PIXMA Cloud Printing

Nyomtass közvetlenül az internetről, és élvezd a felhőalapú nyomtatás szabadságát. A továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link funkcióval rendelkező nyomtatókon közvetlenül a nyomtató kijelzőjéről, a Canon PRINT alkalmazás segítségével pedig távoli eléréssel mobilkészülékedről is megtekintheted vagy kinyomtathatod az online tartalmakat.

PIXMA Cloud Link

Felhőalapú nyomtatás és szkennelés tárhelyszolgáltatások használatával

Online tárhelyekről, például a Dropbox, a Google Drive stb. szolgáltatásból is kinyomtathatja dokumentumait Egyenesen a felhőből nyomtathatja ki JPG képeit, PDF fájljait, Word, Excel és PowerPoint dokumentumait. Akár saját fájljait is beszkennelheti és feltöltheti felhőalapú szolgáltatásokba, vagy közvetlenül a nyomtató kijelzőjéről elküldheti e-mail csatolmányként.

Felhőalapú nyomtatás közösségi oldalakról

Nyomtassa ki kedvenc fotóit az Instagramról, a Facebookról és a Twitterről! Válassza ki közvetlenül PIXMA nyomtatója kijelzőjén vagy a mobilalkalmazásban a képet, amelyet ki szeretne nyomtatni, és másodpercek alatt a kezében tarthatja a csodás eredményt. A fényképet akár a hozzá tartozó üzenettel együtt is kinyomtathatja.

Felhőalapú nyomtatás online fotóalbumokból

Böngésszen és nyomtasson könnyedén kiváló minőségű képeket egyenesen a CANON iMAGE GATEWAY-en, a Flickrön és a Photobucketen tárolt online fotóalbumaiból.

Felhőalapú nyomtatás PIXMA szolgáltatásokból

Nyomtasson és hozzon létre professzionális üdvözlőkártyákat, naptárakat és lenyűgöző háromdimenziós papírdíszeket a Canon Creative Park vagy az exkluzív CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltatásával. Nyomtasson ki hasznos sablonokat a PIXMA Cloud szolgáltatásból!

Canon PRINT app

Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazás

Töltsd le a Canon ingyenes Canon PRINT alkalmazását, és nyomtass egyszerűen okostelefonokról vagy táblagépekről. Ha az alkalmazást felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatókkal használod, távolról is hozzáférhetsz a PIXMA Cloud Link szolgáltatásokhoz.

Gyakorlati példa:

Wi-Fi nyomtatás

Létesítsen vezeték nélküli kapcsolat PIXMA nyomtatója és okostelefonja vagy táblagépe között. Nyomtatás okostelefonokról és táblagépekről, beolvasás okostelefonokra és táblagépekre kényelmetlenségek nélkül

Felhőalapú nyomtatás

Vegye igénybe vezeték nélkül ugyanazokat a PIXMA Cloud Link szolgáltatásokat, amelyeket nyomtatója kijelzőjén is használ.

Felhőalapú szkennelés

Szkennelje be dokumentumait és fényképeit közvetlenül a felhőalapú szolgáltatásokba, vagy küldje el őket e-mailként a nyomtatókijelző vagy a mobilalkalmazás használatával!

Nyomtatóbeállítások

Ellenőrizze a nyomtató állapotát, a tintainformációkat, és tekintse meg a nyomató online használati útmutatóját gyakorlatilag bárhonnan!

A Canon PRINT alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store és a Google Play áruházból.

Google Cloud Print

A Google Cloud Print szolgáltatást támogató PIXMA nyomtatókkal gyakorlatilag bárhonnan kinyomtathatja okostelefonok, táblagépek és hagyományos asztali gépek Google Dokumentumok szolgáltatásban létrehozott dokumentumait, e-mailjeit, fényképeit és PDF formátumú mellékleteit. A fájlok biztonságosan küldhetők nyomtatásra az interneten keresztül akár a nyomtató mellől, akár egy másik földrészről is.

Egyéb, felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatók

A PIXMA Cloud Link régebbi verzióival rendelkező felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatókkal közvetlenül a nyomtató képernyőjéről nézheti végig és nyomtathatja ki kedvenc fotóit online CANON iMAGE GATEWAY albumaiból. Ezenkívül bármikor igény szerint nyomtathat naptárakat, levélpapírokat és egyéb sablonokat a PIXMA Cloud szolgáltatásból

Az egyes funkciók elérhetőségének és a szoftverkompatibilitásnak ellenőrzésére tanulmányozza a termékleírást.

A Facebook és az F logó a Facebook Inc. bejegyzett védjegye.

A FLICKR márkajelzés a Yahoo! Inc.

Az Android™ és a Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.