PIXMA Nyomtatók

Fedezze fel a stílusos PIXMA tintasugaras nyomtatók választékát, amit gyors és kiváló minőségű dokumentum és fotónyomtatásra terveztünk.

Három az egyben tintasugaras készülékek

Ezek a nyomtatás, másolás és beolvasás funkcióval rendelkező kompakt és stílusos multifunkciós PIXMA készülékek tökéletesen illenek az otthonába.

PIXMA MG7700 sorozat

PIXMA MG7700 sorozat

Prémium kategóriás multifunkcionális nyomtató, amely 6 tintás rendszerével lenyűgöző fotókat készít – a sebesség és a minőség közti megalkuvás nélkül. Kapcsolódjon okostelefonjához, táblagépéhez és a felhőhöz az intuitív érintős vezérléssel.

MG6800 series

MG6800 series

A nagy teljesítményű, 5 tintás multifunkciós készülék a Wi-Fi funkciónak és az érintőképernyőnek köszönhetően egyszerű dokumentum- és fényképnyomtatást tesz lehetővé közvetlenül okostelefonról és táblagépről, valamint hozzáférést biztosít felhőalapú szolgáltatásokhoz.

MG5700 series

MG5700 series

Problémamentes nyomtatás és szkennelés okostelefonon, táblagépen és a felhőn keresztül. Ezzel a sokoldalú, felhasználóbarát, 5 tintás multifunkciós készülékkel szórakozva hozhat létre gyönyörű képeket és dokumentumokat.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250

Kis helyigényű, továbbfejlesztett multifunkciós készülék nyomtatás, másolás és beolvasás funkcióval. Az Automatikus kétoldalas nyomtatásnak, a színes kijelzőnek és a Wi-Fi-csatlakozásnak köszönhetően okostelefonról és internetről is nyomtathat, illetve az Apple AirPrint alkalmazást is használhatja.

PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Ezzel a wifis multifunkciós készülékkel egyszerűen csatlakozhat okostelefonokhoz, táblagépekhez és a felhőhöz. Élje át a gyors és kiváló minőségű nyomtatás, másolás és szkennelés élményét a kétoldalas nyomtatás és az opcionális XL-méretű tintakazetták révén.

PIXMA MG3050 series

PIXMA MG3050 series

Színes multifunkciós nyomtató, szkenner és másoló Wi-Fi-csatlakozási lehetőséggel és felhőalapú funkciókkal – ideális olyan otthoni felhasználók számára, akik táblagépükről, okostelefonjukról, laptopjukról vagy fényképezőgépükről szabadon szeretnének nyomtatni.

PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Lépjen be a vezeték nélküli világba ezzel a megfizethető, kompakt wifis multifunkciós készülékkel, amellyel gördülékenyen nyomtathat okostelefonjáról, táblagépéről, fényképezőgépéről vagy a felhőből. Egyszerűen csatlakozzon, másoljon, nyomtasson és szkenneljen.

PIXMA MG2550S

PIXMA MG2550S

Tökéletes multifunkciós készülék mindennapos használatra nyomtatáshoz, szkenneléshez és másoláshoz. A sok szöveget tartalmazó dokumentumoktól kezdve a családi fényképekig, a kompakt méretű Canon PIXMA MG2550S nyomtatót kiváló minőségű, egyszerű használatra tervezték..

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Könnyen használható, helytakarékos multifunkciós nyomtató, lapolvasó és másoló stílusos fehér színben, opcionális költséghatékony XL méretű tintakazettákkal és intelligens weboldalnyomtatást segítő szoftverrel.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Kis helyigényű multifunkciós készülék az otthoni nyomtatás, másolás és beolvasás egyszerűbbé tételéhez, opcionális költséghatékony XL méretű tintakazettákkal és intelligens weboldalnyomtatást lehetővé tévő szoftverrel.

Négy az egyben tintasugaras készülékek

A nyomtatás, másolás, beolvasás és fax funkcióval, valamint automatikus dokumentumadagolóval rendelkező multifunkciós PIXMA készülékek tökéletes munkatársai lesznek otthoni irodájában.

PIXMA MX925

PIXMA MX925

Nagy teljesítményű és hatékony 5 tintás multifunkciós készülék opcionális XL és XXL méretű tintákkal, Wi-Fi és Ethernet kapcsolattal, valamint 35 lapos kétoldalas automatikus papíradagolóval. Speciális adathordozó-kezelés a 250 lapos papírtálcával, kétoldalas nyomtatással és közvetlen lemezre történő nyomtatással.

PIXMA MX725

PIXMA MX725

Prémium kategóriás, 5 tintapatronos vezeték nélküli multifunkciós készülék Ethernet, mobil- és felhőalapú csatlakozással, valamint 35 lapos, kétoldalas automatikus dokumentumadagolóval a nyomtatás, szkennelés, másolás és fax magasfokú hatékonysága érdekében otthonában vagy az irodában.

