MAXIFY nyomtatók kis irodákba

Használja ki teljes mértékben a kis irodában rejlő lehetőségeket a robusztus és hatékony MAXIFY vállalkozói célú nyomtatókkal! A maximum 5 alkalmazottal rendelkező, havi 250-1500 oldalt nyomtató kis irodák számára ez jelenti az alacsony költségű nyomtatást biztosító tökéletes megoldást.

MAXIFY iB4150 240px Range.jpg

MAXIFY iB4150

 • Színes tintasugaras nyomtató
 • 15,5 színes és 24 fekete-fehér oldal percenként
 • 500 lapos kapacitás
 • Wi-Fi, LAN és felhőalapú csatlakozási lehetőség
 • 250–1500 oldal/hónap

MAXIFY MB5150_240

MAXIFY MB5150 sorozat

 • Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
 • 15,5 színes és 24 fekete-fehér oldal percenként
 • 250 oldalas kapacitás, 50 oldalas, kétoldalas ADF
 • Wi-Fi, LAN és felhőalapú csatlakozási lehetőség
 • 250–1500 oldal/hónap

[MASTER] Image_MAXIFY MB5450 240px Range

MAXIFY MB5450

 • Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
 • 15,5 színes/24 fekete-fehér oldal percenként
 • 500 oldalas kapacitás, 50 oldalas, kétoldalas ADF
 • Wi-Fi, LAN és felhőalapú csatlakozási lehetőség
 • 250–1500 oldal/hónap

Kényelem és sebesség

Nagy papírkapacitású nyomtatóink és multifunkciós készülékeink többoldalas dokumentumok egyszerű kezelését teszik lehetővé beépített 50 lapos automatikus dokumentumadagolóval. A nagy sebességű üzleti célú nyomtatásnak, és a gyors első nyomat funkciónak köszönhetően, nem kell többé várakoznia dokumentumai miatt.  A kis irodákba való multifunkciós nyomtatókkal a gyakran használt műveleteit el is mentheti, és a következő alkalommal gyorsan hozzáférhet.

MAXIFY-convinience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Az elérhető WIFI és Ethernet kapcsolatoknak köszönhetően könnyedén megoszthatja a nyomtatási és lapolvasási funkciókat, valamint bárhonnan nyomtathat.  Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonról és táblagépről a Canon MAXIFY Printing Solutions alkalmazás, vagy az Apple AirPrint™ segítségével. Nyomtasson vezeték nélküli hálózaton keresztül a Hozzáférési Pont móddal, vagy a internet segítségével, felhőalapú támogatással.

Nyomtatóvezérlés

A fokozott nyugalom érdekében a hálózaton keresztül egy távoli felhasználói felület segítségével követheti és vezérelheti irodai nyomtatóját. Ellenőrizheti nyomtatója állapotát és a tintaszintet, valamint nyomon követheti az egész vagy egy adott típus (például a fekete-fehér kétoldalas nyomtatás) szerinti működést.  Ezenkívül távolról is korlátozhat egyes műveleteket, például a színes nyomtatást, valamint elvégezheti a nyomtató beállítását, azaz a Cloud Link telepítését.

MAXIFY-Printer-Control
MAXIFY-Advanced-Scanning

Speciális lapolvasás

Az irodája multifunkciós nyomtatóján elérhető Beolvasás e-mailbe funkció segítségével közvetlenül a nyomtató képernyőjéről küldheti a megadott e-mail címekre a szkennelt anyagot, vagy csatolmányként piszkozatot hozhat létre webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!) fiókjában. A szekennelt dokumentumokat közvetlenül is feltöltheti Evernote-, Dropbox-, Google Drive-, és SkyDrive-fiókjába, vagy beolvashatja egy hálózati helyre.

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket!

A nagy kapacitású XL méretű tintapatronok akár 2500 oldalnyi fekete-fehér és 1200 oldalnyi színes dokumentum nyomtatására képesek alacsony oldalankénti költséggel. A 4 színű multipack opció egy teljes cseretintakészletet tartalmaz a még költséghatékonyabb nyomtatás érdekében. Az automatikus kétoldalas nyomtatással csökkentheti a papírfogyasztást, és professzionális megjelenésű kétoldalas dokumentumokat készíthet.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Otthonról dolgozik?

Tekintse meg nagy hatékonyságú MAXIFY otthoni irodai nyomtatóinkat, amelyek azok számára jelentenek ideális megoldást, akik vállalkozásukat otthonról irányítják.

Támogatás és letöltések

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás az irodája MAXIFY nyomtatójához.

Tintát keres?

Találja meg irodája MAXIFY nyomtatójához való tintapatront és gyűjtőcsomagot a tartozékkereső segítségével!

Nyomtatót keres?

Nyomtatóválasztó szolgáltatásunkkal most megtalálhatja a leginkább megfelelő nyomtatót otthona vagy irodája számára. Hasonlítsa össze asztali multifunkciós készülékeinket, valamint lézer- és tintasugaras fotónyomtatóinkat!

  Az AirPrint a Canon Inc. védjegye.