Már több mint ötszáz cég használja a Canon imagePRESS C10000VP digitális nyomdagépet, mely kivételes sebességével nyűgözte le őket

Budapest, 2017. augusztus 21. – Az európai, közel-keleti és afrikai térségben az élenjáró imagePRESS C10000VP nyomdagépekből a mai napig több mint 500 darabot adtak el 2015. szeptemberi hivatalos piaci bevezetése óta. A Canon Europe-hoz érkezett eddigi vásárlói visszajelzések alapján az ügyfelek rendkívül elégedettek mind a termékkel, mind annak a vállalkozásukra gyakorolt pozitív hatásával.

Az Canon imagePRESS C10000VP digitális nyomdagépből több mint 500 darabot adtak el 2015. szeptemberi hivatalos piaci bevezetése óta

A folyamatosan növekvő nyomtatási mennyiségek mellett is a kiváló teljesítményt nyújtó eszközt kereső nyomdák és vállalatok igényeit egyaránt kiszolgálni képes imagePRESS C10000VP-sorozat ötvözi a percenként 100 oldalas nyomtatási sebességet biztosító C10000VP, és a percenként 80 oldalas C8000VP technológiákat.

A termelési kapacitást növelő, megbízhatóan konzisztens színeket és pontosabb regisztrációt biztosító imagePRESS C10000VP nyomdagép-család az eddigi imagePRESS termékskála sikereire épít és egészen 350 g/m2 .ig a használt média súlyától függetlenül percenként 100 A4 oldalas nyomtatási sebességet kínál, ami kimagaslónak számít.

Carsten Dickau, a berlini központú IDEAL Lebensversicherung A.G. biztosító Információs Logisztikai Szolgáltatás- és Kompetenciaközpontja csoportvezetőjének meglátása szerint a C10000VP szerves részét képezte vállalata ügyfélkommunikációs fejlesztéseinek.

„A nyomtatás fontos szerepet játszik a mi üzletünkben és segíti az ügyfelekkel való kapcsolattartást mind a marketing, mind az értékesítés-támogatás szempontjából. Ennek érdekében mindig a lehető legmegbízhatóbb eszközt kell használnunk, amelynek köszönhetően lett a C10000VP vállalatunk fontos eszköze. Biztosak voltunk abban, hogy az a gép hatékonyabb üzemelést tesz lehetővé számunkra, hiszen a kimagasló nyomtatási sebesség és minőség mellett a karbantartási leállások is ritkábbak. Teljesítményünk így versenyképesebb a piacon. Az új digitális nyomdagépben alkalmazott technológiáknak köszönhetően gyorsabban tudtunk reagálni az ügyféligényekre, melynek eredményeként sokkal elégedettebbek az általunk gyártott marketing anyagokkal. Eddig nem tapasztalt, még szebb minőségben kerülnek nyomtatványaink ügyfeleinkhez: szélesebb az alapanyag-választék és káprázatosak a képek. Ez önmagában új alkalmazási lehetőségekhez vezetett marketing és értékesítési osztályainkon.” – mondta el Dickau.

„Azelőtt, hogy beruháztunk a Canon technológiába, az S.M.I kizárólag ofszetnyomtatást használt. Miután felismertük a digitális nyomtatásban rejlő lehetőségeket és hogy annak köszönhetően mit tudunk kínálni ügyfeleinknek, beszereztünk három imagePRESS C10000VP nyomdagépet. A C10000VP-vel nyomtatott munkák minősége összehasonlíthatatlan a korábbiakkal – a színkonzisztencia és általában a minőség terén minden másnál jobb a piacon. A produktivitás terén ennek a technológiának köszönhetően elért – kb. 30%-os – javulás eredményeként bővíteni tudtuk ügyfélbázisunkat, amellett, hogy árazási modelljeink még versenyképesebbek, tehát vonzóbbak lettek a potenciális ügyfelek számára. Jelenleg havi 250 000 oldal átlagos nyomtatási volumennel dolgozunk, a C10000VP 1,8 milliós terhelési ciklusával azonban kényelmes ütemben tudunk növekedni, amellett, hogy képesek vagyunk a jelenlegi ügyfeleink legnagyobb volumenű megrendeléseit is teljesíteni” - mondta el a termékről Stéphane Nolle, a Société Moderne d’Impression (S.M.I) – a franciaországi Clermont-i székhelyű kereskedelmi nyomda igazgatója.