MAXIFY otthoni irodai nyomtatók

A MAXIFY otthoni irodai nyomtatókkal a hatékonyság új szintjére léphet. Ideális azok számára, akik vállalkozásukat otthonról irányítják, hiszen a havi 200-1000 oldalt nyomtató otthoni irodák számára alacsony költségű nyomtatást tesz lehetővé.

MAXIFY-Convenience-and-speed

Kényelem és sebesség

Ezek a beépített 50 oldalas automatikus dokumentumadagolóval és nagy papírkapacitással rendelkező otthoni irodai multifunkciós nyomtatók többoldalas dokumentumok egyszerű kezelését teszik lehetővé. A nagy sebességű üzleti célú nyomtatásnak és a gyors első nyomat funkciónak köszönhetően nem kell többé várakoznod dokumentumaid miatt. Gyakran használt műveleteid el is mentheted, és a következő alkalommal gyorsan hozzájuk férhetsz.

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Az elérhető Wi-Fi és Ethernet funkcióval rendelkező modelleknek köszönhetően könnyedén megoszthatod a nyomtatási és lapolvasási funkciókat, valamint bárhonnan nyomtathatsz. Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonról és táblagépről a Canon PRINT alkalmazás vagy az Apple AirPrint™ segítségével. Nyomtass vezeték nélküli hálózaton keresztül akár a hozzáférési pont móddal, vagy a internet segítségével, felhőalapú támogatással.

További információk

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Advanced-Scanning

Speciális lapolvasás

A Beolvasás e-mailbe funkció segítségével közvetlenül a nyomtató képernyőjéről küldheted el a megadott e-mail-címekre a szkennelt anyagot, vagy csatolmányként piszkozatot hozhatsz létre webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!) fiókodban. A MAXIFY Cloud Link segítségével a szkennelt dokumentumokat közvetlenül is feltöltheted Evernote-, Dropbox-, Google Drive-, és SkyDrive-fiókodba.*

*A felhőbe és az e-mailbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Csökkentsd a tintára és papírra fordított költségeket

A nagy kapacitású XL méretű tintapatronok akár 1200 oldalnyi fekete-fehér és 900 oldalnyi színes dokumentum nyomtatására képesek alacsony oldalankénti költséggel. A 4 színű multipack opció egy teljes cseretinta készletet tartalmaz a még költséghatékonyabb nyomtatás érdekében. Az automatikus kétoldalas nyomtatással csökkentheted a papírfogyasztást, és professzionális megjelenésű kétoldalas dokumentumokat készíthetsz.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Fotónyomtatót szeretnél irodai funkciókkal?

A PIXMA otthoni irodai nyomtató egyszerre kínál kiváló minőségű fotónyomtatást és praktikus irodai funkciókat (például automatikus dokumentumadagoló és fax).

PIXMA irodai nyomtatóink