Canon imageFORMULA DR-7550C

imageFORMULA DR-7550C

Ha robusztus, gyors és felhasználóbarát lapolvasóra van szüksége, az imageFORMULA DR-7550C tökéletes választás.

Előnyök

  • Gyors színes beolvasás – 75 lap/perc, 200, illetve 300 dpi
  • Felhasználóbarát kialakítás elölről történő adagolással
  • Nagy kapacitású, 500 lapos adagoló
  • Gyors bemelegedés, energiatakarékos megoldás
  • Fejlett képfeldolgozás
  • A robusztus készülék naponta 22 500 beolvasást is végezhet
  • Tartozék Capture Perfect alkalmazás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon imageFORMULA DR-7550C

Hatékonyság szükség szerint


A DR-7550C készülék 75 lap/perces sebességgel működik és 300 dpi felbontással végez színes és fekete-fehér beolvasást (A4 méret, portré). A külön, beépített képfeldolgozó chip akkor is képes a besorolás szerinti maximális sebesség elérésére, ha többszörös képfeldolgozási funkciókat választottak ki.

A gépkezelő számára előnyös kialakítás


A DR-7550C készülék elölről történő kezelése kényelmes betöltést, adagolást és dokumentum-kivételt biztosít akár ülő helyzetből. A kezelőfelület és a feladatgombok kialakítása könnyű kezelést tesz lehetővé

Rugalmas és rendkívül hatékony


Számlák, szállítólevelek, jelentések, ábrák – néhány jellemző dokumentumtípus, amely naponta kezünkbe kerülhet az irodai üzletvitel során. A DR-7550C könnyedén elintézi mindezt, hatékonysága nagyobb, a papírra fordított költségek viszont csökkennek.

Az automatikus A3-as adagoló akár 500 lapos köteget is képes kezelni és három különböző papíradagolási módot kínál fel. A robusztus adagolómegoldás könnyedén beadagolja és szétválogatja a vegyes dokumentumokat és ha nagy ritkán hiba történne, az ultrahangos kettősbehúzás-érzékelő azonnal jelzi a felhasználónak a problémát.

A DR-7550C számos környezetbarát jellemzőjével az egyik leghatékonyabb energiafelhasználású készülék a kategóriájában.

Fejlett képfeldolgozás


Hatékony funkciók széles köre biztosítja a kiemelkedő minőséget és optimális hatékonyságot (ld. automatikus színfelismerés, szövegtájolás felismerése, automatikus oldalméret-felismerés és kiegyenesítés).

Nagy igénybevételre készült


A DR-7550C készüléket a legkeményebb igénybevételt szem előtt tartva tervezték: naponta 22 500 beolvasást is végezhet el megbízhatóan.

Tartozék szoftver és az elérhető lehetőségek


A Canon CapturePerfect szoftver a DR-7550C készülék tartozéka, a Capture Perfect szoftverfejlesztő csomag (SDK) pedig szintén elérhető az egyszerű, személyre szabott integráláshoz.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA DR-7550C funkcióiról és képességeiről.