PIXMA tintapatronok

Bizonyos dolgok együtt jobban működnek. Ezért érdemes eredeti Canon tintákat és fotópapírokat használni, melyek kialakításuknál fogva harmonikusan együttműködnek a PIXMA nyomtatókkal, és így a lehető legjobb eredményt biztosítják. Amennyiben csodálatos és tartós nyomtatási minőségre vágyik, bízzon a Canon tintáiban!

Miért használjon eredeti Canon fogyóeszközöket?

Az eredeti Canon tinták a legtöbbet hozzák ki Canon nyomtatójából, így mindig kiemelkedő eredményben lesz része A Canon tinták segítségével Canon nyomtatója mindig csúcsteljesítményt nyújt.

Fényesebb és pontosabb színek


Az eredeti Canon tintaformula segítségével hihetetlenül fényes és pontos színek nyomtathatók, így fényképei valóban emlékek maradnak. A bőrtónusok természetesnek tűnnek, míg a világos színek élénkek és valósághűek lesznek. A pigmentfekete tintával nyomtatott szövegekben az apró betűk és vonalak is élesen és tisztán látszanak.

Tartós fényképek


Egymásnak teremtett eredeti Canon tinták és fotópapírok. Segítségükkel otthonában is kiemelkedő minőségű nyomatok születnek, amelyek a nyomtatást követően hosszú ideig megőrzik színüket. Ha eredeti ChromaLife100, ChromLife100+ vagy LUCIA tintákat használó fotónyomtatóval nyomtat, a Canon fotópapírok egy életre megvédik fényképeit.

Óvja meg nyomtatóját


A Canon PIXMA nyomtatókban használt egyedülálló FINE nyomtatófej-technológiája kimagasló képminőséget és nagy sebességű dokumentumnyomtatást biztosít. A 0,009 mm átmérőjű tintafúvókák miatt fontos, hogy kifejezetten a precíz FINE nyomtatófejekkel történő nyomtatáshoz kifejlesztett tintákat használjon. Az eredeti tintáknak köszönhetően a nyomtatás minősége változatlan marad, nyomtatója élettartama pedig nő.

Hogyan ismerhető fel az eredeti tinta?

A Canon eredeti patronjai kétféle csomagolásban kaphatók: papír vagy műanyag. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan lehet őket felismerni.

Papír csomagolású tinta

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Az eredeti Canon tinta felismerését megkönnyítendő, minden eredeti tintapatron kartonpapíros csomagolásán egyedi Canon hologram található. A hologramok egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, így minden szögből másképp látszanak. Egyes látószögekből a „Canon” és a „Genuine” (eredeti) felirat látható, az egyenes vonalak pedig hullámossá válnak.

Műanyag csomagolású tinta

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

A buborékfóliás (termoformázott műanyag) csomagolás a kiskereskedések számára biztosít optimális termékvédelmet, és a polcokon is jól mutat. A tinta buborékfóliás csomagolásának egyedi és exkluzív Canon-formája, valamint a kiváló minőségű borítás (nyomtatás és kialakítás) segítségével könnyedén felismerheti az eredeti terméket. Tintáink buborékfóliás csomagolása legalább 70%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

Tudjon meg még többet a PIXMA kazettákhoz szükséges tintarendszer-típusokról és technológiákról. Ismerje meg, hogyan számolják ki, egy kazetta hány oldal nyomtatására elegendő, és mennyit lehet spórolni az XL kazettákkal.

FINE kazetták

[MASTER] Picture_FINE Cartridge

A FINE kazettarendszer csupán két kicserélhető kazettájával maximális kényelmet biztosít. A színes kazetta cián, magenta és sárga tintát tartalmaz a színes nyomtatáshoz, míg a fekete kazettában található fekete pigmenttinta a szöveges dokumentumok nyomtatására való. Ezt a rendszert kifejezetten a kezdő szintű nyomtatóknál használják.

Színenként cserélhető tintapatronok

[MASTER] Picture_Single Inks

A színenként cserélhető patronrendszer optimálisan hatékony tintahasználatot tesz lehetővé azáltal, hogy minden szín külön cserélhető kazettában található, így a felhasználó azokat külön-külön cserélheti. A legalább 5 tintaszínt tartalmazó patronrendszer kiváló minőségű nyomtatást biztosít, és közép- és csúcskategóriás nyomtatóknál használják.

Csökkentse költségeit XL kazettákkal

Csökkentse az eredeti Canon tintára fordított költségeit a választható nagy kapacitású XL kazettákkal, amelyek segítségével többet nyomtathat kevesebbért. Spóroljon a dupla és a multi csomagokkal – ezek a praktikus csomagok kedvező áron elérhetőek.

Nyomtatási kapacitás

Ha új tintapatront, vagy akár új nyomtatót vásárol, az egyetlen patronnal kinyomtatható oldalak száma (nyomtatási kapacitás, angolul „ink yield”) fontos szempont.

Kellékanyag kereső

Keresse meg a megfelelő kazettát vagy tintapatront, illetve papírt PIXMA nyomtatójához a fogyóeszköz-kereső segítségével! Készítsen kiváló minőségű, tartós fényképeket vagy profi dokumentumokat eredeti Canon fogyóeszközökkel.