Rögzítsen professzionális felvételeket magabiztosan a Canon új LEGRIA HF G26 videókamerájával!

Budapest, Magyarország, 2018. február 1. – A Canon ma jelentette be a LEGRIA HF G26 Full HD videokamera piacra dobását. A készülék kielégíti a videórajongók kreatív igényeit, és magabiztosságot kölcsönöz a felvételkészítés során. A kompakt és könnyen hordozható LEGRIA HF G26 a 28,8 mm-es nagy látószögű objektívvel, a 20x optikai zoommal, kitűnő optikájával, a gyenge fényviszonyokban való használatot elősegítő low-light funkciójával és nyolclamellás, kör alakú rekesznyílásával – amellyel gyönyörű, körkörös bokeh-effekt hozható létre – magasabb szintre emeli a filmkészítés élményét. Az egyszerű, de erőteljes LEGRIA HF G26 kamerával a videórajongók és a filmkészítők egyaránt bármilyen kreatív célra kivételes Full HD 50p-s felvételeket készíthetnek.

LEGRIA HF G26

A legmodernebb funkciók a pontos, kiváló minőségű felvételekért
Modern funkcióinak széles skálájával a LEGRIA HF G26 még a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is pontos és kiváló minőségű felvételkészítést tesz lehetővé. Az intelligens képstabilizátor (IS) öt tengelyen kompenzálja a kamera mozgását, amelynek köszönhetően mozgás közben is stabil videofelvétel készíthető, a Powered IS segítségével pedig még extrém zoom esetén is rázkódásmentes, egyenletes felvételek rögzíthetők. A Full HD minőség biztosításához a LEGRIA HF G26 az Instant Autofocus funkciót használja a téma helyzetének és távolságának gyors és pontos beazonosítására. Sosem volt még ilyen egyszerű tűéles Full HD videofelvételeket készíteni.

A háromállású kapcsolóval a felhasználók könnyen válthatnak a Manuális, az Auto és a Mozi mód között anélkül, hogy az egyes beállítások módosulnának. Az akár 20x optikai zoommal a LEGRIA HF G26 alkalmas kreatív videók készítésére a nagy látószögű felvételektől az extrém közeli képekig bezárólag, és még a legtávolabbi témákat is éles Full HD minőségben rögzíti. 600 százalékos széles dinamikatartományával és csúcsfényprioritás funkciói mellett a LEGRIA HF G26 35 Mbps sebességgel készít Full HD 50p-s, kiváló minőségű felvételeket, miközben egyenletesen osztja el a színárnyalatokat, és kezeli a fényesebb területeket. Ezáltal már a közvetlenül a videokamerán készített felvételek is gyönyörűek lesznek.

A 2,91MP 1/2,84 típusú HD CMOS Pro szenzor és a DIGIC DV4 processzor lenyűgöző fényérzékenységet, kontrasztot és széles dinamikatartományt biztosít a Full 1080p HD-minőség veszélyeztetése nélkül. Ennek köszönhetően a filmkészítők akár már 0,1 luxos fényviszonyok mellett is megörökíthetnek tartalmat; a kamera éppen ezért ideális választás az éjszakai dokumentumfilmeket készítő videórajongók számára. A LEGRIA HF G26 erős fényviszonyok esetén hasonlóképpen ellensúlyozza a túlexponálást is beépített ND-szűrőjével, amely csökkenti a szenzorhoz eljutó fény mennyiségét.

Könnyű használat és kompakt kialakítás
A személyre szabható beállítások segítségével a videórajongók tejes mértékben saját igényeikre szabhatják a LEGRIA HF G26-ot; ez ideális lehetőség azok számára, akik elkötelezettek az egy adott stílusban való felvételkészítés mellett. Érzékeny és korszerű vezérlőelemeivel a LEGRIA HF G26 egy kompakt, egyszerűen használható kézi kamera, amely ideális a mozgás közbeni felvételkészítéshez. Profi minőségű zoom-billenőkapcsolójával, rendkívül fényérzékeny objektívgyűrűjével, valamint egyedi tárcsájával és gombjaival a LEGRIA HF G26 maximális művészi szabadságot biztosít a tartalomkészítők számára a felvételkészítés során.

A rendkívül érzékeny, 3,0 colos kapacitív érintőképernyő biztosítja a tökéletesen beállított képeket, amelyek elkészítésekor az igazán kiváló minőségű eredmény érdekében a követés, a fókusz és az expozíció is módosítható. A teljes láthatóság érdekében a felvételek készítésekor – főként erős fényviszonyoknál – a feltörekvő filmkészítők akár 45°-ban is elfordíthatják az 1,56 millió képpontos, elektronikus, dönthető képkeresőt alacsony szögű felvételkészítéshez és a ragyogás csökkentéséhez. Ez különösen hasznos azoknak a videórajongóknak, akik különféle fényviszonyok között – pl. utazás közben vagy szabadtéri helyszíneken – készítenek tartalmat. Ez a könnyű kezelhetőség és a kompakt kialakítás teszi a LEGRIA HF G26 kamerát megfelelővé az olyan pillanatokra, amikor a mozgékonyság és a gyorsaság létfontosságú.

Egyszerű munkafolyamat, haladó felvételkészítés
Akár egyszerűen szeretné megosztani lenyűgöző 1080p/50 felvételeit egyenesen a videokameráról, akár később szerkesztené azokat, a LEGRIA HF G26 számos választási lehetőséget és rugalmas munkafolyamatot kínál. Az egyidejű AVCHD és MP4 felvételkészítésnek köszönhetően szabadon rögzíthet Full HD felbontásban, akár 35Mbps MP4/28Mbps AVCHD és akár 3Mbps MP4/5Mbps AVCHD formátumban is. A számos haladó felvételkészítési opciónak köszönhetően – pl. lassú és gyors felvétel 1200x maximális sebességgel – biztos lehet abban, hogy a LEGRIA HF G26-vel soha nem marad le egyetlen pillanatról sem.

A LEGRIA HF G26 megbízható társ bármilyen filmkészítés során, hiszen dupla SD-kártya foglalata biztosítja a folyamatos rögzítést és a tökéletes adatmentést, ezáltal pedig az Ön nyugalmát is. A LEGRIA HF G26 HDMI-terminállal büszkélkedhet, illetve olyan fejlett csatlakozókat is támogat, mint a 3,5 mm-es fülhallgató bemenet vagy a 3,5 mm-es mikrofon jack csatlakozó, valamint a „Mini Advanced Shoe” bemenet. Mind a beépített fülhallgató-kimenet – amely a pontosság érdekében 16 hangerőfokozattal rendelkezik –, mind a mikrofonbemenet javítja a hangfunkciókat, ezáltal segíti az interjúkat és vlogokat rögzítő videórajongókat. A funkciók e széles skálájával a tartalomkészítők magabiztosan kiélhetik kreatív ambícióikat.

Főbb funkciók

  • 20x optikai zoom
  • Full HD 1080P
  • DIGIC DV4
  • Optikai nagy látószögű objektív
  • Nyolclamellás, kör alakú rekesznyílás
  • Wide DR Gamma
  • Csúcsfényprioritás
  • MP4
  • AVCHD