Archív termékek

A jelen termékcsalád előző modelljei.


PIXMA iP100

PIXMA iP100

Dokumentumok és fotólabor minőségű képek nyomtatása bárhol, ahol a PIXMA iP100 készülékkel jár. A hordozható készülék bővített csatlakoztathatósága utolérhetetlen kényelmet és gyorsaságot biztosít.


PIXMA iP100 with battery

PIXMA iP100 with battery

Az akkumulátorral működő, bővített csatlakoztathatósággal rendelkező PIXMA iP100 utolérhetetlen a hordozható fénykép- és dokumentumnyomtatásban. Fotólabor minőségű nyomatok és dokumentumok – gyorsan, mindenhol.


PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Otthona bármely pontjáról használhatja a Wi-Fi funkciós multifunkciós készüléket. A kompakt FastFront kivitel és az Automatikus kétoldalas nyomtatás mellett az okostelefonról történő nyomtatást és az Apple AirPrint-et is támogatja.


PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Stílusos és kis helyigényű multifunkciós készülék Wi-Fi-vel a megosztáshoz és az otthoni tetszőleges helyről való használathoz. A gyors, kitűnő minőségű nyomtatás, másolás és beolvasás mellett a Google Cloud Print és Apple AirPrint szolgáltatásokat is támogatja.


PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Kiváló minőségű Wi-Fi multifunkciós készülék otthoni használatra nyomtatási, másolási és beolvasási funkciókkal. Főbb jellemzők: 5 különálló tintapatron, kibővített kapcsolódási lehetőségek okostelefonos és közvetlen felhőalapú nyomtatáshoz, valamint opcionális XL tintapatronok.


PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Élvezze a határtalan sokoldalúságot. Készítsen gyönyörű képeket és dokumentumokat, élvezze a szórakoztató funkciók tárházát, és csatlakozzon könnyedén okostelefonnal, táblagéppel vagy felhő tárhelyről ezzel a családbarát, kiváló minőségű, 5 tintás multifunkciós készülékhez.


PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Nagy teljesítményű, 5 tintás multifunkcionális fotónyomtató, W-Fi csatlakozási lehetőséggel a smart mobilkészülékekről és felhőszolgáltatásból való közvetlen nyomtatáshoz. A stílusos, kis helyigényű és könnyen működtethető készülék kiemelkedő minőségű nyomatokat biztosít.


PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Kivitelének köszönhetően kifejezheti kreativitását – ez a nagy teljesítményű, 5 tintás multifunkciós fotónyomtató kiváló minőségű nyomatokat készít. A speciális Wi-Fi funkcióval pedig könnyedén nyomtathat közvetlenül okostelefonról, táblagépről vagy felhő tárhelyről.


PIXMA MG7150

PIXMA MG7150

Prémiumkategóriás 6 tintás multifunkciós fotónyomtató a professzionális eredményekért otthon is. Az intuitív érintésvezérlésnek köszönhetően ez a stílusos, könnyen használható készülék kibővített csatlakozási lehetőségeket biztosít a smart mobilkészülékekről és a közvetlenül a felhőből való nyomtatáshoz.


PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Fejezze ki a fényképezés iránti szenvedélyét lenyűgöző nyomatokkal. Csatlakozzon könnyedén közvetlenül okostelefonhoz, táblagéphez vagy felhő tárhelyhez, és élvezze az intuitív érintésvezérlést ezzel a kiváló, 6 tintás, wifis multifunkciós készülékkel.


PIXMA MP230

PIXMA MP230

Az elegáns multifunkciós készülékkel biztosítható a kiemelkedő minőségű nyomtatás, beolvasás és másolás. Az egyszerűen használható szoftver segítségével könnyedén kezelheti a webes nyomtatást, vagy a fényképek rendszerezését is.


PIXMA MP250

PIXMA MP250

A PIXMA MP250 kompakt, megfizethető és egyszerűen használható multifunkciós készülék. Ötvözi a fotólabor minőséget a kiemelkedő dokumentum- és webes nyomtatással, valamint a sokoldalú másolással és lapolvasással.


PIXMA MX885

PIXMA MX885

Élvezze a legjobb minőségű dokumentum- és fotónyomatok előnyeit ezzel az irodai multifunkciós készülékkel. A hálózat és Wi-Fi jóvoltából a készülék kétoldalas nyomtatást, másolást, faxolást és beolvasási lehetőségeket is kínál.


PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Készítsen galériaminőségű, eladásra szánt nyomatokat a 10 tintás A3+ fotónyomtatóval. Professzionális színes és fekete-fehér nyomatok, változatos hordozók támogatása és bővített csatlakoztathatóság.

spacer
					image

Archív termékek

PIXMA MG3250
PIXMA MG3550
PIXMA MG5550
PIXMA MG5650
PIXMA MG6450
PIXMA MG6650
PIXMA MG7150
PIXMA MG7550
PIXMA MP230
PIXMA MP250
PIXMA PRO-10
PIXMA iP100 with battery
PIXMA iP100
Visszatérés ide:
Jelenlegi család