Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

A Canon imageFORMULA DR-3010C munkacsoportok számára készült dokumentumszkennere a leterhelt irodai felhasználóknak szóló kínálat első számú képviselője. A kompakt és egyszerűen kezelhető készülék könnyedén bírja a nagy megterhelést is.

Előnyök

  • Nagy sebesség: 40 lap/perc fekete-fehér; 30 lap/perc színes
  • Nagy teherbírás
  • Kényelmes, egyszerű lapolvasás CaptureOnTouch szoftverrel
  • Megbízható továbbítás számos hordozótípus kezeléséhez
  • Kiemelkedő energiahatékonyság
  • Hatékony tartozék szoftver az azonnali használathoz

Részletes jellemzés

Ismerd meg jobban a következőt: Canon imageFORMULA DR-3010C

Kiemelkedő gyorsaság

A korszerű munkakörnyezetek megnövekedett követelményeihez tervezett DR-3010C a fekete-fehérben akár 40 lap/perces (200 és 300 dpi), illetve színesben a lenyűgöző 30 lap/perces (200 dpi) beolvasási sebességnek köszönhetően egyaránt egyszerűen kezeli a legfontosabb és a napi rutin részét képező beolvasási feladatokat.

Megbízható teljesítmény

A naponta akár 3000 beolvasásra képes DR-3010C a legnagyobb terheléssel is könnyedén elboldogul. Az 50 lapos dokumentumadagolóval nagyobb dokumentumkötegeket lehet egyetlen gyors művelettel beolvasni, amivel több idő takarítható meg. Sérülékeny és kötött dokumentumok számára a DR-3010C készülékhez USB-kábellel csatlakoztatható az opcionális FSU-101-es síkágyas lapolvasó egység.

Egyszerű beolvasás

A kompakt, korszerű DR-3010C készülék bármilyen íróasztalon kényelmesen elfér. A kilenc programozható feladatgombnak és a felhasználóbarát CaptureOnTouch szoftvernek köszönhetően a napi feladatok egyetlen gombnyomással elvégezhetők, ami fokozza a felhasználói hatékonyságot. Nem kell előre leválogatni a dokumentumokat, hiszen rendelkezésre áll az automatikus színfelismerés, az automatikus szövegtájolás és az üres oldal kihagyása funkció. Miután betöltötte a dokumentumot, a DR-3010C elvégzi a munka dandárját. A 600 dpi optikai felbontás és a legújabb képfeldolgozó funkciók minden helyzetben kiváló minőséget hoznak létre.

Megbízható lapolvasás

A rézsútos papírút és a Canon görgős visszatartó technológiája bármilyen hordozótípust megbízhatóan képes kezelni. Az ultrahangos kettősbehúzás-felismerő rendszer megoldja a hibás adagolás okozta problémákat. A sérülékeny vékony dokumentumoktól a vastag lapokig és dombornyomásos hordozókig mindennel jól bánik. Az A3-as dokumentumok ívlap üzemmódú beolvasása a készüléktípus egyedi tulajdonsága. A készülék támogatja a hosszú dokumentumok beolvasását is, akár 3 méteres dokumentum-hosszúságig.

Környezetbarát

A DR-3010C több mint 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hasonló lapolvasók, és akár úgy is beállítható, hogy a csatlakoztatott számítógéppel egyszerre kapcsoljon be és ki.

Sokoldalú szoftverkínálat

A DR-3010C lapolvasóhoz számos hatékony támogató szoftver tartozik, többek között a CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort és a BizCard Reader szoftver. A dokumentumazonosító illesztőprogram és a vonalkód opció szintén tartozék, mely a kötegelt dokumentumok gyors leválogatását teszi lehetővé.

Műszaki jellemzők

Tudj meg még többet a(z) Canon imageFORMULA DR-3010C készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.