PIXMA szoftver

A PIXMA termékcsalád nyomtatóival és multifunkcionális készülékeivel kiváló minőségű nyomatokat készíthetsz, a teljes körű szoftvercsomagok pedig kreatív ötletekre ösztönöznek. A fényképek, egyebek között a Facebookról letöltött fényképek kezelésének és nyomtatásának leegyszerűsítésével újra felfedezheted már elveszettnek hitt emlékeidet. További lehetőségek és előnyök: dokumentumok egyszerű beolvasása, PDF-fájlok létrehozása és hozzáférés nem nyilvános online szolgáltatásokhoz.

My Image Garden

Ismerje meg a PIXMA nyomtató által biztosított különleges lehetőségeket! A My Image Garden szoftver segítségével fényképeit könnyen rendszerezheti és kinyomtathatja. Automatikus javaslatok, beépített sablonok, és sok más kreatív funkció – az összes inspiráló eszköz egy helyen.

My Image Garden -banner

Tekintse meg a My Image Garden termékbemutatót

CREATIVE PARK PREMIUM

A CREATIVE PARK PREMIUM egy online szolgáltatás azok számára, akik eredeti Canon tintát használnak. Segítségével nemzetközileg elismert fotósok és művészek fotói, illusztrációi, papírfigurái stb. tölthetők le.

A tartalom folyamatosan új anyagokkal bővül, ami az Ön kreativitását is folyamatosan ösztönzi. Egyszerűen böngészheti, letöltheti és kinyomtathatja a My Image Garden tartalmát közvetlenül a felhőalapú PIXMA képernyőjéről vagy a Canon PRINT alkalmazásról.

[MASTER] Picture_Creative Park_184x34
A Creative Park egy online szolgáltatás, melynek segítségével bárki személyes üdvözlőlapokat, naptárakat más szórakoztató tárgyat hozhat létre, amelyhez nem kell más, csak néhány fénykép és papír.

Próbálja ki a Creative Park szolgáltatást most

Rendszerezze képeit

Felkutatja a számítógépén tárolt rég elfeledett fényképeket. A My Image Garden szoftver automatikusan rendszerezi képeit a fényképezés dátuma szerint, majd naptárnézetben jeleníti meg azokat. A beépített arcfelismerő technológiával egyszerűen újrarendezheti képeit a rajtuk szereplő személyek alapján. Ezenkívül könnyedén csoportosíthatja képeit események szerint is – pl. esküvők, születésnapi összejövetelek stb.

Létrehozás és nyomtatás

Még sosem volt ennyire egyszerű a fényképek nyomtatása. Az Image Garden egyetlen könnyen kezelhető képernyőn jeleníti meg az összes nyomtatási beállítást, mint például a papírtípus, papírméret és szegélyek beállítását. A sablonok és szűrők széles választékának köszönhetően gyorsan és egyszerűen műalkotást készíthet fényképeiből. Készítsen és nyomtasson személyre szóló képeslapokat, naptárakat és fotókollázsokat a My Art menü segítségével.

Full HD videonyomtatás

Rögzítse filmjei legjobb jeleneteit. Csak játssza le Canon fényképezőgéppel készült videóját, és válassza ki a fényképnek szánt képkockákat, olvasszon egybe több képkockát vagy válasszon ki több jelenetet, melyek történetté állnak össze.

Közvetlenül a lemezre történő nyomtatás

Mutatós, profi megjelenést kölcsönöz lemezeinek. A közvetlenül a lemezre történő nyomtatásnak köszönhetően közvetlenül a nyomtatható lemezre nyomtathat. A rendelkezésre álló sablonok segítségével megtervezheti saját címkéjét kedvenc képeivel, majd szöveget adhat hozzá.

Gyorsmenü

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex logó

Easy-WebPrint EX

Tartsd kézben a webes nyomtatást

Az Easy-WebPrint EX egy beépülő modul a Microsoft Internet Explorer böngészőhöz, amellyel egyszerűen kijelölheted egy weboldal fontos részeit, majd kivághatod és nyomtatáshoz egy dokumentumhoz adhatod őket.

psp-logo.png

Print Studio Pro

Hatékonyabb munkavégzés

A Canon Print Studio Pro beépülő modulja tökéletes munkamenetet biztosít az elkészült képtől egészen a kész, kinyomtatott termékig. Ez az egyedülálló szoftver kifejezetten a professzionális PIXMA nyomtatókhoz készült, és könnyedén szakértői szintű fényképnyomatok készíthetők vele.

További információk

Easy Photo-Print+

Easy_Photo_Print_Thumb


Easy-PhotoPrint+

Légy kreatív, és készítsd el saját üdvözlőlapjaid és naptáraid


Ezzel a Canon PRINT alkalmazásba épített funkcióval a táblagép-felhasználók testre szabott üdvözlőlapokat, naptárakat, montázsokat és sok egyebet hozhatnak létre az okostelefonon és táblagépen vagy a Facebookhoz hasonló közösségi oldalakon található fényképek felhasználásával.

Egyszerűen csak töltsd le az ingyenes Canon PRINT alkalmazást, majd regisztráld felhőalapú nyomtatód, hogy elkezdhesd saját kreatív projektjeidnek létrehozását családtagjaid és barátaid számára!

A Full HD videonyomtatás egyes Canon Digital IXUS, PowerShot és EOS fényképezőgépekkel és Legria videokamerákkal használható.

Az egyes funkciók elérhetőségének és a szoftverkompatibilitásnak ellenőrzésére tanulmányozza a termékleírást.