PIXMA szoftver

A PIXMA termékcsalád nyomtatóival és multifunkcionális készülékeivel kiváló minőségű nyomatokat készíthet, a teljes körű szoftvercsomagok pedig kreatív ötletekre ösztönöznek. A fényképek, egyebek között a Facebookról letöltött fényképek kezelésének és nyomtatásának leegyszerűsítésével újra felfedezheti már elveszettnek hitt emlékeit. További lehetőségek és előnyök: dokumentumok egyszerű beolvasása, PDF-fájlok létrehozása és hozzáférés nem nyilvános online szolgáltatásokhoz.

My Image Garden

Ismerje meg a PIXMA nyomtató által biztosított különleges lehetőségeket! A My Image Garden szoftver segítségével fényképeit könnyen rendszerezheti és kinyomtathatja. Automatikus javaslatok, beépített sablonok, és sok más kreatív funkció – az összes inspiráló eszköz egy helyen.

CREATIVE PARK PREMIUM

A CREATIVE PARK PREMIUM egy online szolgáltatás azok számára, akik eredeti Canon tintát használnak. Segítségével nemzetközileg elismert fotósok és művészek fotói, illusztrációi, papírfigurái stb. tölthetők le.

A tartalom folyamatosan új anyagokkal bővül, ami az Ön kreativitását is folyamatosan ösztönzi. Egyszerűen böngészheti, letöltheti és kinyomtathatja a My Image Garden tartalmát közvetlenül a felhőalapú PIXMA képernyőjéről vagy a Canon PRINT alkalmazásról.

[MASTER] Picture_Creative Park_184x34
A Creative Park egy online szolgáltatás, melynek segítségével bárki személyes üdvözlőlapokat, naptárakat más szórakoztató tárgyat hozhat létre, amelyhez nem kell más, hogy néhány fénykép és papír.

Rendszerezze képeit

Felkutatja a számítógépén tárolt rég elfeledett fényképeket. A My Image Garden szoftver automatikusan rendszerezi képeit a fényképezés dátuma szerint, majd naptárnézetben jeleníti meg azokat. A beépített arcfelismerő technológiával egyszerűen újrarendezheti képeit a rajtuk szereplő személyek alapján. Ezenkívül könnyedén csoportosíthatja képeit események szerint is – pl. esküvők, születésnapi összejövetelek stb.

Létrehozás és nyomtatás

Még sosem volt ennyire egyszerű a fényképek nyomtatása. Az Image Garden egyetlen könnyen kezelhető képernyőn jeleníti meg az összes nyomtatási beállítást, mint például a papírtípus, papírméret és szegélyek beállítását. A sablonok és szűrők széles választékának köszönhetően gyorsan és egyszerűen műalkotást készíthet fényképeiből. Készítsen és nyomtasson személyre szóló képeslapokat, naptárakat és fotókollázsokat a My Art menü segítségével.

Full HD videonyomtatás

Rögzítse filmjei legjobb jeleneteit. Csak játssza le Canon fényképezőgéppel készült videóját, és válassza ki a fényképnek szánt képkockákat, olvasszon egybe több képkockát vagy válasszon ki több jelenetet, melyek történetté állnak össze.

Közvetlenül a lemezre történő nyomtatás

Mutatós, profi megjelenést kölcsönöz lemezeinek. A közvetlenül a lemezre történő nyomtatásnak köszönhetően közvetlenül a nyomtatható lemezre nyomtathat. A rendelkezésre álló sablonok segítségével megtervezheti saját címkéjét kedvenc képeivel, majd szöveget adhat hozzá.

Gyorsmenü

Fő képernyő

A Quick Menu szoftver segítségével egyszerűen, közvetlenül hozzáférhet az összes nyomtatási funkcióhoz, webszolgáltatáshoz és kézikönyvhöz. A fő képernyőn áttekinthető elrendezésben láthatja az összes elérhető nyomtatási és My Image Garden funkciót, melyből válogathat.

Diavetítés

Fedezze fel újra képgyűjteményét, és nyerjen inspirációt a Quick Menu szoftver diavetítés funkciójával. Képernyőjén egy kisméretű ablak jeleníti meg számítógépén tárolt képeket és a My Image Garden szoftver automatikusan generált szórakoztató elrendezéseit.

Helyi menü

Ez a praktikus eszköztár gyors hozzáférést biztosít a Quick Menu fő képernyőjének egyes funkcióihoz. Az ikonok egyszerűen testreszabhatók, így Ön gyorsan, közvetlenül az asztalról férhet hozzá kedvenc funkcióihoz.

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex logó

Easy-WebPrint EX

Tartsa kézben a webes nyomtatást

Az Easy-WebPrint EX egy beépülő modul a Microsoft Internet Explorer böngészőhöz, amellyel egyszerűen kijelölheti egy weboldal fontos részeit, majd kivághatja és nyomtatáshoz egy dokumentumhoz adhatja őket.

psp-logo.png

Print Studio Pro

Hatékonyabb munkavégzés

A Canon Print Studio Pro beépülő modulja tökéletes munkamenetet biztosít az elkészült képtől egészen a kész, kinyomtatott termékig. Ez az egyedülálló szoftver kifejezetten a professzionális PIXMA nyomtatókhoz készült, és könnyedén szakértői szintű fényképnyomatok készíthetők vele.

Easy_Photo_Print_Thumb


Easy-PhotoPrint+

Legyen kreatív, és készítsse el saját üdvözlőlapjait és naptárjait


Ezzel a Canon PRINT alkalmazásba épített funkcióval a táblagép-felhasználók testre szabott üdvözlőlapokat, naptárakat, montázsokat és sok egyebet hozhatnak létre az okostelefonon és táblagépen vagy a Facebookhoz hasonló közösségi oldalakon található fényképek felhasználásával.

Egyszerűen csak töltse le az ingyenes Canon PRINT alkalmazást, majd regisztrálja felhőalapú nyomtatóját, hogy elkezdhesse saját kreatív projektjeinek létrehozását családtagjai és barátai számára!

Easy Photo-Print+

A Full HD videonyomtatás egyes Canon Digital IXUS, PowerShot és EOS fényképezőgépekkel és Legria videokamerákkal használható.

Az egyes funkciók elérhetőségének és a szoftverkompatibilitásnak ellenőrzésére tanulmányozza a termékleírást.