MAXIFY nyomtatók

Fedezze fel a hatékony Canon MAXIFY üzleti célú tintasugaras nyomtatók teljes választékát, amelynek termékeit kis és otthoni irodák gyors és kiváló minőségű dokumentumnyomtatásához tervezték

Üzleti célú tintasugaras multifunkciós nyomtatók

A nyomatás, másolás, szkennelés és fax funkcióval, valamint nagyméretű ADF-fel (automatikus dokumentumadagolóval) rendelkező MAXIFY üzleti célú multifunkciós nyomtatók tökéletes társat jelentenek irodája számára.

MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Ez a kompakt multifunkciós nyomtató hatékony, üzleti minőségű színes nyomtatást tesz lehetővé az otthoni irodákban, emellett Wi-Fi, automatikus dokumentumadagoló, kétoldalas nyomtatás és felhőbe olvasás funkciókkal is rendelkezik.

MAXIFY MB2150 Series

MAXIFY MB2150 Series

Mobileszközökön és felhőalapú szolgáltatásokon keresztül történő nyomtatást és szkennelést támogató, kiemelkedő színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 19 kép/perces fekete-fehér nyomtatási sebességgel és számos hálózati funkcióval.

MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Gyors és produktív multifunkciós nyomtató, amely üzleti minőségű nyomtatást nyújt az otthoni irodákhoz. Jellemzői között szerepel a Wi-Fi, az Ethernet, az érintőképernyős vezérlés, valamint az okostelefon és a felhő csatlakoztatási lehetősége.

MAXIFY MB2750 Series

MAXIFY MB2750 Series

Színes multifunkciós, tintasugaras készülék otthoni irodák számára. A Canon MAXIFY MB2750 sorozat mobil nyomtatást és felhővel való integrálást tesz lehetővé, 500 oldalas papírkapacitása és 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebessége pedig maximalizálja a hatékonyságot.

MAXIFY MB5050

MAXIFY MB5050

Gyors, Wi-Fi-vel rendelkező multifunkciós készülék nagy igényeket támasztó irodai környezetekhez. Jellemzői közé tartozik az automatikus dokumentum adagolás, a kétoldalas nyomtatás, a használati korlátozások és felügyelet, valamint az okostelefonhoz és felhőhöz csatlakoztatás lehetősége.

MAXIFY MB5150 Series

MAXIFY MB5150 Series

Mobileszközöket és felhőalapú szolgáltatásokat támogató, intenzív használatra tervezett színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebességgel és egyszerű hálózati integrációval.

MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Robusztus multifunkciós készülék a legnagyobb igényeket támasztó kisméretű irodai környezetekhez. Jellemzői közé tartozik a kétoldalas nyomtatás és beolvasás, az 500 lapos papírkapacitás, a használati korlátozások, valamint az okostelefonhoz és felhőhöz csatlakoztatás lehetősége.

MAXIFY MB5450 Series

MAXIFY MB5450 Series

Színes multifunkciós nyomtató, fax, szkenner és másoló 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatási sebességgel. A hatékony és intenzív használatra kialakított Canon MAXIFY MB5450 sorozat nem köt kompromisszumot a teljesítmény, a minőség és a megbízhatóság terén sem.

Nyomtatók

Mivel a MAXIFY dokumentumnyomtatók hatékony A4-es dokumentumnyomtatást tesznek lehetővé, tökéletesen illeszkednek a kis irodákba.

MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Nagy sebességű nyomtató kis irodákhoz beépített Wi-Fi, Ethernet, mobil és felhőalapú nyomtatási lehetőséggel. Kétoldalas nyomtatási lehetőség és nagy kapacitású tintapatronok a hatékony, magas minőségű üzleti dokumentumokhoz.

MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Hatékonyságra, teljesítményre és megbízhatóságra építve. Gyors, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatás akár 2500 oldalnyi kapacitással, alacsony üzemeltetési költségekkel és Wi-Fi-vel – kis méretű irodák számára tökéletes megoldás.