Professzionális PIXMA fotónyomtatók

Vedd át a kreatív irányítást képeid felett a professzionális PIXMA fotónyomtatókkal, hogy folyamatosan azt a minőséget kaphasd, amelyet fényképeid megérdemelnek! A 8, 10 és 12 tintás rendszereknek köszönhetően ezek az A3 nyomtatók minden fényképész elvárásainak megfelelnek: a lelkes amatőröktől kezdve egészen a legprofibbakig.

PIXMA PRO Main

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

A profik ezt választják

 • Kitűnő minőségű A3 nyomtató kereskedelmi mértékű produktivitással
 • Egyedülálló, 12 színből álló tintarendszer kivételes színskálával
 • Színtelítettség-optimalizálás az egyenletes csillogásért és a határozott, éles fekete színekért
 • Elképesztő fekete-fehér nyomatok 5 monokróm tintával

PIXMA PRO-10S 240px Range x 100px.jpg

PIXMA PRO-10S

Galéria minőség

 • Professzionális A3+ fotónyomtató
 • 10 tintás pigmentalapú rendszer Chroma Optimizer tintával
 • Vezeték nélküli és Ethernet kapcsolat
 • Felhőalapú csatlakozás és profi fényképszolgáltatások integrálása
 • 3 monokróm tinta jó minőségű szürkeárnyalatos fényképek nyomtatásához

PIXMA PRO-100S 240px Range x 100px.jpg

PIXMA PRO-100S

Vibráló és izgalmas

 • Rendkívüli minőségű A3+ fotónyomtató
 • Élénk színek a 8 tintás festékalapú rendszer révén
 • Vezeték nélküli és Ethernet kapcsolat
 • Felhőalapú csatlakozás és profi fényképszolgáltatások integrálása
 • 3 monokróm tinta jó minőségű szürkeárnyalatos fényképek nyomtatásához

A megfelelő fotónyomtató kiválasztása

A professzionális Canon PIXMA nyomtató-termékcsaládot David Noton, Canon felfedező teszteli, és elmagyarázza a pigment- és festékalapú tintarendszerek közötti különbséget.

Képernyő az egyformán megjelenített és a kinyomtatott színekért

Tanuld meg a képeidhez megfelelő fotópapír, és a nyomtatáshoz szükséges szoftver kiválasztásának módját. A Canon felfedező beszél a fényképekhez és művészi képekhez való papírokról, valamint a képernyő-kalibrálás és az ICC-profilok jelentőségéről.

Művészi kép- és fényképnyomtatás

Átfogó betekintés a nyomtatásba a képek színtartományának kiválasztásától kezdve a végeredmény elkészítéséig. Nézd meg az útmutatót, amely lépésről lépésre bemutatja az Adobe Photoshop és a Lightroom programokkal használható PIXMA Print Studio Pro beépülő nyomtatási modul használatát.

Profilkészítés

Készítsen egyedi ICC-profilokat a Canon színkezelő szoftverével

Hozzon létre egyszerűen a saját nyomtatójához, az Ön által használt papírhoz vagy munkakörnyezethez optimalizált, egyedi ICC-profilokat spektrométerrel és a Canon Color Management Tool Pro szoftverével. A szoftver egyszerűen követhető varázslójával kinyomtathatja az X-Rite kalibráló eszközökkel (Eye-One PRO, Color Munki) beolvasható mérési táblázatokat – így mindig kiváló színminőséget és pontosságot érhet el.

A tinta és a papír találkozása

A professzionális fotónyomtatók PIXMA termékcsaládjával készült, lélegzetelállító fotók a szenvedély és a technológia tökéletes kombinációját alkotják. A Canon több évet áldozott a FINE nyomtatófej-technológiai rendszerre és a tinták tökéletesítésére, hogy Ön a ma biztosított minőséget élvezhesse. A professzionális, pigmentalapú, 12 és 10 tintát alkalmazó rendszer és a speciális, festékalapú, 8 tintás rendszer biztosítja, hogy a kreatív és az üzleti felhasználók egyaránt megtalálják a legjobb A3 nyomtatót, és így a leginkább költséghatékony és hatékony módon kaphassanak kiváló minőségű nyomatokat.

Fekete-fehér nyomatok

A kifejezetten erre a célra szolgáló 3 vagy 5 monokróm tintával és az illesztőprogram ‘Print Black and White Photo’ (Fekete-fehér fényképnyomtatás) beállításával, valamint az egyenletes fényességet és a fokozott feketeszín-sűrűséget szolgáló különleges funkciókkal, pl. a Chroma Optimizer színtelítettség-optimalizálással a professzionális PIXMA nyomtató-termékcsalád új szintű minőséget biztosít a professzionális fekete-fehér nyomtatás terén.

Támogatás professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz.

Illesztőprogramok, szoftverek és útmutatók professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz

Korábbi professzionális tintasugaras nyomtatók keresése

A korábbi professzionális PIXMA fotónyomtatók műszaki leírása és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.

Archivált termékek