Professzionális PIXMA fotónyomtatók

Vedd át a kreatív irányítást képeid felett a professzionális PIXMA fotónyomtatókkal, hogy folyamatosan azt a minőséget kaphasd, amelyet fényképeid megérdemelnek! A 8, 10 és 12 tintás rendszereknek köszönhetően ezek az A3 nyomtatók minden fényképész elvárásainak megfelelnek: a lelkes amatőröktől kezdve egészen a legprofibbakig.


PIXMA PRO-1

A profik ezt választják

 • Kitűnő minőségű A3 nyomtató kereskedelmi mértékű produktivitással

 • Egyedülálló, 12 színből álló tintarendszer kivételes színskálával

 • Színtelítettség-optimalizálás az egyenletes csillogásért és a határozott, éles fekete színekért

 • Elképesztő fekete-fehér nyomatok 5 monokróm tintával

PIXMA PRO-10S

Galéria minőség

 • Professzionális A3+ fotónyomtató

 • 10 tintás pigmentalapú rendszer Chroma Optimizer tintával

 • Vezeték nélküli és Ethernet kapcsolat

 • Felhőalapú csatlakozás és profi fényképszolgáltatások integrálása

 • 3 monokróm tinta jó minőségű szürkeárnyalatos fényképek nyomtatásához

PIXMA PRO-100S

Vibráló és izgalmas

 • Rendkívüli minőségű A3+ fotónyomtató

 • Élénk színek a 8 tintás festékalapú rendszer révén

 • Vezeték nélküli és Ethernet kapcsolat

 • Felhőalapú csatlakozás és profi fényképszolgáltatások integrálása

 • 3 monokróm tinta jó minőségű szürkeárnyalatos fényképek nyomtatásához

A megfelelő fotónyomtató kiválasztása

A professzionális Canon PIXMA nyomtató-termékcsaládot David Noton, Canon felfedező teszteli, és elmagyarázza a pigment- és festékalapú tintarendszerek közötti különbséget.

Képernyő az egyformán megjelenített és a kinyomtatott színekért

Tanuld meg a képeidhez megfelelő fotópapír, és a nyomtatáshoz szükséges szoftver kiválasztásának módját. A Canon felfedező beszél a fényképekhez és művészi képekhez való papírokról, valamint a képernyő-kalibrálás és az ICC-profilok jelentőségéről.

Művészi kép- és fényképnyomtatás

Átfogó betekintés a nyomtatásba a képek színtartományának kiválasztásától kezdve a végeredmény elkészítéséig. Nézd meg az útmutatót, amely lépésről lépésre bemutatja az Adobe Photoshop és a Lightroom programokkal használható PIXMA Print Studio Pro beépülő nyomtatási modul használatát.

Profilkészítés

Készítsen egyedi ICC-profilokat a Canon színkezelő szoftverével

Hozzon létre egyszerűen a saját nyomtatójához, az Ön által használt papírhoz vagy munkakörnyezethez optimalizált, egyedi ICC-profilokat spektrométerrel és a Canon Color Management Tool Pro szoftverével. A szoftver egyszerűen követhető varázslójával kinyomtathatja az X-Rite kalibráló eszközökkel (Eye-One PRO, Color Munki) beolvasható mérési táblázatokat – így mindig kiváló színminőséget és pontosságot érhet el.

A tinta és a papír találkozása

A professzionális fotónyomtatók PIXMA termékcsaládjával készült, lélegzetelállító fotók a szenvedély és a technológia tökéletes kombinációját alkotják. A Canon több évet áldozott a FINE nyomtatófej-technológiai rendszerre és a tinták tökéletesítésére, hogy Ön a ma biztosított minőséget élvezhesse. A professzionális, pigmentalapú, 12 és 10 tintát alkalmazó rendszer és a speciális, festékalapú, 8 tintás rendszer biztosítja, hogy a kreatív és az üzleti felhasználók egyaránt megtalálják a legjobb A3 nyomtatót, és így a leginkább költséghatékony és hatékony módon kaphassanak kiváló minőségű nyomatokat.

Fekete-fehér nyomatok

A kifejezetten erre a célra szolgáló 3 vagy 5 monokróm tintával és az illesztőprogram ‘Print Black and White Photo’ (Fekete-fehér fényképnyomtatás) beállításával, valamint az egyenletes fényességet és a fokozott feketeszín-sűrűséget szolgáló különleges funkciókkal, pl. a Chroma Optimizer színtelítettség-optimalizálással a professzionális PIXMA nyomtató-termékcsalád új szintű minőséget biztosít a professzionális fekete-fehér nyomtatás terén.

Támogatás professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz.

Korábbi professzionális tintasugaras nyomtatók keresése

A korábbi professzionális PIXMA fotónyomtatók műszaki leírása és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.