Full Frame DSLR Camera

Teljes képmezős DSLR fényképezőgép

A teljes képmezős DSLR fényképezőgépeink a lenyűgöző képminőséget a kiváló teljesítménnyel ötvözik.

Minden színt és részletet pontosan megörökíthetsz

A Canon megalkuvást nem ismerő teljes képmezős fényképezőgépei nagy dinamikatartományuknak köszönhetően egyetlen apró részlet sem vész el sem a megvilágított, sem az árnyékos területeken. Az eredmény: alacsony zajszintű képek közvetlenül a fényképezőgépből és lenyűgöző porték a kis mélységélességnek köszönhetően. Arra tervezték őket, hogy professzionális eredményeket nyújtsanak minden felvétel esetén.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Az 5D Mark IV teljes képmezős, 30,4 megapixeles érzékelője részletgazdag képeket készít a legerősebb fényben és a legsötétebb árnyékokban is.

Ismerd meg a többi részletet

Teljes képmezős DSLR

Miért válassz teljes képmezős Canon terméket?

Örökíts meg minden részletet

A Canon teljes képmezős CMOS érzékelői segítségével részletgazdag képeket készíthetsz az árnyékban vagy a legvilágosabb területeken előforduló részletveszteséget csökkentő nagy dinamikatartományuknak köszönhetően. Az utómunkálatok során pedig még többet hozhatsz ki fájljaidból a nagy expozíciótartomány eredményeként.

Capture all the details

Készíts képeket rossz fényviszonyok között alacsony zajszinttel

Alacsony zajszintű, kiemelkedő tisztaságú képek születnek a Canon teljes képmezős fényképezőgéppel, ami a lehető legtöbb fény rögzítésére képes nagy méretű szenzoroknak és a minőséget kockáztató anomáliákat csökkentő DIGIC processzoroknak köszönhető.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Készíts lenyűgöző portrékat

A Canon teljes képmezős készülékei jelentősen keskenyebb mélységélességet nyújtanak, mint a kisebb érzékelőkkel rendelkező fényképezőgépek, ami azt jelenti, hogy portré készítésekor élesen ki lehet emelni a témát egy lágyan elmosódott háttérből, ezáltal kiemelkedően stilizált professzionális hatású fotót eredményezve.

Produce stunning portraits

Kapcsolódó cikkek

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS-támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket kapnak.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services