Canon imageFORMULA DR-C120

imageFORMULA DR-C120

A hatékony és megbízható imageFORMULA DR-C120 dokumentumszkenner egyszerű és költséghatékony beolvasási megoldást kínál kisebb irodák és vállalati részlegek számára.

Előnyök

  • Nagy sebességű színes beolvasás akár 40 kép/perces sebességgel
  • Kis méret és egyszerű használat
  • Hasznos szoftvercsomag, amely az eCopy PDF Pro Office alkalmazást is tartalmazza
  • Beépülő modulok a Google Docs, az Evernote és a SharePoint felhőalapú alkalmazásokhoz
  • Megbízható dokumentumkezelés
  • Fejlett képfeldolgozás
  • Rendkívül energiatakarékos működés

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon imageFORMULA DR-C120

Gyors, hatékony beolvasás


A Canon innovatív képalkotó technológiájának köszönhetően a DR-C120 hatékony kétoldalas színes beolvasást végez akár 40 kép/perc sebességgel. A munkát az 50 lapos dokumentumadagoló teszi még hatékonyabbá.

Egyszerűen használható és kompakt


A DR-C120 felhasználóbarát kialakítása és elülső kezelőpanelje révén egyetlen gombnyomással elindítható, leállítható és folytatható a beolvasás. A „Start” gomb megnyomásával kényelmesen elindíthatja a gyakori beolvasási feladatokat – amivel nemcsak időt takaríthat meg, hanem az előre megadott beállításokkal a pontos munkavégzés is garantált. A kompakt DR-C120 háromféle tálcakialakítása lehetővé teszi a zárt, nyitott vagy félig nyitott tálcával történő beolvasást, sokoldalúságot biztosítva olyan helyeken, ahol korlátozott az asztalon rendelkezésre álló hely.

A teljes szoftvercsomaggal még többre képes


A professzionális beolvasási eredményeket a DR-C120 lapolvasó tartozékaként kínált olyan prémium kategóriás szoftverek biztosítják, mint a CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort és eCopy PDF Pro Office. Az intuitív CaptureOnTouch szoftver számos, többek között PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP és PPTX formátumba támogatja a beolvasást. Ezenkívül közvetlenül beolvashatja és elmentheti a dokumentumokat olyan felhőalapú alkalmazásokba is, mint például a SharePoint, az Evernote és a GoogleDocs. A készülékhez egy teljes körű licenc is jár az eCopy PDF Pro Office alkalmazáshoz, amellyel hatékonyan és egyszerűen hozhat létre, szerkeszthet és konvertálhat PDF-fájlokat.

Lenyűgöző dokumentumkezelés


A robusztus adagolómechanizmus dokumentumtípustól függetlenül gondoskodik a dokumentumok optimális adagolásáról és szétválasztásáról – még vékony és vastag dokumentumokból álló vegyes kötegek beolvasásakor is. A sokoldalú DR-C120 ezenkívül névjegykártyák, személyigazolványok, 3 méter hosszú és (ívlapos módban) akár A3 mérető dokumentumok beolvasására is képes.

Kiváló képminőség


A vegyes dokumentumok beolvasása az intuitív képfeldolgozási funkciókkal rendelkező DR-C120 készülékkel alig igényel előkészületeket – csak helyezze be a dokumentumköteget, és kezdődhet a beolvasás! A beolvasott kép mindig tökéletes az olyan funkcióknak köszönhetően, mint az automatikus dokumentumméret-felismerés, a színfelismerés és a kiegyenesítés. Az egyszerűség kedvéért válassza a teljesen automatikus módot, és a készülék automatikusan a dokumentum típusának megfelelő beállításokat alkalmazza.

Környezetbarát


A DR-C120 rendkívül energiatakarékos – feleannyit fogyaszt, mint kategóriájában a legtöbb hasonló lapolvasó. Működését még kényelmesebbé és takarékosabbá teszi, hogy a számítógéppel együtt automatikusan kikapcsol.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA DR-C120 funkcióiról és képességeiről.