A Canon Europe háttere

A Canon Europe látja el a Canon Inc. regionális értékesítési és marketing funkcióit; jelenleg 116 országban 19 000 embert alkalmaz az európai, közel-keleti és afrikai régióban (EMEA). 1937-ben alapították azzal a céllal, hogy a lehető legjobb minőségű fényképezőgépeket gyártsák a felhasználók számára. A Canon azóta is fáradhatatlanul dolgozik szenvedélyén, a piac más területein is megjelent a Canon technológia, minek köszönhetően a vállalat fogyasztói és üzleti képalkotási megoldások területén is világelsővé válhatott.

Ezek a megoldások olyan termékeket tartalmaznak, mint a digitális kompakt és SLR fényképezőgépek, televíziós objektívek, hordozható röntgengépek, multifunkciós és professzionális nyomtatók, melyek működését hozzáadott értékű szolgáltatások segítik.

A Canon sokat fektet be a kutatás–fejlesztésbe annak érdekében, hogy sokszínű és innovatív termékekkel, valamint szolgáltatásokkal elégítse ki az ügyfelek kreatív igényeit. Legyen szó amatőr fotósról vagy professzionális nyomtatási vállalatról, a Canon az összes ügyfele számára lehetővé teszi azt, hogy megvalósítsa elképzelését a képalkotás területén.

A Canon vállalati filozófiája a Kyosei, ami a közjó érdekét szem előtt tartva történő együttélést és együttműködést jelenti. Az EMEA országokban a Canon Europe célja a fenntartható vállalati növekedés, központban a környezeti hatás csökkentésével, illetve az ügyfelek támogatása a Canon termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban. A Canon megszerezte a nemzetközi ISO 14001 minősítést, mely a világszínvonalú környezetirányítási szabvány mutatója.