PIXMA Photo Printers
alt text goes here

PIXMA
Fotónyomtatók

Meséld el történeteidet a Canon otthoni fotónyomtató termékcsaládjával.

PIXMA. AMI AZ ÉLETBEN FONTOS

Tartozzanak ezek az otthoni életünkhöz, a munkahelyünkhöz vagy valami máshoz a kettő között. A PIXMA készülékben megbízhatsz, hogy minden problémával megbirkózik.

További információk

Pixma Printers

Kreatív, egyszerű és csatlakoztatható

A stílusos, kompakt, wifis fotónyomtatók tökéletesen illenek otthonodba, és mindig kimagasló minőségű eredményeket garantálnak.

Tinta és papír

Képzeld el, mi mindent alkothatnál

Itt az idő, hogy többet tegyél, mint csak nyomtass! Lepd meg magad és szeretteid mindazzal a rengeteg különleges dologgal, amit Canon Pixma nyomtatóddal létrehozhatsz.

További részletek

OPP_960x960

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek

Fedezd fel a csatlakozási és fotónyomtatási lehetőségek széles választékát, amelyet a PIXMA nyomtatók kínálnak az otthonodban.

További információk

See how to print from popular apps

Nézd meg, hogyan nyomtathatsz népszerű alkalmazásokról

Videó megtekintése

Vezeték nélküli nyomtatás

Nyomtasd ki könnyedén az összes történeted a Canon PRINT alkalmazással. Töltsd le ingyen, és máris tetszésed szerint nyomtathatsz, másolhatsz és szkennelhetsz egyszerű Wi-Fi csatlakozással az összes iOS és Android készülékeddel.

További információk

Print all your stories with ease using the Canon PRINT app.

Gyors Bluetooth® csatlakozás

A PIXMA nyomtatókkal gyorsan lekérheted az azonnali nyomtató állapotfrissítéseket és karbantartási üzeneteket az okoseszközödre, amikor Bluetooth® technológiával* csatlakozol.

PIXMA printers let you quickly printer status updates and maintenance messages on your smart device.

Kreatív nyomtatás

A Canon online Creative Park programjával mindenki nyomtathat és készíthet személyre szabott üdvözlőkártyákat, naptárakat és sok más lenyűgöző fotó és 3D papírtárgyat. Ha eredeti Canon tintát használsz, a CREATIVE PARK PREMIUM tartalmakhoz is exkluzív hozzáférést kapsz.

További információk

Végtelen számú játék a kimeríthetetlen szórakozáshoz

Using Canon’s online Creative Park

Nyomtatás a felhőből

A PIXMA Cloud Link segítségével másodpercek alatt kinyomtathatod fotóidat és dokumentumaidat olyan közösségi média és felhőszolgáltatások tárhelyeiről, mint a Facebook, a Dropbox, a Google Drive vagy az Instagram, közvetlenül a nyomtatóképernyőről, vagy a Canon PRINT alkalmazással. Ráadásul a beolvasott PDF- és JPEG-fájlokat közvetlenül fel is töltheted a felhőszolgáltatásokba**.

PIXMA Cloud link lets you print photos and documents in seconds from social media and cloud storage.

Egyéb PIXMA modellek

Explore our range of Home Office printers and All-In-Ones to find the best solution for you.

Otthonról dolgozóknak

Fedezd fel otthoni irodai nyomtatóink és multifunkciós készülékeink választékát, és találd meg a számodra legmegfelelőbb megoldást.

TELJES KÍNÁLAT

Támogatás

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!

*Bluetooth® technológiával felszerelve (a Bluetooth-on keresztüli nyomtatás és beolvasás csak Android rendszerű eszközökön érhető el). A Bluetooth-kommunikációval és a Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazással elérhető funkciók működése nem garantált minden Android okostelefonon. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.

**A felhőbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.