Rögzítsen professzionális felvételeket magabiztosan a Canon új LEGRIA HF G26 videókamerájával!

Budapest, Magyarország, 2018. február 1. – A Canon ma jelentette be a LEGRIA HF G26 Full HD videokamera piacra dobását. A készülék kielégíti a videórajongók kreatív igényeit, és magabiztosságot kölcsönöz a felvételkészítés során. A kompakt és könnyen hordozható LEGRIA HF G26 a 28,8 mm-es nagy látószögű objektívvel, a 20x optikai zoommal, kitűnő optikájával, a gyenge fényviszonyokban való használatot elősegítő low-light funkciójával és nyolclamellás, kör alakú rekesznyílásával – amellyel gyönyörű, körkörös bokeh-effekt hozható létre – magasabb szintre emeli a filmkészítés élményét. Az egyszerű, de erőteljes LEGRIA HF G26 kamerával a videórajongók és a filmkészítők egyaránt bármilyen kreatív célra kivételes Full HD 50p-s felvételeket készíthetnek.

LEGRIA HF G26 FSL 02.jpg
LEGRIA HF G26 FSL.jpg

LEGRIA HF G26

A legmodernebb funkciók a pontos, kiváló minőségű felvételekért
Modern funkcióinak széles skálájával a LEGRIA HF G26 még a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is pontos és kiváló minőségű felvételkészítést tesz lehetővé. Az intelligens képstabilizátor (IS) öt tengelyen kompenzálja a kamera mozgását, amelynek köszönhetően mozgás közben is stabil videofelvétel készíthető, a Powered IS segítségével pedig még extrém zoom esetén is rázkódásmentes, egyenletes felvételek rögzíthetők. A Full HD minőség biztosításához a LEGRIA HF G26 az Instant Autofocus funkciót használja a téma helyzetének és távolságának gyors és pontos beazonosítására. Sosem volt még ilyen egyszerű tűéles Full HD videofelvételeket készíteni.

A háromállású kapcsolóval a felhasználók könnyen válthatnak a Manuális, az Auto és a Mozi mód között anélkül, hogy az egyes beállítások módosulnának. Az akár 20x optikai zoommal a LEGRIA HF G26 alkalmas kreatív videók készítésére a nagy látószögű felvételektől az extrém közeli képekig bezárólag, és még a legtávolabbi témákat is éles Full HD minőségben rögzíti. 600 százalékos széles dinamikatartományával és csúcsfényprioritás funkciói mellett a LEGRIA HF G26 35 Mbps sebességgel készít Full HD 50p-s, kiváló minőségű felvételeket, miközben egyenletesen osztja el a színárnyalatokat, és kezeli a fényesebb területeket. Ezáltal már a közvetlenül a videokamerán készített felvételek is gyönyörűek lesznek.

A 2,91MP 1/2,84 típusú HD CMOS Pro szenzor és a DIGIC DV4 processzor lenyűgöző fényérzékenységet, kontrasztot és széles dinamikatartományt biztosít a Full 1080p HD-minőség veszélyeztetése nélkül. Ennek köszönhetően a filmkészítők akár már 0,1 luxos fényviszonyok mellett is megörökíthetnek tartalmat; a kamera éppen ezért ideális választás az éjszakai dokumentumfilmeket készítő videórajongók számára. A LEGRIA HF G26 erős fényviszonyok esetén hasonlóképpen ellensúlyozza a túlexponálást is beépített ND-szűrőjével, amely csökkenti a szenzorhoz eljutó fény mennyiségét.

Könnyű használat és kompakt kialakítás
A személyre szabható beállítások segítségével a videórajongók tejes mértékben saját igényeikre szabhatják a LEGRIA HF G26-ot; ez ideális lehetőség azok számára, akik elkötelezettek az egy adott stílusban való felvételkészítés mellett. Érzékeny és korszerű vezérlőelemeivel a LEGRIA HF G26 egy kompakt, egyszerűen használható kézi kamera, amely ideális a mozgás közbeni felvételkészítéshez. Profi minőségű zoom-billenőkapcsolójával, rendkívül fényérzékeny objektívgyűrűjével, valamint egyedi tárcsájával és gombjaival a LEGRIA HF G26 maximális művészi szabadságot biztosít a tartalomkészítők számára a felvételkészítés során.

