A Canon új hordozható projektorokat vezet be, és rögtön három takarékos modell érkezik

A Canon változatos projektor választékában most a kompakt hordozható LV sorozat bővül: lámpás, alacsony fenntartású modellek érkeznek a választékba: LV-WU360, LV-WX370 and LV-X350. Vadonatúj lámpaegysége hosszú élettartamú és takarékos, ezért cégeknek és közintézményeknek egyaránt hasznos döntés. A változatos tartalmakat élethűen adja vissza kivételes optikai teljesítménye, fényereje és modern csatlakoztathatósága könnyen használhatóvá teszi.

Canon LV-WU360, LV-WX370 and LV-X350

Kompakt, ám erőteljes

A Canon legfeljebb 3,3 kg súlyú projektorainak frissen bővült palettáján rendkívül könnyű termékek segítik olyan szakemberek munkáját, akik gyakran tartanak külső helyszínen prezentációt. A nagy teljesítményű modellek 3500 és 3700 lumen közti fényereje bármilyen megvilágítású helyiségben élénk képet ad. A három LCD-panelt alkalmazó LV-WU360, LV-WX370 és LV-X350 modell gazdag, élethű 10 bites színek és mélyfeketék segítségével állít elő részletes képeket, kiiktatva a színek bomlását. Az LCD-projektorok általában hajlamosak rácsos képet mutatni, azonban az LV-WU360 és az LV-WX370 mikrolencse segítségével fokozza a fényforrás fényerejét és szinte láthatatlanná teszi a rácsvonalakat.

Emellett kis és nagy konferenciatermekben egyaránt jól szolgálnak, hiszen vetítési tartományuk 0,76 és 7,6 m között van. Kompakt méretük dacára rengeteg beállítási funkciót tudnak, hogy tökéletes vetítési élményt adjanak különböző formájú helységekben is. Az automatikus trapézkorrekció segítségével a trapéztorzítás gyorsan korrigálható; a kézi beállítás pedig négy sarokra vonatkozó trapézkorrekciót biztosít, ez tovább finomítja a beállítási lehetőségeket, különösen a kis terekben gyakran előforduló nem vízszintes vagy tengelytől eltérő elhelyezés esetén. Az LV-WX370 és az LV-X350 geometriai korrekcióval konkáv vagy konvex felületre vetítve is megőrzi a kívánt képarányokat.

Sokoldalúságra kitalálva

Az LV-WU360, az LV-WX370 és az LV-X350 egyaránt képes WUXGA formátumban 1920 x 1200, WXGA formátumban 1280 x 800 illetve XGA formátumban 1024 x 768 felbontásra, ez kisebb költségkeret és egyszerűbb informatikai infrastruktúra mellett is megoldást jelent. Az LV-WU360 a Canon első WUXGA felbontásra képes hordozható modellje, az éles képek, tiszta szövegmegjelenítés és szép grafikai minőség verhetetlen vizuális élményt kínálnak. A vezérlőterminálon a csatlakoztatási lehetőségek széles köre – köztük LAN, kétfajta USB és két HDMI port – található, így a felhasználó változatosabb tartalmakat tehet láthatóvá, például prezentációkat, képeket és videókat. Az USB portok és a segítőkész felhasználói interfész révén a tartalom akkor is könnyen kivetíthető, ha a laptopon nincs videokimenet, vagy akár laptop nélkül is lehet pendrive-ról vetíteni, így egyszerűbb a rendszert összeállítani. Az audiokimenetet már közvetlenül a projektor is biztosítja 10 wattos hangszórójával, ami azt jelenti, hogy további eszközök csatlakoztatása nélkül hangot is le lehet játszani. A hordozhatóság fokozása érdekében mindhárom projektor standard, gyors és azonnali hűtőfunkcióval dicsekedhet, így az eszköz azonnal kikapcsolható és továbbvihető a következő helyszínre.

Hosszú életű, kevés karbantartást igénylő projektor

Az erős szűrőösszetételnek és a mintegy 20 000 óra élettartamú lámpáknak köszönhetően e modellek hihetetlenül kevés karbantartást igényelnek, így a felhasználó a költség töredékéért ugyanolyan hosszú életű készülékhez juthat, mintha egy lézeres modellt választana. Csere vagy javítás igénye esetén az intuitív kialakítás még a mennyezetre szerelt projektoroknál is könnyen hozzáférhetővé teszi ezeket az alkatrészeket. Szintén csökkenti a karbantartási igényeket, hogy az LCD paneleket már szervetlen anyagokból állítják elő. A bővített termékpaletta újonnan megtervezett lámpaegységet alkalmaz, melynek továbbfejlesztett meghajtórendszere fokozza az energiaellátás hatékonyságát, ugyanakkor csökkenti az energiafogyasztást. Megnyugtató azonban, hogy az LV-WU360, az LV-WX370 és az LV-X350 egyaránt hároméves, a gyártóhoz történő visszaküldésre vonatkozó garanciával rendelkezik.

Bővebb információ az LV-WU360, az LV-WX370 és az LV-X350 modellről az alábbi címen található:
https://www.canon.hu/projectors/lv-wu360-lv-wx370-lv-x350/