Compact and portable hero image projector close up

Kompakt és hordozható projektorok

Találja meg a legjobb hordozható projektort, és vigye magával bárhova.

LV-HD420

A hordozható Full HD projektor nagy fényerejű, tiszta képekről és jó kontrasztról gondoskodik, így ideális nagyobb helyiségekben és osztálytermekben bemutatott prezentációkhoz.

XEED-WUX6500 product shot front view

LV-HD420

Könnyű, hordozható Full HD projektor DLP technológiával.

Front product shot of compact & protable projector model LV-WX320

Kényelmesen hordozható

Vigye magával profi prezentációit, bárhová megy is. Ha az üzleti és oktatási környezetekben használható legjobb projektorra van szüksége, nem kell tovább keresnie. Ezek a projektorok ideálisak úton lévő üzletemberek számára, különösen akkor, ha több különböző teremben van szükség vetítésre a kampusz területén vagy a vállalati irodákban.

Conveniently portable close up beauty shot LV-WX300ST

Sokoldalú csatlakoztathatóság

HDMI- vagy VGA-bemenetet használó kijelző, távoli vezérlés és felügyelet az RJ-45 segítségével, valamint hálózathoz való csatlakozási lehetőség a „Crestron Connected™” szabványnak köszönhetően.

Versatile connectivity projector in situ presentation

Egyszerű és hatékony

A nagy fokú trapézkorrekciónak köszönhetően a kis méretű projektorok telepítése egyszerű, a színkorrekció segítségével pedig színes felületekre is remek eredménnyel vetíthet. A legtöbb modell közvetlen kikapcsolási funkcióval rendelkezik (az LV-WX300UST és az LV-WX300USTi típust kivéve), az energiatakarékos üzemmód pedig kevesebb költséget és zajt eredményez.

Simple and efficient close up beauty shot LV-X320

Nem ez az, amit keres?