Canon projektoros alkalmazás

A Canon ingyenes projektoros alkalmazásával iOS rendszerű eszközével távolról vezérelheti XEED lézeres, valamint lámpás projektorait. A Wi-Fi-kapcsolat segítségével a projektor menüje jól láthatóan megjeleníthető – egyszerűbb beállítást, működtetést és karbantartást lehetővé téve.

Letöltés az IOS App Store áruházból>

Egyszerűbb többprojektoros beállítás

A többprojektoros környezet beállítási ideje jelentősen lecsökkent. Az első projektor megfelelő beállítása után egyszerűen csak másolja le a beállításokat az iOS rendszerű eszköz segítségével, majd továbbítsa őket egyszerre akár nyolc másik projektorra a hálózatban.

Simplified-Multi-Projection-Setup.jpg

Nem sík felületre történő vetítés

Gömbfelületre, illetve domború vagy ívelt felületre történő vetítés esetében a vezérlő menü nem mindig vehető ki tisztán. Az alkalmazás segítségével a menüt egy iOS rendszerű okostelefon vagy táblagép képernyőjén jelenítheti meg, és kényelmesen kezelheti a beállításokat.

Non-flat-Surface-Projection.jpg

Egyszerűbb hibaelhárítás

Az alkalmazás az iOS rendszerű eszköz képernyőjén egyértelmű hibajelzéseket jelenít meg, és jól érthető útmutatást ad a hiba elhárításának módjáról, minimálisra csökkentve ezáltal az állásidőt. További támogatás, elemzések, valamit egyéb adatnaplók és fontos információk szintén elérhetők.

Simplified-trouble-shooting.jpg

Wi-Fi-csatlakozási lehetőségek

A projektoralkalmazással akár kilenc projektort vezérelhet egyszerre. A Wi-Fi-képes számítógépek és eszközök közvetlen hozzáférést biztosítanak. Wi-Fi-csatlakozással nem rendelkező projektorok esetében a csatlakozáshoz az infrastruktúra módot és egy különálló vezeték nélküli hozzáférési pontot kell használni (ezzel egy időben a vezetékes helyi hálózati funkciók nem használhatók).

Wi-Fi-Connection-Options.jpg

High-Brightness-Compact-Laser-Projectors.jpg

Nagy fényerejű, kompakt lézeres projektorok

WUXGA LCOS lézeres projektorok termékcsaládja cserélhető objektívek széles választékával professzionális alkalmazásokhoz.

Kapcsolódó termékek

Installation Projectors

Beépíthető projektorok

Keltsen lenyűgöző képi hatást beépíthető projektoraink segítségével

Girl with arm up in educational setting

Üzleti és oktatási célú projektorok

Legyen szó tárgyalóról vagy előadóteremről, nálunk megtalálja az Önnek ideális projektort

X-ray of chest

Szimulációs és tervező projektorok

Kiemelkedő vetítési megoldások kreatív alkalmazásokhoz

Nem biztos benne, hogy melyik megoldásra van szüksége vállalkozása számára?

Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!