Compact and portable hero image projector close up

Üzleti és oktatási célú projektorok

Sokoldalú kivetítés irodákban és osztálytermekben.

Canon XEED WUXGA lézeres sorozat

A kereskedelmi, orvosi és oktatási használat céljából csúcsminőségű beépíthető lézeres projektorokat kereső szakemberek számára a Canon XEED LASER termékcsalád új, középen elhelyezett objektívkialakítást biztosít kevés karbantartást igénylő lézerrel, HDBaseT-csatlakozási lehetőséggel, valamint hat objektívből álló választékkal.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA lézeres sorozat

Nagy fényerőt és pontos színeket kínáló, kis karbantartási igényű LCOS lézeres projektorok

Canon XEED LASER Series

Sokoldalú telepítés

Ha üzleti projektort, oktatási célú projektort vagy lézeres projektort keres, ez a termékcsalád minden környezetben megállja a helyét. A rugalmas működési módoknak és a sokoldalú, nagy felbontású csatlakoztathatóságnak köszönhetően a projektorok szinte bárhol használatba vehetők. A rövid és ultrarövid vetítési távolságot biztosító modellek kis helyen is elférnek.

Connectivity wide view man projector presentation

Kiváló minőségű képek

A Canon speciális optikai rendszerei optimalizálják a projektorból vetített, kiváló minőségű képeket. A projektorok DLP vagy speciális LCOS-paneles technológiával működnek, amelyek révén éles és pontos képek vetíthetők valódi színes fényerő, valamint kitűnő feketeszínszintek és kiemelkedő részletgazdagságot biztosító kontrasztarányok mellett.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Nem ez az, amit keres?