MAXIFY otthoni irodai nyomtatók

A MAXIFY otthoni irodai nyomtatókkal a hatékonyság új szintjére léphet. Ideális azok számára, akik vállalkozásukat otthonról irányítják, hiszen a havi 200-1000 oldalt nyomtató otthoni irodák számára alacsony költségű nyomtatást tesz lehetővé.

[MASTER] Image_MAXIFY MB2150 240px Range

MAXIFY MB2150 sorozat

 • Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
 • 13 színes és 19 fekete-fehér oldal percenként
 • 250 oldalas kapacitás, 50 oldalas ADF
 • Wi-Fi és felhőalapú csatlakozási lehetőség
 • 200–1000 oldal/hónap

MAXIFY MB2750 240px

MAXIFY MB2750 sorozat

 • Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
 • 15,5 színes és 24 fekete-fehér oldal percenként
 • 500 oldalas kapacitás, 50 oldalas ADF
 • Wi-Fi, Ethernet és felhőalapú csatlakozási lehetőség
 • 200–1000 oldal/hónap

Kényelem és sebesség

Ezek a beépített 50 oldalas automatikus dokumentumadagolóval és nagy papírkapacitással rendelkező otthoni irodai multifunkciós nyomtatók többoldalas dokumentumok egyszerű kezelését teszik lehetővé. A nagy sebességű üzleti célú nyomtatásnak és a gyors első nyomat funkciónak köszönhetően nem kell többé várakoznia dokumentumai miatt. Gyakran használt műveleteit el is mentheti, és a következő alkalommal gyorsan hozzáférhet.

MAXIFY-Convenience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Az elérhető Wi-Fi és Ethernet funkcióval rendelkező modelleknek köszönhetően könnyedén megoszthatod a nyomtatási és lapolvasási funkciókat, valamint bárhonnan nyomtathatsz. Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonról és táblagépről a Canon PRINT alkalmazás vagy az Apple AirPrint™ segítségével. Nyomtass vezeték nélküli hálózaton keresztül akár a hozzáférési pont móddal, vagy a internet segítségével, felhőalapú támogatással.

Speciális lapolvasás

A Beolvasás e-mailbe funkció segítségével közvetlenül a nyomtató képernyőjéről küldheti el a megadott e-mail címekre a szkennelt anyagot, vagy csatolmányként piszkozatot hozhat létre webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!) fiókjában. A MAXIFY Cloud Link segítségével a szkennelt dokumentumokat közvetlenül is feltöltheti Evernote-, Dropbox-, Google Drive-, és SkyDrive-fiókjába.*

*A felhőbe és az e-mailbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket!

A nagy kapacitású XL méretű tintapatronok akár 1200 oldalnyi fekete-fehér és 900 oldalnyi színes dokumentum nyomtatására képesek alacsony oldalankénti költséggel. A 4 színű multipack opció egy teljes cseretinta készletet tartalmaz a még költséghatékonyabb nyomtatás érdekében. Az automatikus kétoldalas nyomtatással csökkentheti a papírfogyasztást, és professzionális megjelenésű kétoldalas dokumentumokat készíthet.

MAXIFY-Working-from-home

Fotónyomtatót szeretne irodai funkciókkal?

A PIXMA otthoni irodai nyomtató egyszerre kínál kiváló minőségű fotónyomtatást és praktikus irodai funkciókat (például automatikus dokumentumadagoló és fax).

  Támogatás és letöltések

  Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás az irodája MAXIFY nyomtatójához.

  Tintát keres?

  Találja meg az irodája MAXIFY nyomtatójához való tintapatront és gyűjtőcsomagot a tartozékkereső segítségével.

  Nyomtatót keres?

  Nyomtatóválasztó szolgáltatásunkkal most megtalálhatja a leginkább megfelelő nyomtatót otthona vagy irodája számára. Hasonlítsa össze asztali multifunkciós készülékeinket, valamint lézer- és tintasugaras fotónyomtatóinkat!