CapturePerfect SDK: előnyös lehetőség a szoftverfejlesztők számára

A CapturePerfect SDK (Software Developers Kit, szoftverfejlesztői csomag) olyan praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a szoftverfejlesztők számára, hogy kihasználják az ügyféloldali CapturePerfect funkcióit és szolgáltatásait. Nagyon költséghatékony, könnyű a használata, és minden DR lapolvasóval kompatibilis. Gyors előhívási ciklusa van, és mivel a CapturePerfect szoftverfelületet használja, nem kell ismernie a lapolvasó vezérlésének komplex műveleteit.
A Canon DR lapolvasói változatos igényeket is képesek kielégíteni, így Önnek azt a jövedelmező lehetőséget nyújtják, hogy segítsen a vállalkozásoknak automatizálni és optimalizálni a teljes lapolvasási folyamataikat. Csak a CapturePerfect SDK-ra van szükség, amely a Microsoft Developer Tools-szal (Microsoft fejlesztői eszközök) együttműködve tökéletes egyéni megoldásokat hoz létre. Ügyfelei jelentős időt és erőfeszítést takarítanak meg, és – a CapturePerfect SDK teljes funkcionalitásának, rugalmasságának és egyszerűségének köszönhetően – Ön is. Az alkalmazások nem kapcsolódnak szerzői jogdíjhoz.

A CapturePerfect SDK további részleteinek megtekintéséhez csatlakozhat a Business Solutions Developer Programme-hoz (Üzleti megoldások fejlesztési programja).

spacer
					image
Letöltések
Brosúra [PDF, 267 KB]
Illesztőprogramok