PIXMA Photo Printers
alt text goes here

PIXMA
Fotónyomtatók

Hozd ki a legtöbbet képeidből a Canon kiemelkedő otthoni fotónyomtatóinak választékával.

Kreatív, egyszerű és csatlakoztatható

A stílusos, kompakt, wifis fotónyomtatók tökéletesen illenek otthonodba, és mindig kimagasló minőségű eredményeket garantálnak.

PIXMA TS9140 Red

PIXMA TS9150 sorozat

Prémium minőségű, kis méretű otthoni nyomtató 6 darab színenként cserélhető patronnal és intelligens csatlakozási lehetőségekkel

PIXMA TS9140 Red

Vezeték nélküli nyomtatás

A Wi-Fi-csatlakoztathatóság révén az egész család használhatja a PIXMA fotónyomtatót, a ház bármely részéből. Szkennelj és nyomtass okoseszközökről vagy a felhőből a Canon PRINT alkalmazás segítségével.

Wireless Printing

Tökéletesen illik minden otthonba

Stílusos, elegáns és kompakt otthoni fotónyomtatóink innovatív kialakításuknak és helytakarékos funkcióiknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek életstílusodhoz.

pixma photo printers PIXMA MG7751 Library

Prémium minőség

Meséld el történeteidet lenyűgöző minőségben PIXMA fotónyomtatóval. Tapasztald meg a gyors, prémium minőségű fotónyomtatás élményét otthonodban a Canon egyedülálló nyomtatási technológiájának köszönhetően.

pixma photo printers Essen

Korábbi PIXMA modellek

Éld meg a történeted. Nyomtasd ki a történeted.

Az igazán fontos pillanatok fotólabor-minőségű képek formájában való megőrzése sosem volt ennyire egyszerű. Nyomtass otthon pár másodperc alatt.

További információk

pixma photo printers MX924 AMBIENT

Otthonról dolgozóknak

Fedezd fel otthoni irodai nyomtatóink és multifunkciós készülékeink választékát, és találd meg a számodra legmegfelelőbb megoldást.

TELJES KÍNÁLAT