Felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltatás jelenleg felfüggesztés alatt áll. Ez idő alatt átdolgozzuk és optimalizáljuk a Tintasugaras fogyóeszközök újrahasznosítására vonatkozó gyakorlatunkat, hogy eleget tehessünk ügyfeleink igényeinek és követelményeinek. Addig is, az újrahasznosítható tintasugaras tintapatron hulladék elhelyezésére vonatkozó további tudnivalókért forduljon a helyi önkormányzathoz, a köztisztasági hivatalhoz, a háztartási hulladékszállító vállalathoz, illetve a hivatalos WEEE-képviselethez. Nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy a lehető leghamarabb visszaállítsuk a szolgáltatást. Köszönjük a megértését.

A Canon tintasugaras tintapatron újrahasznosító programja

A használt Canon tintasugaras tintapatronok visszaküldésére szolgáló boríték igényléséhez töltse ki az alábbi űrlapot.

Ne feledje, hogy a program keretében csak eredeti Canon tintasugaras tintapatronok küldhetők vissza, az elfogadható tintapatronok listáját az itt találja.

Minden egyes igényléskor kettő darab, bélyeggel ellátott visszaküldő borítékot biztosítunk. Az egyes borítékokban 5–10 tintapatron küldhető vissza. Nagyon megköszönnénk, ha az egyes borítékokban legalább öt tintapatront küldene vissza, ezzel elősegítve, hogy a szolgáltatás minimális szénlábnyommal rendelkezzen.

Miután megtöltötte a borítékokat, zárja le őket, és gondoskodjon postázásukról. A visszaküldött tintapatronokat ezt követően újrahasznosítjuk.

A tintapatronjaim szerepelnek a támogatott termékek listáján

A „*” szimbólummal jelölt mezők kitöltése kötelező

Személyes adatok