Új Océ VarioPrint i300 inkjet nyomdagép beüzemelése Magyarországon

2018. május 22. – Örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Magyarországon az első Océ VarioPrint i300 (VP i300) típusú digitális Inkjet technológiájú nyomdagépet helyezhetjük üzemebe!

Océ VarioPrint i300.png

Océ VarioPrint i300 inkjet nyomdagép iQuarius festék technológiával A kép illusztráció

A VarioPrint i-sorozat költséghatékony módon kombinálja a fekete-fehér és színes oldalakat egyetlen nyomtatási menetben, így a jövedelmező nyomtatással kiváló üzleti lehetőségeket teremt, a tranzakciós küldeményektől, minőségi promóciós kommunikációs anyagokon át a kereskedelmi kiadványokig, könyvekig. A teljesen automatizált munkafolyamatok, intuitív kezelhetőség és nagyfokú megbízhatóság révén gyors, folyamatos nyomtatást és lenyűgöző sebességet tesz lehetővé. A szabadalmaztatott, gyors szárítórendszer, a csökkentett beállási és utófeldolgozási idő, valamint a gyors bekapcsolás biztosítja a maximális, átfogó produktivitást. A cseppméret szabályzásával optimalizálhatja az 1200 dpi felbontásnak megfelelő nyomtatási minőséget. Az iQuarius technológiával lenyűgöző eredményt érhet el hordozók széles választékán (akár B3 méretben), beleértve a tintasugaras előkezelt, tintasugaras bevonattal ellátott, ofszet bevonat nélküli és ofszet bevonatos papírokat is. Könnyedén kombinálhatja a különböző papírokat a nyomtatási feladatok során vagy azok között. A levegőelválasztásos papíradagolás megbízható nyomtatást tesz lehetővé a nagy kapacitású papírtálcákból, valamint problémamentes, produktív váltást a különböző hordozók között, ugyanakkor a nagy sebességű nyomtatószalag gondoskodik arról, hogy nyomtatás során a papírok a megfelelő helyen, sík kifekvésűek maradjanak.

A Stanctechnik Digital Kft. és a Canon Hungária Kft. 2018. májusában együttműködési szerződést kötött nyomdaipari referencia létrehozására. Az együttműködés keretében újonnan beüzemelésre kerülő VP i300 ennek a létesítménynek a részét is képezi. A Canon által szakmailag támogatott beruházással a Canon és a Stanctechnik közös célja, hogy igazolja az Inkjet nyomdatermékek piacképességét. A változó piaci igényeket evvel a technológiával még szélesebb spektrumban lesz képes kiszolgálni. Az új nyomdagéppel a Stanctechnik Digital Kft. 4 színes termelési kapacitása a háromszorosára nő, költséghatékonysága javul, ami megrendelői előnyére válik. A digitálistól eddig megszokott alacsony példányszámok mellett már nagyobb megrendelések is legyárthatók, rugalmasan, mégis gazdaságosan. A júliusra tervezett szállítást követő telepítés, beüzemelés után várhatóan szeptembertől fogadhatnak új megrendeléseket, melyeket ezzel a géppel teljesíthetnek.

A Canon számára megtisztelő a Stanctechnik Digital Kft. bizalma és beruházása, és mindent elkövetünk a kiváló teljesítmény érdekében, hogy a beüzemelés és referencia üzemelés során is maradéktalan legyen a teljesítés. A referencia nyomdában egyeztetést követően örömmel állunk az érdeklődők rendelkezésére, a termék gyakorlati megismerése, és kapacitása és minősége tanulmányozására, szakszerű tanácsadásra. Szakmai és referencia kérdéseiket várjuk alábbi elérhetőségeinken.

Kompakt, költséghatékony és kiváló minőségű – a Canon bemutatja az LX-MU500Z lézerprojektort

2018. április 5. – A Canon Europe ma mutatta be a csúcstechnológiát képviselő, kompakt LX-MU500Z lézerprojektort, amely oktatási intézmények vagy vállalatok számára ideális választás. Az 5000 lumen fényerővel, natív WUXGA felbontással, DLP panellel, élénk színekkel és 2500:1 kontrasztaránnyal büszkélkedő LX-MU500Z kiváló minőségű társ a képmegjelenítéshez, amellyel életre kelthetők az osztálytermi órák és a tárgyalótermekben tartott előadások.