Vidd haza a képeket a buliból! A Canon eddigi legkisebb és legkönnyebb fotónyomtatója hamarosan Magyarországon!

2018. augusztus 2., csütörtök – A Canon Europe ma bemutatja a pillekönnyű, zsebméretű Canon Zoemini nyomtatót. A ZINK™ (zéró tinta) technológiát alkalmazó nyomtató Bluetooth® kapcsolat segítségével pillanatokon belül zökkenőmentesen kapcsolódik a Canon Mini Print applikációhoz, így perceken belül kinyomtathatod a mobileszközökkel készített vagy a közösségi oldalakról letöltött kedvenc képeidet. A Canon Zoemini 5 x 7.6cm (2x3”) méretű képeket közvetlenül nyomtat a mobiltelefonról, táblagépről vagy a közösségi média alkalmazásokról.

Zoemini.jpg

Canon Zoemini
Mini nyomtató, amit bárhová magaddal vihetsz.

A Canon Zoemini nyomtatóhoz az iOS és Android áruházakból 2018. szeptember 5-től ingyenesen letölthető a Canon Mini Print* alkalmazás, amelyben számos trendi szűrő, keret és AR effektus teszi képeinket még fantáziadúsabbá. Sőt, ha öntapadós fotópapírra nyomtatunk, mindennapi használati tárgyainkat vagy környezetünket is dekorálhatjuk, személyesebbé varázsolhatjuk (például laptopunkat, mobiltelefonunk védőtokját, de akár a szoba falát is). A Canon Mini Print alkalmazás mozaikkép és kollázs opciókat is tartalmaz, amelyekkel több nyomtatott képből álló nagyobb posztert is ügyeskedhetünk magunknak. A retro szelfiktől kezdve a játékos állatfejes szűrőkig, a Canon Zoemini igazán egyedi képeket nyomtat nekünk. Az Instagram és a Facebook mellett a Canon Mini Print app segítségével a Google Photos és Dropbox alkalmazásokhoz is kapcsolódhat a kis nyomtatónk.

A Canon Zoemini ZINK™ technológiát alkalmaz, vagyis nincs szüksége tintára. A tölthető elemmel működő nyomtatóhoz 10 darabos Canon ZINK™ fotópapír kezdőcsomag is jár (lehúzható papírral fedett öntapadós hátú, vízálló és eltéphetetlen fotópapír). A fotópapír külön 20 vagy 50 darabos csomagokban lesz kapható.

Ez a kompakt és ügyes kis eszköz kényelmesen elfér egy kézitáskában, vagy a zsebünkben. Méretei: 118mm x 82mm x 19mm. Súlya csupán 160 g.

Három igazán divatos színben választható: rosegold/fehér, fehér/ezüst és fekete/palaszürke.

Zoemini Rose Gold FRT.jpg

Canon Zoemini rosegold/fehér színben

A legfontosabb előnyök:

  • Kompakt, kisméretű és könnyű, zsebben vagy kisebb táskákban is elfér
  • Trendi szűrőkkel, keretekkel és AR effektusokkal kreativitásra inspirál
  • 5 x 7.6cm (2x3”) méretű fényképeket nyomtat innovatív tintamentes ZINK™ technológiával
  • Eltéphetetlen öntapadó papírra nyomtat
  • Bluetooth® segítségével könnyen kapcsolódik a Canon Mini Print app-hoz (iOS & Android)

A doboz tartalma:

  • Canon Zoemini fotónyomtató* (rosegold/fehér, fehér/ezüst és fekete/palaszürke)
  • Egy csomag Canon ZINK™ fotópapír (10 lap fotópapír és 1 SMART SHEET™)
  • Mikro USB töltőkábel (USB A a Mikrohoz)
  • Használati utasítás
  • Szabályozási lap

Termék képgaléria: https://www.irista.com/gallery/fomeb40ax8ab*Kompatibilis az iOS 9.0 vagy későbbi verziójú mobileszközökkel, valamint az Android 4.4 vagy későbbi verziójú Android eszközökkel.

További információk

Zoemini fotók

Zoemini műszaki adatok

Következő elolvasása

Bemutatjuk a Canon legújabb PIXMA TS9550 nyomtatóit és a CanoScan lapolvasó sorozatot.

2018. augusztus 2. – A Canon Europe bejelentette, hogy hamarosan kapható lesz a PIXMA tintasugaras nyomtatók és intelligens lapolvasók új sorozata. Egyik tagja a Canon első A3-as tintasugaras multifunkciós nyomtatója, a PIXMA TS9550. A Canon nyomtatók és lapolvasók széles választéka minden otthoni, kreatív vagy üzleti igényre tud megoldást. Ezek a nyomtatók kompatibilisek az Amazon hangvezérelhető személyi asszisztensével, Alexával. Elég csak kimondani, hogy „Alexa, indítsd el a Canon nyomtatót!” vagy a „Nyomtass egy színezőt!” parancsot az Amazon Echo vagy más alkalmas eszköznek. A hangvezérlés azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók ellenőrizzék a nyomtató állapotát, például a tintapatron töltöttségi szintjét.