MAXIFY vezeték nélküli nyomtatás

Mivel minden termék WIFI-kapcsolattal rendelkezik, a MAXIFY nyomtatót több felhasználó között is zökkenőmentesen meg lehet osztani, és az iroda bármely pontjáról vezeték nélkül lehet nyomtatni. A Canon ingyenes nyomtatási alkalmazásainak, és a minden termékre jellemző Apple AirPrint™ támogatásnak köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű az okostelefonokról és táblagépekről történő nyomtatás. 

MAXIFY-AirPrint-Printers

MAXIFY-Apple-AirPrint

AirPrint_Logo

Apple AirPrint

Az összes MAXIFY nyomtató támogatja az iPhone®, iPad® és iPod® Touch készülékekbe beépített AirPrint funkciót, amely szoftver telepítése nélkül biztosít vezeték nélküli nyomtatást. Apple készüléked a WIFI-hálózaton automatikusan érzékeli a nyomtatót, és lehetővé teszi fényképek, e-mailek, weboldalak és egyéb dokumentumok nyomtatását.

MAXIFY nyomtatási alkalmazások

Töltsd le a Canon ingyenes nyomtatási alkalmazásait androidos vagy Apple mobilkészülékedre, és létesíts vezeték nélküli kapcsolatot MAXIFY nyomtatód és okostelefonod, vagy táblagéped között! Az alkalmazások a WIFI-hálózaton automatikusan megtalálják a kompatibilis vezeték nélküli MAXIFY nyomtatót, és távoli hozzáférést biztosítanak a nyomtatási és lapolvasási funkciókhoz.

MAXIFY-Printing-apps
MAXIFY-Printing-Solutions-app

CPIS-2.0.0_55

Canon PRINT alkalmazás

A Canon PRINT alkalmazás a helyi hálózaton vagy a nyomtatók beépített hozzáférési pont módjának közvetlen használatával vezeték nélküli nyomtatást és beolvasást tesz lehetővé androidos vagy Apple mobilkészülékeden keresztül. Ezen kívül a nyomtató állapotát és a tintaadatokat is ellenőrizheted, valamint hozzáférhetsz a nyomtató online használati útmutatójához és a MAXIFY Cloud Link szolgáltatásokhoz.

A Canon PRINT alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store és a Google Play áruházból.

Canon-Print-Service-plug-in

Canon-Print-Service

Canon Print Service beépülő modul

A Canon Print Service egy androidos* okostelefonokhoz és táblagépekhez való nyomtatási beépülő modul, amely számos kompatibilis Canon nyomtatóval (PIXMA, MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER) történő nyomtatást tesz lehetővé WIFI-hálózaton keresztül. Mivel ezt a beépülő modult adott androidos alkalmazásokhoz fejlesztették ki a nyomtatás gomb engedélyezésére, önálló alkalmazásként nem működik.

[LOCAL]Android image app

Windows RT

A Windows RT táblagépek a Windows operációs rendszer beépített illesztőprogramjával támogatják a MAXIFY nyomtatókat. Amint a táblagép a hálózaton felismeri a kompatibilis nyomtatót, a Windows RT asztalán megjelenik a Canon Utility. A vezeték nélküli nyomtatás és szkennelés alkalmazás telepítése nélkül zajlik.

MAXIFY-acess-point-mode

Hozzáférési pont mód

Mi történik, ha nincs routered vagy vezeték nélküli hálózati hozzáférésed? A hozzáférési pont módot támogató wifis MAXIFY nyomtatók ad hoc vezeték nélküli hálózatot képesek létrehozni, így a Canon PRINT alkalmazás vagy az Apple AirPrint segítségével közvetlenül nyomtathatsz okostelefonodról vagy táblagépedről.

Felhőalapú nyomtatás

Hozz ki még többet nyomtatódból, és éld át az internetes nyomtatás nyújtotta szabadság élményét! A felhőalapú nyomtatásra alkalmas MAXIFY nyomtatókkal közvetlenül a nyomtató képernyőjéről is kinyomtathatod a felhőalapú szolgáltatások tartalmait, valamint az interneten keresztül akár okostelefonodról vagy táblagépedről is elküldheted a fájlokat nyomtatásra.

További információk

MAXIFY-Cloud-Printing

*Android 4.4 (KitKat) vagy újabb verzió szükséges.

Az AirPrint a Canon Inc. védjegye.

Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye.