvert: az egyszerűsített felhasználói felületnek köszönhetően a lapolvasás most még egyszerűbb. A papíralapú dokumentumok egyszerűen átalakíthatók számos fájlformátumba (PDF, TIFF, JPEG, BMP vagy PowerPoint), és közvetlenül beolvashatók a SharePoint vagy az Evernote alkalmazásba is. A CaptureOnTouch egyszerű dokumentumtárolási megoldást nyújt. Segítségével kereshető PDF-dokumentumok hozhatók létre, amelyekben szöveges keresés és visszakeresés is rendelkezésre áll. A beolvasott dokumentumok a hosszú távú archiválás szabványos formátumának számító PDF/A formátumban is menthetők.

Hatékony és sokoldalú szoftver

A DR-C125 lapolvasóhoz számos azonnal használható szoftver tartozik, melyek hozzájárulnak a munka hatékonyságának növeléséhez. A CaptureOnTouch, a Bizcard, az OmniPage, a Paperport, az eCopy PDF Pro Office és a PageManager (Mac) mind a hatékonyság növelését segítik elő.

Beolvasás a felhő alkalmazásba

Közvetlenül az Evernote felhőalapú adatkezelő szolgáltatásba is végezhető beolvasás. A CaptureOnTouch szoftver tartalmaz egy olyan gombot, melynek segítségével a beolvasott adatok közvetlenül az Evernote-kiszolgálókra küldhetők. Ezután az adatok a világ bármely pontjáról visszakereshetők okostelefon vagy számítógép használatával.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA DR-C125 funkcióiról és képességeiről.