PIXMA MX535

PIXMA MX535

Egyszerű nyomtatás, másolás, szkennelés és fax a felhőalapú nyomtatást lehetővé tévő multifunkciós készülékkel A Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi a funkciók megosztását több számítógép, valamint smart mobilkészülék között.

PIXMA MX475

PIXMA MX475

Nyomtasson, másoljon, szkenneljen és faxoljon könnyedén a kedvező árú, wifis multifunkciós készülékkel. Osszon meg funkciókat több számítógép, valamint mobilkészülék között, és élvezze a választható, költséghatékony XL méretű festékkazettákat.

MX495

MX495

Csatlakozzon a felhőhöz ezzel a kedvező árú Wi-Fi®-s multifunkciós készülékkel. Otthoni használatra ideális: könnyedén nyomtathat, másolhat, szkennelhet és faxolhat, valamint megoszthat funkciókat több eszköz között, beleértve az okostelefonokat és a táblagépeket is.

Tintasugaras dokumentum- és fotónyomtatók

Ezek az A4 vagy A3 méretű PIXMA dokumentum- és fotónyomtatók egyaránt remekül illenek otthonába és irodájába.

PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Ez a nagy teljesítményű A3+ irodai nyomtató Wi-Fi és Ethernet csatlakozást biztosít, és lehetővé teszi a mobilkészülékekről történő nyomtatást is. Az 5, színenként cserélhető tintapatronnak köszönhetően kiemelkedő minőségű üzleti dokumentumok és fényképek készíthetőek.

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

Élvezze a lenyűgöző minőségű fényképeket akár A3+ méretben a prémium kategóriás 6, színenként cserélhető patronos nyomtatóval. Nyomtasson vezeték nélkül otthonában pl. okostelefonjáról, táblagépéről, vagy wifis fényképezőgépéről. Ideális megoldás a fényképezés rajongóinak

iP7250

iP7250

Nagyteljesítményű fotónyomtató 5, színenként cserélhető tintapatronnal, Wi-Fi csatlakozással és okostelefonról történő nyomtatással. Alacsony kivitel, két beépített papírtálca, automatikus kétoldalas nyomtatás és közvetlen lemeznyomtatás (CD, DVD, BD).

PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

A Canon FINE technológiájának és választható XL méretű festékkazettáinak köszönhetően ez a nyomtató kedvező áron biztosít kiváló minőségű nyomtatást. USB-csatlakoztathatóságának köszönhetően tökéletes személyi asztali nyomtató.

PIXMA iP110 with battery

PIXMA iP110 with battery

Csatlakozzon és nyomtasson menet közben a kiváló, hordozható nyomtatóval. Ez a könnyű nyomtató elfér egy laptoptáskában, és közvetlen nyomtatást tesz lehetővé okostelefonról, táblagépről és a felhőből – kiváló eredményekkel.

PIXMA iP110

PIXMA iP110

Csatlakozzon és nyomtasson menet közben a kiváló, hordozható nyomtatóval. Ez a könnyű nyomtató elfér egy laptoptáskában, és közvetlen nyomtatást tesz lehetővé okostelefonról, táblagépről és a felhőből – kiváló eredményekkel.

Tintasugaras fotónyomtatók

Nyomtasson könnyedén galéria minőségű képeket 10×15 vagy akár A3+ méretben a professzionális PIXMA fotónyomtatókkal.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Fedezze fel a kitűnő minőséget! Nyomtassa ki fényképeit saját maga ezzel a 12 színből álló tintarendszerrel rendelkező, A3+ nyomtatóval, és ne legyen gondja többé a fotólaborokra! A nagy teljesítmény és a támogatott hordozók széles skálája garantálja a maximális profitot.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Ez a rendkívül pontos, 10 tintás pigmentalapú nyomtató galériaminőségű képeket nyomtat, amelyeket büszkén kiállíthat vagy értékesíthet. A teljes felhőalapú csatlakozási lehetőség kedvenc professzionális szerkesztő és tárolási alkalmazásai egyszerű integrálását biztosítja.

PIXMA PRO-100S

PIXMA PRO-100S

Ez a professzionális A3+ nyomtató 8 tintás festékalapú rendszerrel rendelkezik, és ezzel galériaminőségű képek nyomtatására képes, amelyeket büszkén kiállíthat vagy értékesíthet, továbbá Wi-Fi és teljes felhőalapú csatlakozási lehetőség segíti a meglévő munkafolyamatokkal való egyszerű integrációt.

PIXMA támogatás és letöltések

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás tintasugaras PIXMA fotónyomtatójához.

Korábbi PIXMA nyomtatók

A régebbi típusú tintasugaras PIXMA fotónyomtatók műszaki leírása és a kompatibilis tartozékok listája a korábbi termékek között található.