Canon tintasugaras tintapatron újrahasznosító program – Általános szerződési feltételek

A Canon tintasugaras tintapatron újrahasznosító programban való részvételére és a Canon által biztosított megfelelő szolgáltatásokra a Canon Általános Szerződési feltételei vonatkoznak. A jelen általános szerződési feltételek referenciaként az általános felelősségkizárást is tartalmazza, mely a szerződési feltételek szerves részét képezi. Az általános felelősségkizárás kinyomtatható, illetve a fenti, továbbá a Canon weboldalának alján lévő hivatkozásra kattintva is elérhető.

A fentiekben említett Általános szerződési feltételeknek megfelelően a Canon sem marketing célokra, sem az egyéb termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos értesítetésekre nem használja fel a Canon Tonerkazetta-újrahasznosító program keretében megadott személyes adatokat.

Ne feledje, hogy a Canon tintasugaras tintapatron újrahasznosító programot csak eredeti Canon tintasugaras tintapatronok visszaküldésére használhatja. Az itt ismertetett általános szerződési feltételek megszegése esetén a Canon többi jogának sérelme nélkül a Canonnak jogában áll elutasítani minden további, a Canon Tintasugaras tintapatron újrahasznosító programban való részvételt, továbbá a Canon bármikor megszüntetheti a vonatkozó szolgáltatások biztosítását. A Canon fenntartja a jogot, hogy a jelen általános szerződési feltételek megszegése esetén kompenzációt igényeljen.