Compact and portable hero image projector close up

Beépíthető projektorok

Bővíthető megoldások bármilyen telepítési környezetben.

Canon XEED WUXGA lézeres sorozat

A kereskedelmi, orvosi és oktatási használat céljából csúcsminőségű beépíthető lézeres projektorokat kereső szakemberek számára a Canon XEED LASER termékcsalád új, középen elhelyezett objektívkialakítást biztosít kevés karbantartást igénylő lézerrel, HDBaseT-csatlakozási lehetőséggel, valamint hat objektívből álló választékkal.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA lézeres sorozat

Nagy fényerőt és pontos színeket kínáló, kis karbantartási igényű LCOS lézeres projektorok

Canon XEED LASER Series

Egyszerű telepítés és karbantartás

Az egyes projektorok működtetése nem is lehetne egyszerűbb. A motoros zoom, fókusz és objektíveltolási funkciókat távirányítással és akár fél pixeles pontossággal lehet módosítani – ez egy vagy többprojektoros vetítés, például kötegelés, kevert rendszerek és dómok esetén is tökéletes megoldást jelent. A nagy hatékonyságú lámpák a hátsó rész felől hozzáférhetők, a légszűrők pedig oldalt egyszerűen kicsúsztathatók. Ez a projektorok gyors és egyszerű karbantartását teszi lehetővé.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Cserélhető objektívek

Bővítse projektorát. Válasszon a XEED projektorokhoz való öt vagy az LX termékcsaládhoz való nyolc kiemelkedő minőségű, cserélhető objektív közül.

Connectivity wide view man projector presentation

Sokoldalú, kiemelkedő minőségű képalkotás

A kimagaslóan egyenletes képekről és elérhető bemenetek széles választékáról gondoskodó AISYS optikai rendszerrel ezek a professzionális projektorok fantasztikus képminőséget és sokoldalú csatlakoztathatóságot nyújtanak. A hardveres képillesztés több projektor között is egyenletes összeillesztést tesz lehetővé. A négypontos trapézkorrekcióval meredekebb szögből vetítve is éles és pontos képek érhetők el.

Connectivity wide view man projector presentation

Nem ez az, amit keres?