Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

A kényelmes és hatékony asztali lapolvasás mostantól még egyszerűbb, hála a kompakt és tartós, munkacsoportok által megosztható DR-2010C lapolvasónak, amely elévülhetetlen előnyöket jelent a részlegek munkatársai számára.

Előnyök

  • Kompakt, helytakarékos kialakítás
  • Gyors színes lapolvasás 20 lap/perc sebességgel
  • Kiváló képminőség
  • Lenyűgöző dokumentumkezelés
  • CaptureOnTouch a gyors és egyszerű beolvasáshoz
  • Hatékony tartozék szoftvercsomag

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon imageFORMULA DR-2010C

Gyors eredmény


A Canon új találmányát, a CIS-érzékelőt alkalmazó DR-2010C dokumentumolvasó egyaránt produktív sebességgel működik fekete-fehér, szürkeárnyalatos és színes dokumentumok esetén. 20 lap/perc illetve kétoldalas dokumentumok esetén 40 kép/perc sebességre számíthat.

Kiváló képminőség


Bármit is szeretne beolvasni, gyenge minőségű, indigó nélküli többmásolatos papírt, vagy halvány színes szövegdokumentumokat sötét háttérrel, a 600 dpi optikai felbontású DR-2010C készülék kiemelkedő eredményt produkál. Számos képfeldolgozó funkció elérhető, pl. a fejlett szövegjavítás, a moaré csökkentése, a hátoldal átláthatóságának kiküszöbölése mind hozzájárul a jó minőségű és a maximálisan olvasható képek visszaadásához.

Produktív és megbízható


A hatékony és megbízható működés garanciái a hasznos funkciók: a szövegtájolás felismerése, az automatikus színérzékelés, az üres oldal kihagyása és a Canon gyors helyreállító rendszere.

Lenyűgöző dokumentumkezelés


A ferde papírútvonal optimálisan biztonságos betöltést jelent mind a vékony, mind a vastag, sőt dombornyomásos hordozók (pl. névjegykártya, személyi igazolvány, vezetői engedély), továbbá fényképek és (ívlapos módban) A3-as dokumentumok számára. Az automatikus oldalméret-felismerés és kiegyenesítés segítségével a képek tökéletesen levághatók és kiegyenesíthetők.

Egyszerű működtetés


A programozható, ún. feladatgombokkal egyszerűen kezelhető pl. az e-mailbe vagy fájlba történő beolvasás. Kiegészítő szoftverek helyett egyetlen gombnyomás is elegendő. A még kényelmesebb használat érdekében a számítógéppel összekapcsolt lapolvasó automatikusan be-/kikapcsolható.

Egyszerű beolvasás

Az egyszerű használat a CaptureOnTouch egyik legfőbb előnye, amely főként a dokumentumszkennelés és elektronikus adattárolás terén járatlan felhasználóknak kedvez. A szoftver kétféle beolvasást tesz lehetővé: a „Beolvasás előbb” módszerrel a felhasználó a dokumentum beolvasása után adhatja meg a kívánt fájlformátumot és célhelyet, a „Beolvasási feladat kiválasztása” módszerrel pedig a felhasználó egy, az adott feladattípushoz előre beállított gomb segítségével egy adott munkamenet fájljai közé vagy adott e-mailekbe irányíthatja a dokumentumokat.

Nagy teljesítményű szoftveralkalmazások


A Canon sokoldalú Capture Perfect lapolvasó szoftvere még nagyobb rugalmasságot biztosít a többi rendelkezésre álló eszközzel együtt ,melyek között megtalálható az eCopy PDF Pro Office, az Omnipage, a Paperport és a Bizcard Reader.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imageFORMULA DR-2010C funkcióiról és képességeiről.