Új, még teljesebb felhasználói élményt és rugalmas csatlakoztathatóságot biztosító Canon kompakt 4K lézerprojektor érkezik

Az ISE 2019 alkalmával bejelentett fejlesztések egyike a múlt hét végén bejelentett XEED 4K6021Z nagy fényerejű natív 4K lézerprojektor, a tavaly év végén bevezetett, sikeres XEED 4K5020Z nyomdokaiban. A Canon 4K megoldásainak széles palettáját bővítő duális Display Port csatlakozással rendelkező projektort gazdaságos, csekély karbantartást igénylő használatra terveztük, és egyszerűen integrálható a meglévő audiovizuális eszközökhöz is.

XEED 4K6021Z

A kis súlyú, nagy fényerejű LCOS lézerprojektor hihetetlen, 6 000 lumenes színfényerőt biztosít, ami kiemelkedő képmegjelenítést ad 4K felbontásban. A Canon innovatív LCOS reflektív paneltechnológiáját alkalmazó projektor igen magas rekeszarányt biztosít, szinte közök nélkül a pixelek közt. A képek finomak, részletesek, a “rácsos” hatástól mentesek. Különösen jelentős ez művészeti és kreatív célú alkalmazások terén. A teljes sRGB színtartományt lefedő duális Display Portnak köszönhetően a XEED 4K6021Z gazdag, élethű rich, 10 bites 4:4:4 színek megjelenítésével képes élénk képeket kivetíteni, fokozva a vizuális élményt.

A piac elvárásainak megfelelve a 4K6021Z natív 4K felbontásban (4096 x 2160) jelenít meg éles képeket és tisztán látható szövegeket, így ideális intézményi felhasználásra is, mint pl. oktatási, művészeti vagy egészségügyi intézmények számára. Az egyszerű spigot objektívillesztés hét cserélhető Canon objektívvel kompatibilis, köztük az egyik legújabb, RS-SL07RST 4K standard zoom objektívvel is, amelyben a Canon precíziós üvege minimalizálja a torzítást. Ez az új objektív 1,76-szoros motoros zoomolást és +/- 73% függőleges objektívmozgatást tesz lehetővé, amitől rugalmasan alkalmazható különböző formájú és méretű terekben.

A lézer fényforrás segítségével a 4K6021Z 360 fokban bármilyen irányban állítható, így szűkös térben is kreatívan telepíthető. A többféle csatlakozási módot – köztük két Display Portot, HDMI-csatlakozást és HDR támogatást – kínáló 4K6021Z sokféle digitális video és számítógépes forrással kompatibilis, így a meglévő audiovizuális eszközökkel még könnyebb integrálni.

A megfizethető 4K kivetítés iránti fokozódó keresletet figyelembe véve a 4K6021Z erőteljes és tartós befektetésnek bizonyul a hosszútávú 4K igények kielégítésére. A lézer fényforrás akár 40 000 óra karbantartásmentes üzemeltetést is lehetővé tesz, a légszűrő még felszerelt állapotában is könnyen elérhető, ez minimálisra csökkenti az állásidőt és egyszerűsíti a készülék gondozását. Az osztályában üzemelés közben és standby üzemmódban egyaránt a leginkább energiatakarékos eszköz teljes tulajdonlási költsége alacsony. A modellhez 5 éves garancia jár, meghibásodás esetén pedig a következő naptól kölcsöneszközt biztosítunk.

A XEED 4K6021Z modellről részletes műszaki adatokat itt olvashatnak: https://www.canon.hu/projectors/xeed-4k6021z/

További információk