Új Océ VarioPrint i300 inkjet nyomdagép beüzemelése Magyarországon

2018. május 22. – Örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Magyarországon az első Océ VarioPrint i300 (VP i300) típusú digitális Inkjet technológiájú nyomdagépet helyezhetjük üzemebe!

Océ VarioPrint i300 inkjet nyomdagép iQuarius festék technológiával A kép illusztráció

A VarioPrint i-sorozat költséghatékony módon kombinálja a fekete-fehér és színes oldalakat egyetlen nyomtatási menetben, így a jövedelmező nyomtatással kiváló üzleti lehetőségeket teremt, a tranzakciós küldeményektől, minőségi promóciós kommunikációs anyagokon át a kereskedelmi kiadványokig, könyvekig. A teljesen automatizált munkafolyamatok, intuitív kezelhetőség és nagyfokú megbízhatóság révén gyors, folyamatos nyomtatást és lenyűgöző sebességet tesz lehetővé. A szabadalmaztatott, gyors szárítórendszer, a csökkentett beállási és utófeldolgozási idő, valamint a gyors bekapcsolás biztosítja a maximális, átfogó produktivitást. A cseppméret szabályzásával optimalizálhatja az 1200 dpi felbontásnak megfelelő nyomtatási minőséget. Az iQuarius technológiával lenyűgöző eredményt érhet el hordozók széles választékán (akár B3 méretben), beleértve a tintasugaras előkezelt, tintasugaras bevonattal ellátott, ofszet bevonat nélküli és ofszet bevonatos papírokat is. Könnyedén kombinálhatja a különböző papírokat a nyomtatási feladatok során vagy azok között. A levegőelválasztásos papíradagolás megbízható nyomtatást tesz lehetővé a nagy kapacitású papírtálcákból, valamint problémamentes, produktív váltást a különböző hordozók között, ugyanakkor a nagy sebességű nyomtatószalag gondoskodik arról, hogy nyomtatás során a papírok a megfelelő helyen, sík kifekvésűek maradjanak.

A Stanctechnik Digital Kft. és a Canon Hungária Kft. 2018. májusában együttműködési szerződést kötött nyomdaipari referencia létrehozására. Az együttműködés keretében újonnan beüzemelésre kerülő VP i300 ennek a létesítménynek a részét is képezi. A Canon által szakmailag támogatott beruházással a Canon és a Stanctechnik közös célja, hogy igazolja az Inkjet nyomdatermékek piacképességét. A változó piaci igényeket evvel a technológiával még szélesebb spektrumban lesz képes kiszolgálni. Az új nyomdagéppel a Stanctechnik Digital Kft. 4 színes termelési kapacitása a háromszorosára nő, költséghatékonysága javul, ami megrendelői előnyére válik. A digitálistól eddig megszokott alacsony példányszámok mellett már nagyobb megrendelések is legyárthatók, rugalmasan, mégis gazdaságosan. A júliusra tervezett szállítást követő telepítés, beüzemelés után várhatóan szeptembertől fogadhatnak új megrendeléseket, melyeket ezzel a géppel teljesíthetnek.

A Canon számára megtisztelő a Stanctechnik Digital Kft. bizalma és beruházása, és mindent elkövetünk a kiváló teljesítmény érdekében, hogy a beüzemelés és referencia üzemelés során is maradéktalan legyen a teljesítés. A referencia nyomdában egyeztetést követően örömmel állunk az érdeklődők rendelkezésére, a termék gyakorlati megismerése, és kapacitása és minősége tanulmányozására, szakszerű tanácsadásra. Szakmai és referencia kérdéseiket várjuk alábbi elérhetőségeinken.