MAXIFY nyomtatók kis irodákba

Használja ki teljes mértékben a kis irodában rejlő lehetőségeket a robusztus és hatékony MAXIFY vállalkozói célú nyomtatókkal! A maximum 5 alkalmazottal rendelkező, havi 250-1500 oldalt nyomtató kis irodák számára ez jelenti az alacsony költségű nyomtatást biztosító tökéletes megoldást.

MAXIFY-convinience-and-speed

Kényelem és sebesség

Nagy papírkapacitású nyomtatóink és multifunkciós készülékeink többoldalas dokumentumok egyszerű kezelését teszik lehetővé beépített 50 lapos automatikus dokumentumadagolóval. A nagy sebességű üzleti célú nyomtatásnak és a gyors első nyomat funkciónak köszönhetően nem kell többé várakoznod dokumentumaid miatt. A kis irodákba való multifunkciós nyomtatókkal a gyakran használt műveleteid el is mentheted, és a következő alkalommal gyorsan hozzájuk férhetsz.

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Az elérhető WIFI és Ethernet kapcsolatoknak köszönhetően könnyedén megoszthatod a nyomtatási és lapolvasási funkciókat, valamint bárhonnan nyomtathatsz. Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonról és táblagépről a Canon MAXIFY Printing Solutions alkalmazás, vagy az Apple AirPrint™ segítségével. Nyomtass vezeték nélküli hálózaton keresztül akár a hozzáférési pont móddal, vagy a internet segítségével, felhőalapú támogatással.

További információk

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Nyomtatóvezérlés

A fokozott nyugalom érdekében a hálózaton keresztül egy távoli felhasználói felület segítségével követheted és vezérelheted irodai nyomtatódat. Ellenőrizheted nyomtatód állapotát és a tintaszintet, valamint nyomon követheted az egész vagy egy adott típus (például a fekete-fehér kétoldalas nyomtatás) szerinti működést. Ezenkívül távolról is korlátozhatsz egyes műveleteket, például a színes nyomtatást, valamint elvégezheted a nyomtató beállítását, azaz a Cloud Link telepítését.

Speciális lapolvasás

Az irodád multifunkciós nyomtatóján elérhető Beolvasás e-mailbe funkció segítségével közvetlenül a nyomtató képernyőjéről küldheted a megadott e-mail-címekre a szkennelt anyagot, vagy csatolmányként piszkozatot hozhatsz létre webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!) fiókodban. A szkennelt dokumentumokat közvetlenül is feltöltheted Evernote-, Dropbox-, Google Drive-, és SkyDrive-fiókodba, vagy beolvashatod egy hálózati helyre.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Csökkentsd a tintára és papírra fordított költségeket

A nagy kapacitású XL méretű tintapatronok akár 2500 oldalnyi fekete-fehér és 1200 oldalnyi színes dokumentum nyomtatására képesek alacsony oldalankénti költséggel. A 4 színű multipack opció egy teljes cseretinta készletet tartalmaz a még költséghatékonyabb nyomtatás érdekében. Az automatikus kétoldalas nyomtatással csökkentheted a papírfogyasztást, és professzionális megjelenésű kétoldalas dokumentumokat készíthetsz.

Otthonról dolgozol?

Tekintsd meg nagy hatékonyságú MAXIFY otthoni irodai nyomtatóinkat, amelyek azok számára jelentenek ideális megoldást, akik vállalkozásukat otthonról irányítják.

MAXIFY otthoni irodai nyomtatóink

MAXIFY-Working-from-home

Az AirPrint a Canon Inc. védjegye.