A rendkívül érzékeny, 3,0 colos kapacitív érintőképernyő biztosítja a tökéletesen beállított képeket, amelyek elkészítésekor az igazán kiváló minőségű eredmény érdekében a követés, a fókusz és az expozíció is módosítható. A teljes láthatóság érdekében a felvételek készítésekor – főként erős fényviszonyoknál – a feltörekvő filmkészítők akár 45°-ban is elfordíthatják az 1,56 millió képpontos, elektronikus, dönthető képkeresőt alacsony szögű felvételkészítéshez és a ragyogás csökkentéséhez. Ez különösen hasznos azoknak a videórajongóknak, akik különféle fényviszonyok között – pl. utazás közben vagy szabadtéri helyszíneken – készítenek tartalmat. Ez a könnyű kezelhetőség és a kompakt kialakítás teszi a LEGRIA HF G26 kamerát megfelelővé az olyan pillanatokra, amikor a mozgékonyság és a gyorsaság létfontosságú.

Egyszerű munkafolyamat, haladó felvételkészítés
Akár egyszerűen szeretné megosztani lenyűgöző 1080p/50 felvételeit egyenesen a videokameráról, akár később szerkesztené azokat, a LEGRIA HF G26 számos választási lehetőséget és rugalmas munkafolyamatot kínál. Az egyidejű AVCHD és MP4 felvételkészítésnek köszönhetően szabadon rögzíthet Full HD felbontásban, akár 35Mbps MP4/28Mbps AVCHD és akár 3Mbps MP4/5Mbps AVCHD formátumban is. A számos haladó felvételkészítési opciónak köszönhetően – pl. lassú és gyors felvétel 1200x maximális sebességgel – biztos lehet abban, hogy a LEGRIA HF G26-vel soha nem marad le egyetlen pillanatról sem.

A LEGRIA HF G26 megbízható társ bármilyen filmkészítés során, hiszen dupla SD-kártya foglalata biztosítja a folyamatos rögzítést és a tökéletes adatmentést, ezáltal pedig az Ön nyugalmát is. A LEGRIA HF G26 HDMI-terminállal büszkélkedhet, illetve olyan fejlett csatlakozókat is támogat, mint a 3,5 mm-es fülhallgató bemenet vagy a 3,5 mm-es mikrofon jack csatlakozó, valamint a „Mini Advanced Shoe” bemenet. Mind a beépített fülhallgató-kimenet – amely a pontosság érdekében 16 hangerőfokozattal rendelkezik –, mind a mikrofonbemenet javítja a hangfunkciókat, ezáltal segíti az interjúkat és vlogokat rögzítő videórajongókat. A funkciók e széles skálájával a tartalomkészítők magabiztosan kiélhetik kreatív ambícióikat.

Főbb funkciók

  • 20x optikai zoom
  • Full HD 1080P
  • DIGIC DV4
  • Optikai nagy látószögű objektív
  • Nyolclamellás, kör alakú rekesznyílás
  • Wide DR Gamma
  • Csúcsfényprioritás
  • MP4
  • AVCHD
Következő elolvasása

Régi–új belépő a projektorok hazai piacán: A világ legkisebb és legkönnyebb 4K-s projektorcsaládját¹ kínálja a Canon

A Canon XEED 4K600Z típusjelzésű új projektora natív 4K felbontást, 6000 lumenes fényerőt kínál, ugyanakkor kompakt kivitelben készül. Az új modell egyaránt ideális lehet szimulátorokban való használatra, de tervezőirodákban, iskolákban, illetve interaktív installációkban is remekül megállja a helyét. A Canon Magyarországon egyedinek számító, 3 éves lámpagaranciával árusítja kivetítőit, az új modellt is ilyen feltételekkel lehet majd megvenni.